Course on Land Management in Urban Projects

Iki bakal dianakake ing Asunción, Paraguay saka 13 ing 18 saka Juli 2008 lan dipromosikake dening Lincoln Institute of Territorial Policies, ing kontinuitas kanggo kursus sing diusulake kanggo taun iki; bubar digawe siji ing Guatemala lan ing sawetara dina sabanjure kita bakal ngumumake kanthi resmi Universitas sing ngatur ing Honduras CEDAC.

Panyangka Paraguay

Kita mikir minangka alternatif sing apik kanggo negara-negara Hispanik kita, ing ngendi desain proyek ing kutha-kutha gedhe isih rumit amarga ora ana utawa aplikasi panggunaan darurat sing ora mung digunakake, nanging uga kanggo dominasi lan pendhudhukan. Kursus iki mbutuhake nuduhake instrumen sing diterapake dening negara-negara liyane ing wilayah kasebut lan ngetrapake analisis dampak sing diraih ing pemulihan kapital ing daerah-daerah modern konstruksi lan pulih pusat sajarah.

Mestine ditemtokake ing manajer politik lan teknis, pangembang real estate lan profesional sing melu perencanaan lan manajemen kutha ing kutha-kutha gedhe lan penengah lan utamané pengalaman ing proyek-proyek kutha gedhe. Persentase cilik peserta bakal teka saka sektor akademik.

Iku trep kanggo nglamar, amarga kuota diwatesi, mung peserta 45 lan deadline kanggo aplikasi kadaluarsa Mei 12. Umumé bisa ditrapake kanggo beasiswa, lan Lincoln Institute nyakup biaya akomodasi, pendaftaran acara lan ing sawetara kasus malah biaya perjalanan.

Antarane peserta pameran sing duwe (antara liya):

- Martim Smolka, saka Institut Lincoln.
- Eduardo Reese, Institut Conurbano saka Universitas Nasional Sarmiento Umum, Buenos Aires, Argentina.
Ignacio Kunz, Universitas Otonomi Nasional Meksiko

Supaya kanggo wong-wong sing wis ing pameran Don Martim Smolka, karo grafis demonstrative saka prinsip ekonomi Applied kanggo prilaku manungsa ing nggunakake wilayah, padha ngerti apa kita ngomong bab.

Dheweke uga bisa nemokake babagan subyek, kanthi Eduardo Reese (ereese@ciudad.com.ar ) lan babagan postulasi lan logistik karo Marielos Marín (marielosmarin@yahoo.com )

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.