Bisa 175 mayuta-yuta wong dadi salah ing dina sing padha?

gambar

Inggih, sing paling akeh kedhaftar sing Firefox wis, sing sethitik wis entuk lemah menyang tirani Internet Explorer. Miturut statistikku, 27% saka pengunjung situs iki nggunakake Firefox, ora kurang yen ana versi basa 34 lan digunakake ing negara-negara 230.

Lan terus kanthi promosi sing kuat, soko selokan Google, arep dienggo ing sasi Juni kanggo ngalahake rekaman Guinness saka undhuhan sing paling dhuwur ing dina sing padha, ing ngendi kita ora ngerti tanggal kasebut nanging kanggo apa sing diarani

"Ing download dina "

Wong-wong wis nempatake peta ing ngendi sampeyan bisa ndeleng negara-negara sing wis mromosikake kampanye kasebut, sauntara Amerika Serikat nduwe papan pisanan, diikuti dening Spanyol.

gambar

Dadi yen sampeyan durung ngundhuh, disurung, cepet utawa mengko sampeyan bakal rampung.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.