Arsip kanggo

PlexEarth

Transoft Solutions lan Plexscape nggawe aliansi kanggo menehi representasi paling nyata saka kendaraan 3D ing Google Earth

Transoft Solutions Inc., pimpinan donya ing lunak desain lan analisis engineering transportasi, dihubungaké karo gawe Plexscape, Plex.Earth®, salah siji saka pribadi paling populer kanggo AutoCAD kanggo nyepetake saka arsitektur, engineering lan construction (AEC). A unsur pusat saka kemitraan ana ing integrasi saka teknologi AutoTURN® ...

UTM Koordinasi sistem katampil ing Google Maps

Ora katon, nanging sing wis kasedhiya PlexScape Web Services kanggo ndandani coordinates in Google Maps lan tampilan penerbitan ngleksanani menarik kanggo ngerti carane koordinasi sistem wilayah ing karya donya. Kanggo iki, iku dipilih saka panel sing nampilake Koordinasi Systems, negara lan banjur katon ndhuwur ...

Geofumadas ... wikileaks 2 sadurunge 2011 ends

Mung telung dina sadurunge 2011 rampung, aku wis duwe wewenang ngatur paling ora rong perkara anyar iki sing bakal ngganti urip kita ing 2012: 1. Microsoft mundhut Bentley Systems. Minangka sampeyan bisa krungu, Microsoft wis ngrampungake persetujuan final kanggo ndarbeni inti Bentley Systems sing kasedhiya ing Bentley Infrastructure 500; nomer ...

Posting saka luwih saka 50 sasi

Sawise luwih saka 50 nulis sasi, iki ringkesan. Mesthi wae, senadyan pilihan wis didhasarake ing tampilan kaca, sinar X yaiku: 13 kudu ditindakake kanthi AutoCAD utawa aplikasi vertikal. Tema sing wis permanen, antarane novelties versi anyar, praktis nggunakake ...