Rincón del Vago: Kekuwatan sing ditindakake kita sepisan

Piyambakipun asring ngandharaken bilih siswa punika paling santai lan paling saé ing gesang manungsa. Iku wektu urip nalika wong urip tanpa rame, tanpa perlu mikir akeh babagan karya lan tanpa kuwatir bab mangsa; periode wektu nalika kepuasan sampeyan mung ana amarga sawetara karya sing ditundha utawa ujian sing tetep disetujoni.

Nanging, mesthine kabeh kita wis ketemu ing salawas-lawase sadurunge tugas sing ora bisa narik kawigaten kita lan ora mung kuwi, dadi angel kanggo kita nindakake utawa nindakake kanthi becik. Mesthine kanggo alasan kasebut perlu diwaca yen ana lan jumlah informasi migunani sing bisa dikirim menyang situs web https://www.rincondelvago.com. Ora masalah yen review buku utawa yen sampeyan kudu nemokake jawaban kanggo pitakonan apa sing kudu dilakoni sajrone erupsi vulkanik, ing situs iki sampeyan bisa nemokake isi kabeh jenis.

Saiki, mbayangno yen murid sekolah menengah sing kepengin sinau teknik utawa kedokteran kudu nulis sinau kritis babagan karakter utama Don Quijote utawa klasik liyane. Kanthi motivasi sethithik lan akeh ora disengaja, tugas iki katon meh ora mungkin, bener? Kajaba iku, yen mahasiswa sing tresna sastra kudu nggawe peer kanggo kursus kimia utawa fisika, tugas bisa kaya angel utawa malah luwih. Tugas kasebut asring diwajibake lan ora njupuk kapentingan para siswa. Utamane, meh saben murid sing "ono kesalahan" amarga ora bisa nindakake tugas kanthi sukses utawa ora ngerjakake PR ing wektu kasebut. Ing sawetara kesempatan, sistem pendidikan nyatakake siswa minangka "wong tuwa" utawa "pekerja cilik". Nanging, amarga "masalah" duwe "sudhut" kahanan luwih apik.

Situs web iki nyedhiyakake siswa karo macem-macem isi, saka macem-macem wilayah sinau lan beda topik. Nanging mbok menawa sing paling penting kanggo nandheske ing kene yakuwi kaca iki nyakup kabeh utawa meh kabeh topik sing menarik nalika teka ing sekolah utawa universitas. Mulane, murid sing ora seneng motivasi kanggo nindakake pakaryane subyek mung kudu ngerti yen obat sing ana lan kudu ngerti ngendi arep katon.

Rincón del Vago nyedhiyakake kabeh jinis isi, manut karo Matematika, Sejarah, Basa, Masak utawa Hukum. Kajaba iku, isi ing kaca iki uga diorganisir kanthi maneka miturut subyek, kanthi tujuan nyedhiyakake akses kanthi siswa lan nlusur informasi sing dibutuhake. Sawise subyek ditemokake, siswa kudu mbutuhake isi sing dibutuhake kanggo nyiapake ujian, nggawe pegawe utawa nulis kertas. Lan bab paling apik kabeh yaiku ngerti yen, ora kaya jaman sadurunge nalika isi ana ing ensiklopedia ing rak perpustakaan, informasi iki ana ing tangan, ing jarak saka klik siji, lan kita bisa nemokake ing kapan lan ing ngendi wae.

Kajaba iku, kajaba isi sing dibutuhake kanggo nindakake proyek sing ora bisa nyurung kita, ing kaca iki kita bisa nemokake akeh isi saka disiplin sing dadi kapentingan kanggo kita. Contone, mahasiswa sing kasengsem ing teknik bisa nemokake apa sing dheweke nggoleki nulis esai kanggo kelas sastra, nanging ing wektu sing padha bisa nemu artikel saka lapangan. Sampeyan bisa nemokake presentasi babagan 40 taun teknologi mobile seluler, ing ngendi kita ngomong babagan pangembangan perangkat iki sing kita gunakake nganti saiki. Kajaba iku, yen kita kasengsem ing geografi, kita bisa ngundhuh tulisan sing ngomongake panggonan sing ora misuwur ing donya Barat, kayata Afganistan, utawa benua Afrika.

Penting uga kanggo sebutake Magazine Rincón del Vago, yaiku sawijining majalah kaca situs web ing ngendi kabar sing terkait karo bidang pendidikan diterbitake. Kabar kasebut kerep ngandhut informasi sing penting ora mung kanggo siswa, nanging uga kanggo guru ing bidang liyane. Contone, majalah iki ngandhut artikel babagan kemajuan teknologi anyar, metode pengajaran, pembelajaran online utawa liya sing bisa menehi saran migunani kanggo proses pembelajaran utawa pengajaran. Kanthi cara sing padha, majalah diterbitake ing kene kanggo para profesional saka bidang sing beda-beda sing kerep bisa dadi menarik lan bermanfaat kanggo kolega. Kajaba iku, majalah iki nerbitake informasi babagan kursus online sing bisa narik minat, tanpa dipikirake manawa subyek lan sifat kasebut dhewe.

Kanggo kabeh sing sadurunge ngandika, Rincón del Vago bisa dianggep minangka "pasangan digital kita", pasangan sing tansah duwe kabeh cathetan lan kita kabeh duwe utawa wis. Bentenipun mung ana ing entuk manfaat saka informasi sing kita butuhake, amarga iki, kaya sing wis kasebut, ngeklik siji lan kasedhiya ing kabeh wektu.

Kanggo nyimpulake, penting kanggo duwe sumber informasi kaya iki, sing arep menehi kita isi sing dikarepake ing wektu sing luwih angel. Nanging kudu dicathet yen penting banget kanggo ngerteni carane nggunakake isi kasebut, yaiku, supaya cetha yen iki mung referensi lan karya kita ing kahanan apa wae bisa disalin isi amarga bakal nggawe plagiarisme.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.