Robotika Logika Fuzzy

Saka desain CAD kanggo ngontrol nganggo piranti lunak siji

Robotika Logika Fuzzy ngumumake presentasi versi pisanan saka Studio kabur™ ing pameran Hannover Messe Industry 2021 sing bakal dadi titik balik produksi robot fleksibel.

➔ Kanthi nyeret lan ngeculake bagean CAD menyang kembar digital 3D sampeyan, toolpaths kompleks digawe kanthi otomatis lan dikirim menyang robot produksi kanthi siji klik. Kabeh duwe platform piranti lunak universal.

➔ Saka simulasi offline nganti kontrol wektu nyata, piranti lunak Studio kabur™ ngilangi kesenjangan ing antarane simulasi lan realita kanggo nyuda downtime lan ngoptimalake alur kerja robotika.

➔ Direkayasa wiwit dhasar kanggo nyuda kebutuhan ahli robot kanthi dramatis amarga teknologi kembar digital wektu nyata tanpa kode.

➔ Sampeyan bisa ngalih ing antarane robot lan model kanthi rong klik kanggo nemokake opsi sing cocog kanggo aplikasi, tanpa prelu ngganti piranti lunak utawa mbaleni tugas desain sing mbutuhake wektu.

➔ Ngontrol aplikasi robot sing paling rumit lan bisa diakses karo kabeh perusahaan kanthi ukuran.

Kangelan nganti saiki

Robot industri lan kolaboratif larang banget kanggo nggayuh produksi sing fleksibel amarga kompleksitas piranti lunak lan integrasi. Saiki mung sawetara aplikasi penanganan, kayata pick-and-place, sing bisa diakses kanthi dudu ahli lan mula efektif kanggo produksi fleksibel.

Nanging, mayoritas aplikasi robotika lan koobotik mbutuhake piranti lunak piranti lunak sing kompleks lan heterogen, uga ahli merek. Piranti kasebut mbutuhake pelatihan lan pengalaman sing signifikan.

Asilé yaiku luwih saka 75% saka total biaya kepemilikan (TCO) robot gegandhengan karo pelatihan lan layanan piranti lunak kanggo produksi massal standar. Ing produksi sing fleksibel, jumlah iki bisa munggah ing ndhuwur 90% TCO lan banjur ngancurake potensi investasi ing sistem robot.

Solusi: platform intuisi kanggo kabeh langkah

Studio kabur™ minangka platform piranti lunak universal lan intuisi sing nyuda biaya pamrograman robot kanthi sadasa. Kanthi Fuzzy Studio ™, pabrik apa wae bisa kanthi otomatis kanthi otomatis, gampang lan larang regane, sanajan kanthi aplikasi pangolahan, dispensasi lan pengelasan rumit.

➔ Intuisi lan gampang kaya game video

➔ Antarmuka standar kanggo kabeh merek robot

Precision Presisi lan kinerja kelas industri kanggo kontrol robot wektu nyata

Fuzzy Studio ™ nyakup kabeh tahapan urip ing sel robot, wiwit nyiyapake proyek, ngrancang lan menehi komisi nganti kontrol produksi real-time, program ulang lan pangopènan online.

Dirancang kanggo nyepetake panggunaan lan panggunaan robotik dening kabeh pihak, wiwit pabrikan utama nganti bisnis cilik lan menengah, integrator sistem lan uga pabrikan robot OEM.

 

Pilih robot saka perpustakaan sing wiyar

Telusuri koleksi model robot lengkap saka merek sing didhukung lan saring miturut fitur.

Impor file CAD lan 3D kanthi gampang

Gawe sistem robot kanthi cepet kanthi obyek 3D interaktif lan CAD sing interaktif. Format sing didhukung: luwih saka 40 format kalebu LANGKAH CAD industri lan IGES.

Temokake Alat Akhir Lengan Kanan

Pilih saka sawetara pilihan alat pabrikan utama utawa impor alat khusus. Kabeh alat sing didhukung plug and play kompatibel.

Gawe lan modifikasi toolpaths kanthi visual

Ora ana garis kode utawa sistem koordinasi sing mbingungake. Nggawe jalur alat kanthi visual. Ngowahi lintasan kanthi nyata lan ndeleng pangowahan ing 3D.

Generasi lintasan otomatis kanthi nyeret lan ngeculake

Seret lan selehake obyek CAD 3D menyang desain lan algoritma proprietari kanthi otomatis bakal ngasilake jalur alat kanggo ngindhari tabrakan, ngirit wektu, nambah kinerja lan nambah keamanan. Dagang jam kerja kanthi tliti kanthi sawetara klik gampang.

Gawe proses lengkap tanpa kode

Ngatur toolpaths, alat, sensor lan sinkronisasi I / O. Ora prelu nulis kode.

Ganti robot lan terus makarya

Thanks kanggo algoritma kepemilikan, pangguna bisa ngalih ing antarane robot kanthi rong klik ing desain kanggo nemokake sing pas karo pakaryan. Kabeh lintasan lan proses kanthi otomatis diitung maneh lan kompatibilitas bisa diatasi kanthi gampang.

Instal siji klik

Thanks kanggo algoritma kontrol deterministik kanthi nyata, "apa sing sampeyan tingali ing simulasi yaiku kasunyatan sing sampeyan lakoni." Aplikasi lengkap bisa diinstal kanthi siji klik ing robot produksi lan jurang jurang antarane simulasi lan kasunyatan. Proses dilacak lan diatur kanthi langsung lan wektu nyata.

Babagan Robotika Logika Fuzzy

Robotika Logika Fuzzy Iki tuwuh saka institusi riset robotika Prancis sing misuwur lan didegake dening tim ahli robotika Prancis-Amerika sing ndeleng cara anyar kanggo ngontrol lan program aplikasi robotika generasi sabanjure. Thanks kanggo klien lawas ing industri audiovisual, para pangembang nggawe solusi sing anyar supaya pangguna sing ora pengalaman bisa berinteraksi, ngontrol lan program robot industri kanggo aplikasi rumit sing ditindakake robot apa wae. Pengalaman kasebut ngidini dheweke ngirimake inovasi iki menyang industri.

Sesanti kita

Saka Geofumadas, kita kepenak ngaturake kabeh warta babagan jagad geo. Ing kasus iki, Robotika Logika Fuzzy nyedhiyakake solusi sing bakal nggampangake proses manajemen data CAD menyang kontrol wektu nyata robot. Iki pancen ndadekake kita luwih cedhak karo apa sing dikarepake ing revolusi industri kaping 4, ing endi proses kanthi otomatis lan sumber daya sing dibutuhake digawe kanggo ngatur wektu sing luwih apik. Misi Fuzzy Studio yaiku nggampangake revolusi sabanjure ing otomatisasi robot kanthi ngrampungake tantangan lan ngowahi cara interaksi lan panggunaan robot. Kita ngajak sampeyan ngunjungi situs web Robotika Logika Fuzzy kanggo informasi luwih lengkap, hubungi ryan@flr.io anthony.owen@flr.io. Kita bakal ngerti evolusi solusi iki kanggo menehi rincian pisanan.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.