Arsip kanggo

qgis

Sistem Informasi Geografis GIS Kuantum (GIS)

Wawancara karo Carlos Quintanilla - QGIS

Kita ngobrol karo Carlos Quintanilla, presiden Asosiasi QGIS saiki, sing menehi versi babagan paningkatan permintaan profesi sing ana gandhengane karo geosensi, uga apa sing bakal diarepake mbesuk. Ora rahasia manawa akeh pimpinan teknologi ing pirang-pirang bidang - konstruksi, teknik, lan liya-liyane, "the…

TwinGEO Edisi 5 - Perspektif Geospasial

PERSPEKTIF GEOSPATIAL Ing wulan iki, kita nampilake Majalah Twingeo ing Edhisi kaping 5, terus nganggo tema utama "Perspektif Geospasial" sadurunge, lan yaiku akeh kain sing bisa dipotong babagan masa depan teknologi geospasial lan hubungane ing liyane industri wigati. Kita terus takon pitakon sing nyebabake ...

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal pelatihan, adhedhasar spektrum Geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Ahli", sing fokus ing kompetensi; Iku tegese fokus ing praktik, nindakake tugas ing kasus praktis, luwih becik siji konteks proyek lan ...

Paling apik ing berita QGIS 3.X

Menarik kepiye inisiatif Open Source bisa njaga awake dhewe kanthi cara stabil lan menehi kesempatan bisnis kanggo wong-wong sing duwe nilai tambah kanggo menehi kontribusi; nalika ngidini dedikasi menyang inti bisnis ngerti manawa persyaratane bakal dijamin dening spesialis liyane ing bisnis kasebut. Antarane model kasebut, WordPress pantes dikagumi, ...

Kabeh Warta saka QGIS

Iki minangka artikel review kabeh warta sing kedadeyan ing QGIS. Ing wektu iki dianyari menyang versi 2.18. QGIS saiki dadi salah sawijining pengalaman alat open source paling gedhe, kanthi potensial bersaing karo piranti lunak proprietari kanthi cara sing berkelanjutan. [title sabanjure = "QGIS 2.18 Las Palmas"] Warta ...

Kursus QGIS paling apik ing Spanyol

Nggayuh kursus QGIS mesthine dadi target akeh wong ing taun iki. Saka program open source, QGIS wis dadi solusi sing paling dikarepake, dening perusahaan swasta lan organisasi pamrentah. Dadi, sanajan sampeyan nguwasani ArcGIS utawa alat liyane, lebokake ing lembar kerja ...

3 27 saka 2.18 QGIS owahan

Nalika arep mungkasi umur QGIS ing versi 2.x, ngenteni apa sing bakal dadi QGIS 3.0, kaca iki nuduhake apa sing kalebu QGIS 2.18.11 'Las Palmas', sing digawe resmi ing wulan Juli taun iki. QGIS saiki duwe rebound sing menarik babagan sponsor anyar, perusahaan resmi sing ...

Python: basa sing kudu prioritize Geomatics

Paling taun kepungkur aku bisa nyekseni kepiye kancaku "Filiblu" kudu nyingkirake program Visual Basic for Applications (VBA) sing dirasa cukup kepenak, lan muter lengen klambi kanggo sinau Python saka awal, kanggo nggawe adaptasi plugin "SIT Municipal" ing QGIS. Iki minangka aplikasi sing isih ...

Migrasi platform Geospasial 10 taun mengko - Microstation Geographics - Oracle Spatial

Piranti lunak pribadi sing gratis
Iki minangka tantangan umum kanggo akeh proyek Cadastral utawa Cartography, sing ing periode 2000-2010 Integrasi Microstation Geographics minangka mesin data spasial, ngelingi alasan kaya ing ngisor iki: Manajemen lengkungan simpul lan isih praktis banget, kanggo proyek cadastral . DGN minangka alternatif sing apik, ngelingi versi ing file sing padha, ...

QGIS 3.0 - Kepiye, kapan lan apa; iku tegese

Akeh wong sing kepengin weruh: kapan QGIS 3.0 bakal dirilis? Taun kepungkur (2015) tim proyek wiwit neliti kapan lan carane QGIS 3.0 bakal dirilis. Dheweke janji, miturut kiriman saka Anita Graser, manawa bakal jelasake rencana kasebut marang pangguna lan pangembang sadurunge ...

Qgis - Thematize parcels adhedhasar kolom tombol cadastral

Kasus: Aku duwe paket kotamadya, kanthi konformasi kunci cadastral ing formulir ing ngisor iki: Departemen, Kotamadya, Sektor, properti. saengga nomenklatur digawe kaya sing ditampilake ing gambar: Tuladha: 0313-0508-00059 Kabutuhan Kahanan kasebut dadi aku kepengin bisa menehi tematik plot adhedhasar rantai nomer loro, yaiku ...

Qgis - Tuladha praktik sing apik ing model OpenSource

Saben lungguh sadurunge perusahaan utawa institusi sing pengin ngetrapake platform kanthi pendekatan manajemen wilayah, wis biasa ngrungokake akeh swara negatif babagan model OpenSource, pitakon iki muncul kanthi variasi sithik. Sapa sing milih QGIS? Kayane tanggung jawab lan normal kanggo kita, manawa ana sing nggawe keputusan ...

Bandhing lan beda antarane QGIS lan ArcGIS

Kanca saka GISGeography.com wis nggawe artikel sing ora bisa dibandhingake mbandhingake GQIS karo ArcGIS, ora kurang saka 27 topik. Cetha yen uripe loro platform kasebut ora apik, amarga asal-usul QGIS bali menyang taun 2002, nalika metu saka versi stabil ArcView 3x ... sing wis kalebu ...