Nerbitake layanan OGC saka GvSIG

sadurunge kita weruh wiwit saka Manifold, bisa diterbitake layanan web, saka platform desktop; uga nalika nggawe iki kita weruh yen ana pilihan kanggo duwe kaca antarmuka kanggo standar WFS lan WMS.

gambarSapunika sampun dipunbiwarakaken sing saiki extension kasedhiya kanggo gvSIG 1.1.x publikasi, kang ngidini pangguna kanggo nerbitaké data geospatial lan metadata liwat layanan web sing standar OGC, saka antarmuka gvSIG tanpa mengkono langsung ing cocog lunak server.

Kanthi cara iki, tanpa pengetahuan tartamtu saka aplikasi kasebut, pangguna gvSIG bakal bisa nerbitake ing internet, kanthi kesederhanaan ekstrim, kartografi lan metadata sing ngasilake.
Versi pisanan iki khusus ngidini nerbitake informasi geospasial ing server ing ngisor iki lan liwat layanan ing ngisor iki:

  • Mapserver: WMS, WCS lan WFS.
  • Geoserver: WFS.

Sampeyan kasedhiya ing bagean Ekstensi situs web gvSIG (http://www.gvsig.gva.es/index.php?id=2010&L=0).

Pambangunan extension iki wis dikembangaké liwat collaboration Kota Munich (Jerman), loro saka institusi loro disambung langsung kanggo GvSIG (Departemen Infrastructure lan Transport Generalitat e IVER)

Kanggo nginstal extension iki perlu nginstal versi 1.1.x saka gvSIG kanthi bener.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.