Unduh gambar plex.Earth saka Google Earth Apa ilegal?

Kita wis ndeleng sawetara program sing didownload saka Google Earth. Georeferenced utawa ora, sawetara ora ana maneh minangka StitchMaps y Downloader GoogleMaps.

Ing wekdal samenika, kanca takon kula apa Plex.Earth saka AutoCAD nglanggar kebijakan utawa ora Google.

Apa istilah Google

http://earth.google.com/intl/es/license.html

(c) penerbitan, administrasi armada utawa aplikasi sing padha. Sampeyan ora diijini nggunakake Piranti lunak ora ana sing ngidini pangguna utawa wong liya ngakses download gedhe utawa feed massif koordinat latitude lan bujur numerik. Pangguna ora kudu nggunakake Software kanggo pencetakan utawa gambar massive, data utawa isi liyane.

Uga ana istilah Google Maps:

«Sampeyan bisa uga ora njupuk konten kanggo panggunaan turunan sing ora ana gandhengane karo produk, kayata kanggo nyunting liyane ing drafting liyane, nerbitake desktop, utawa Aplikasi GIS. "

Pitakonan wis rampung ing macem-macem forum, kaloro ESRI lan Google Earth, nanging sumber referensi paling apik ing kasus kita, PlexScape dadi pangembang sing sah dening AutoDesk apa sing ngandika ing situs sing padha, nalika konektor kasebut ing laboratorium. Senadyan blog kasebut ora minangka opini resmi saka AutoDesk, pangguna para panganggo sing sepi sing njaga kabingungan kasebut.

Soctt Shpeppard ditarik maneh nanging bagean legal bakal nerangake, kang dikutip perusahaan nduweni perjanjian karo Google kanggo ngleksanakake pembangunan ing API saka Google Earth sing kalebu apa Civil3D lan AutoCAD Map ndadekake ngimpor model digital lan gambar.

Autodesk duweni lisensi saka Google sing ngidini Autodesk ngleksanakake Google Earth API karo produk Autodesk; Nanging, spesifik implementasi kita bebarengan karo syarat lisensi Autodesk kanggo nggunakake teknologi pihak katelu iku rahasia, lan kita ora kebebasan kanggo nuduhake informasi kasebut karo pelanggan.
Pangguna pungkasan sing pengin nggunakake citra Google Earth ing sanjabane produk Autodesk (kalebu narik ing aplikasi dhewe) mesthi entuk lisensi dhewe saka Google lan mematuhi syarat Google sing arep digunakake.

Uga nerangake manawa pangguna pungkasan apa sing pengin dilakoni karo produk sing ana ing kana, wis tanggung jawab dhewe lan mbutuhake lisensi langsung karo Google kanggo matuhi syarat kasebut.

Dadi, minangka Plex.Scape pengembangan kemampuan CapSoft, dibahas ing persetujuan iki. Mesthi, kauntungan saka Plex.Earth iku Civil3D ora digunakake kanggo sing, nanging mung AutoCAD sing bisa malah dadi LT. Uga gambar kasebut teka ing werna lan ana pilihan kanggo milih resolusi kanggo ngundhuh.

Nalika aku kasebut ing artikel sadurungé, iki bakal dadi salah sawijining alat sing paling migunani kanggo kedhaftar saka medium Hispanik. Plex.Earth bisa dituku langsung saka situs PlexScape utawa kanthi dealer AutoDesk. Ing kasus Amerika Latin, padha looking for distributor lokal.

4 Balesan kanggo "download gambar Plex.Earth saka Google Earth Apa ilegal?"

  1. Ya, wis sah. Uga, wis rampung miturut perjanjian sing AutoDesk karo Google.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.