Nguji foto Promark3 ... mung

Panjenenganipun lulus ing Course saka Aku wis ngomong karo wong-wong mau, kita nindakake tes antarane GPS Magellan Promark3, Mobile Mapper 6. Apike, ing mode Survey sampeyan bisa mbentuk jaringan, kanthi proses pasca-rampung ora mung saka komputer siji. Ing kahanan kasebut, sampeyan bisa nduwéni akselerasi 2 centimeters ing wektu cendhak, nalika karo MobileMapper pasca-prosès mung nglawan siji tim bakal njupuk luwih akeh wektu kanggo nangkep submetrik.

Panggonan sing dipilih minangka sawijining kutha sing apik, kanthi topografi banget, ora kaya papan iki. Sawise nemokake panggonan ing ngendi kita bakal kurang kena pengaruh saka swara fair, kita miwiti proses kasebut.

desa 2

Kita lali yen kudu mangan awan, bocah lanang, baterei banget, sanajan cuaca kasebut edan, ing dina pertama badai Agatha sing nggawe bencana ing sawetara negara ing Amerika Tengah. Kanthi cara aku nyaranake sampeyan ndeleng pamirsa ngawasi karusakan sing ditindakake dening Segeplan ... wow, pira padha maju kanca-kanca iki wiwit pungkasan Aku mriksa wong-wong mau.

Sadurunge miwiti ngomong babagan asil teknis, aku ninggalake sawetara foto apa laporan teknis ora ngomong.

lan iki

Pira bakal menehi kula pesawat iki ing eBay ...

... Aku sumpah yen siji saka piranti kasebut digunakake dening pimpinan kanggo nonton liwat kita supaya kita ora prenaying wanita ...

gps promark

Mbantu aku Gusti, kepiye iki ... Aku eling ...

wis! Aku wis lali maneh ...

njagong

Lan sitkom cilik ...

apa sing kita lakoni

- ... lan sampeyan mikir sampeyan bakal mbayar kita iki?

- mmm ... Mungkin padha menehi kita nedha awan

- Nanging wis telung sasi!

ngrawat

Ndeleng carane becik!

Saben uwong bakal nyoba Ipod lan ninggalake kita ngurus basa iki.

... lan karo kadhemen wis dilakoni.

... mandheg, sampeyan mung kudu weruh gunung kuwi.

Wow, kabel iki rada suwe. Sing ngerti yen kerjane luwih apik tinimbang sabuk cow.

kabel sapi

2 Balesan kanggo "Nguji Promark3 ... mung foto"

  1. Hello Marco
    Sampeyan ora bisa; 6 Mobile Mapper ora ndhukung pasca pengolahan, tegese ora bisa nangkep data minangka rover lan banjur bisa diproses sawise piranti liya sing didhasarake.

    Saka garis Mobile Mapper, dheweke mung ndhukung postprocessing: Mobile Mapper Pro, Mobile Mapper CX, Mobile Mapper 100 lan ProMark.

    regards

  2. Wingi sore, aku kepengin ngerti yen sampeyan bisa mbantu aku mbingungake. Delengen, aku duwe GPS 3 Promark lan macan macapat 6 lan aku kepengin ngerti yen ana cara kanggo nggunakake loro minangka basis (promark) lan rover browser. Yen sampeyan bisa, sampeyan bisa mangerteni carane konfigurasi wis rampung

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.