Nganyarake urip laptop

Sawise pirang-pirang dina kasangsaran lan listing laptop anyar aku wis mutusaké kanggo ngluwihi gesang aku saiki. Minangka pengalaman wis rumit, nanging aku bisa luwih wis milih kanggo nglampahi liyane $ 1,200 ... aku babras liyane menehi adoh "warung" Aku wis relived, kanggo menehi dolanan anyar.

pangisi daya baterei Saiki aku pitutur marang wong, kaya Reliving hotspot: First ngerti sing Centrino ora conto obsolescence, yen aku ora mikir migrarme kanggo Windows Vista, supaya anyar sing muni Dual inti wis cukup malah yen lagi "mirah" dibandhingake karo harga telung taun kepungkur. Iku meh kaya menehi urip kanggo unta, ora njupuk banyu nanging njupuk bobot ekstra.

1. Kabel daya anyar

Ora kaya wong apa kedaden kanggo mesin, amarga kabel wis bledosan saka mburi pakulinan edan iki Rolling iku kaya selang Taman. Tuku kabel listrik wis Lowongan Kerja, mangkono nggawe tembelan, karo kabel ditambahaké bisa nimbulaké prosesor kanggo ngobong lan ana teka uga tuku padha karo GE kanggo pesos 100 karo kontrol ngalih ora bisa, Tegangan sing perlu laptop kudu sing bener utawa bakal rusak.

Tuku kasebut ing negara-negara ing Amerika Latin sing ora duwe distributor resmi kanthi gampang bisa ngurai $ 50, supaya aku menyang geek, 2 ing wayah esuk, Froogle, lan milih sing pisanan sing metu: Amerimax dipilih.

Biaya: $ 17.95

2. Baterai anyar

Ing sadurungé, 20 mung sawetara menit, amarga urip sing wis migunani wis kesel. Uga, ing Amerimax aku bisa milih potret sing tepat, kanggo model sing pas ... ora trep yen ora ana cara kanggo nyisihake sampah iki kanthi aman, dheweke isih ana ing garasi.

Biaya: $ 39.95

3. Ngowahi format lengkap

Iki wis dadi paling rumit, ora amarga angel format, nanging amarga saka serep informasi. Mesin iki alon supaya sistem diiseni karo instalasi, testing, uninstalling ... gawean cadangan 19 GB (mung perlu) akeh wektu, nyatakake yen ndadekake DVD burner.

Biaya: $ 0.00

Secara total, biaya kula $ 74.35 kalebu biaya pengiriman nggunakake bagean ing Amerika Serikat amarga ing negara manca sampeyan ora nampa pengiriman gampang amarga geocoding isih rampung karo WordPerfect.

mmm ... mesin wis kaya anyar, Aku ora mikir sing saiki manggoni luwih RAM memori utawa nggedhekake hard drive. Biaya ... 12 lungguh ing McDonalds tanpa nggedhekake kentang.

Matur nuwun trigliserida kula ... lan saku ... ah! lan penyesalan ora bisa kerja sama karo pengurangan kemiskinan Hewlett Packard

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.