Kursus Parametrik PTC CREO - Desain, analisis lan simulasi (2/3)

Creo Parametric minangka piranti lunak desain, manufaktur lan rekayasa PTC Corporation. Iki minangka piranti lunak sing ngidini modeling, fotorealisme, animasi desain, pertukaran data, ing antarane properti liyane sing nggawe populer banget ing antarane para desainer mekanik lan profesional liyane.

AulaGEO nyedhiyakake kursus pemodelan 3D canggih iki sing nggunakake printah Parameter Creo canggih. Ing njero prentah kasebut dijelasake kanthi rinci lan proyek praktis bakal ditindakake kanggo ngiyatake sinau. File latihan kalebu uga gambar sing digawe saka asil pungkasan proyek.

Apa sing bakal disinaoni?

  • PTC CREO
  • Ngumpulake bagean
  • Model modeling lan simulasi 3D

Prasyarat kursus?

  • Ora Ana

Sapa iku?

  • Nitahake
  • Model 3D
  • Desainer bagean mekanik

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.