Arsip kanggo

PlexEarth

Transoft Solutions lan Plexscape nggawe aliansi kanggo menehi representasi paling nyata saka kendaraan 3D ing Google Earth

Transoft Solutions Inc., pimpinan global desain rekayasa transportasi lan piranti lunak analisis, wis kerja sama karo Plexscape, pangembang Plex.Earth®, salah sawijining alat sing paling populer kanggo AutoCAD kanggo akselerasi proyek arsitektur, teknik lan konstruksi. (AEC). Unsur utama kemitraan yaiku integrasi teknologi AutoTURN®…

UTM Koordinasi sistem katampil ing Google Maps

Kayane ora kaya, nanging sumber daya sing digawe PlexScape Web Services kanggo ndandani koordinat lan ditampilake ing Google Maps minangka latihan sing menarik kanggo ngerti kepiye sistem koordinasi macem-macem wilayah ing jagad iki digunakake. Kanggo iki, negara kasebut dipilih saka panel sing nampilake Sistem Koordinat banjur ...

Unduh gambar plex.Earth saka Google Earth Apa ilegal?

Kita wis ndeleng sadurunge sawetara program sing ndownload gambar saka Google Earth. Georeferensia utawa ora, sawetara ora ana maneh kaya StitchMaps lan GoogleMaps Downloader. Ing sawijining dina ana kanca takon apa sing ditindakake Plex.Earth saka AutoCAD nglanggar kabijakan Google utawa ora. Apa sing diarani istilah Google http://earth.google.com/intl/es/license.html (c) la…

Pos antara luwih saka 50 wulan

Sawise luwih saka 50 wulan nulis, iki ringkesan. Sekilas, sanajan pilihan wis adhedhasar tampilan kaca, radiografi yaiku: 13 padha karo AutoCAD utawa aplikasi vertikal. Tema sing wis permanen, ing antarane warta babagan versi anyar, panggunaan praktis nganggo Sipil ...