Revit Kursus MEP - Instalasi Pipa

Nggawe model BIM kanggo instalasi pipa

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Makarya bebarengan ing proyek multi-disiplin sing kalebu proyek pipa
  • Model elemen khas sistem pipa
  • Ngerteni operasi logis sistem ing Revit
  • Gunakake alat nuntun pipa manual lan otomatis
  • Nindakake desain kecepatan lan kerugian pipa
  • Gawe laporan desain kanggo pipa

Sing syarat

  • Ngowahi lingkungan sadurunge nguwasani
  • Sampeyan kudu duwe Revit 2020 utawa luwih dhuwur kanggo mbukak file olahraga

Ing kursus iki kita bakal ndeleng kanthi rinci babagan cara nggawe model BIM disiplin pipa lan pipa nggunakake alat sing diwenehake dening piranti lunak Autodesk Revit.

Kita bakal fokus babagan cara ngatur proyek kanthi bener kanggo nggarap perlengkapan pipa. Lan kita bakal nindakake kanthi nggatekake kerja sama sing dibutuhake kanggo proyek multi-disiplin. Sampeyan bakal sinau model, ngrancang lan nglaporake model fasilitas sanitasi ing lingkungan BIM

Kanggo sing diarahake

  • Model BIM
  • Managers BIM
  • Spesialis BIM
  • Insinyur Sipil

Menyang dalan

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.