Revit Kursus MEP - Instalasi Mekanik HVAC

Ing kursus iki, kita bakal fokus ing panggunaan alat Revit sing mbantu kita nganakake analisis energi saka bangunan. Kita bakal weruh cara ngetik informasi energi ing model lan cara ngekspor informasi iki kanggo perawatan ing sanjabane Revit.

Ing bagean pungkasan, kita bakal nggatekake nggawe sistem logika pipa lan pipa, nggawe elemen kaya ngono, lan nggunakake mesin Revit kanggo ngrancang ukuran lan verifikasi kinerja.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Gawe template kanthi setelan sing cocog kanggo desain mekanik
  • Nindakake analisis energi adhedhasar data bangunan
  • Gawe laporan muatan termal
  • Ekspor menyang piranti lunak simulasi eksternal nggunakake gbXML
  • Gawe sistem mekanik ing Revit
  • Gawe sistem pipa kanggo instalasi mekanik
  • Desain saluran lan pipa ukuran saka model BIM

Sing syarat

  • Mupangate yen akrab karo lingkungan Revit
  • Sampeyan kudu duwe Revit 2020 utawa luwih dhuwur kanggo mbukak file olahraga

Sing mesthi wae?

  • Manajer BIM
  • Model BIM
  • Insinyur mekanik
  • Profesional sing ana gandhengane karo desain lan implementasi AC industri

Bukak Kursus

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.