#BIM - Kursus Proyek Struktural (Revit Struktur + Robot + Steel)

Sinau nggunakake Revit, Analisis Struktural Robot lan Steel Advance kanggo desain struktural bangunan.

Gambar, ngrancang lan dokumen proyek struktur karo REVIT

  • Ketik kolom desain karo BIM (Pemodelan Informasi Bangunan)
  • Master alat nggambar kuat
  • Gawe cithakan sampeyan dhewe
  • Ekspor program pitungan
  • Nggawe lan dokumen rencana
  • Nggawe lan nganalisa kathah lan reaksi ing struktur
  • Presentasi asil sampeyan kanthi rencana kualitas sajrone setengah wektu.

Kanthi kursus iki sampeyan bakal sinau babagan njupuk kauntungan saka alat kasebut supaya proses ngrancang struktur kanggo bangunan luwih cepet, luwih efisien lan luwih bermutu.

Cara anyar kanggo ngatur proyek sampeyan

Piranti lunak revit minangka pimpinan jagad babagan desain bangunan kanthi nggunakake BIM (Model Informasi Bangunan), ngidini para profesional ora mung ngasilake rencana, nanging koordinasi kabeh model bangunan kalebu fitur desain. Revit dirancang kanggo nyakup piranti desain kanggo struktur bangunan.

Yen sampeyan nemtokake unsur kanggo proyek, sampeyan bisa:

  1. Nggawe rencana lantai, undhakan, bagean lan kesan pungkasan kanthi otomatis
  2. Nindakake petungan statis ing méga
  3. Nindakake pitungan lanjut ing program khusus kayata Analisis Struktural Robot
  4. Gawe model struktural lan analitis
  5. Nggawe rencana kanthi rinci lan cepet
  6. Nambah kinerja nalika makarya ing model BIM

Orientasi Kursus

Kita bakal ngetutake urutan logis sing sampeyan bakal nggawe proyek pribadi. Tinimbang nganggep saben aspek teori babagan program, kita bakal fokus kanggo melu alur kerja sing cocog karo kasus nyata lan menehi sawetara tips supaya bisa entuk asil sing paling apik.

Sampeyan bakal entuk file sing disiapake sing bakal ngidini sampeyan ngetutake kemajuan kursus ing ngendi sampeyan nganggep luwih penting, nuntun sampeyan nggunakake alat kasebut nalika nonton kelas.

Isi kursus dianyari sacara rutin kanggo kalebu update utawa titik penting sing bisa mbantu ningkatake sinau lan sampeyan bakal entuk akses menyang wektu nyata supaya sampeyan bisa nambah keterampilan terus.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Gawe desain struktural kanthi cara sing luwih efektif nggunakake alat Revit kanggo pemodelan struktur
  • Nggawe model struktur ing Revit
  • Nggawe rencana struktur kanthi umum lan cepet
  • Gawe model analitis struktur kasebut

Prasyarat Kursus

  • Kanggo nglakokake praktik penting supaya piranti ing ngisor iki diinstal ing PC utawa MAC: Revit 2015 utawa luwih

Sing mesthi wae?

  • Kursus iki ngarahake para profesional sing ana gandhengane karo desain struktural sing pengin ningkatake efisiensi
  • Engineers sing melu proses dokumentasi proyek struktural pungkasan uga bisa entuk manfaat saka kursus iki.
  • Iki dudu kursus konten teoritis, luwih becik dadi cara praktik babagan cara ngetrapake pengetahuan sadurunge kanggo njupuk desain struktural bebarengan karo alat sing nggampangake karya para insinyur lan liya-liyane sing melu proyek kasebut.

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.