PowerCivil kanggo Amerika Latin, kesan pisanan

Aku wis nginstal iki dolanan, kang aku ngandika sampeyan wingi, Aku ngomong bab versi V8i 8.11.06.27.

inroads_3Ing wiwitan panel diwiwiti ing ngendi kabeh fungsi wis dikonsentrasi. Ing ngisor iki tab:

  • Permukaan
  • Geometri
  • preferensi
  • Saluran
  • topografi
  • Cithakan
  • Pelatih
  • Pemodelan kerja

Senajan kabeh iki, sampeyan bisa ngempet panel kiwa, lan kanthi tombol tengen ing wilayah sampeyan bisa ngganti tab.

Saben wong duwe menu kontekstual ing panel kiwa, kaya sing aku nuduhake ing gambar lan panel tengen nduweni tampilan obyek sing dipilih.

powercivil kanggo

Dadi, tuladha nuduhake yen aku ana ing tab permukaan, kanthi powercivil kanggo pilihan saka lumahing sing disebut Original, lan ing sisih tengen ana prakara kayata nomer poin, segitiga, breaklines, lan liya-liyane.

Ing menu ndhuwur, printah fungsi ditampilake minangka conto kanggo Drains, ing ngendi opsi tampilan, nggawe data, editing, pitungan, lan liya-liyane katon.

Panel ora anyar, padha karo InRoads, nanging kanthi keuntungan konsentrasi rutinitas kanggo engineering. Lan iki apik banget supaya ora mislead kedhaftar program sadurunge ing baris Bentley iki.

inroads

Umumé, dibandhingaké karo sawong Geopak, lan rasa saka InRoads, aku nemokake apik banget, perlu kanggo mbuktekaken yen kabeh ana.

Minangka katrangan ing kirim sadurunge: PowerCivil: Iku InRoads karo platform, saluran, topografi, MicroStation lan ing Spanyol.

Aku nyoba kanggo asimilasi logika karo AutoDesk Civil powercivil kanggo3D, lan padha banget beda babagan menu.

Ing kono, ing bulu mata Prospector y Setelan Misahake manajemen template.

Sisihé padha mèh padha, lan apa program loro iki meh padha. Aku duwe keuntungan gedhe yen panel 3D sipil bisa digantung ing ujung, nalika panel PowerCivil ngambang, senadyan loro bisa disetel ukuran. Panel kiwa PowerCivil bisa dipisahake, sing nilarake fungsi praktis kanggo nempatake loro jendhela ing panggonan sing kurang.

Wis muter bakal ndeleng piye carane karo PowerCivil ing latihan saka kurva tingkat lan alignment sing wis dikembangake sawetara dina kepungkur.

Ngatasi masalah toko buku

Saka awal aku entuk kesalahan aneh:

Kesalahan loading perpustakaan sumber daya LOCALE, gpkSiteString.drx

powercivil kanggo

Iki gampang dipecah - Aku ngomong gampang, amarga iku gampang skypearle kanggo kanca - nambahake perpustakaan InRoads ing rute:

C: Program file BentleyPowerCivilInRoadsGroupbin ngendi paling folder 1033 lan 3082 kudu ana, powercivil kanggosamubarang loro sing ora ana, kabeh file digawe lan disalin menyang folder iki.

Kanthi iki wis diatasi, ing kasus aku kasebut folder sing jeneng 1034 teka, aku bisa ngganti jenenge nanging aku luwih seneng pindhah menyang kono.

Iki minangka drx sing ditugasake kanggo mbukak piranti kompilasi kanggo versi runtime. Ing kasus PowerCivil, kaya iki, amarga nganggo kaya InRoads, dikembangake ing VBA of Microstation.

Ing kesimpulan, aku mikirake kustomisasi lan konsentrasi apik saka InRoads lan Geopak. Nanging yen dienggo ing wangun pangembangan logis, kita bakal weruh.

6 Balesan kanggo "PowerCivil kanggo Amerika Latin, kesan pisanan"

  1. Salam Jorge.
    Aku ngerti manawa versi lisensi kasebut wis diatur kanggo konteks. Yaiku, yen sampeyan tuku siji kanggo Civil for USA, ora nggawa setelan Civil kanggo Amerika Latin.

  2. Aku duwe versi Inggris, kepiye carane aku ngatur lan ngatur kanggo Amerika Latin utawa Kolombia?

  3. Aku pengguna 3D sipil, lan aku pengin nyoba Powercivil, sampeyan bisa ngomong babagan carane aku bisa ngundhuh. Sampeyan bisa mbantu aku njaluk apa wae lan apa wae sing perlu kanggo mbukak.
    Aku matur nuwun dhisik.
    Thanks,
    Jose Luis

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.