ArcGumentos ora ana spasial

Nanging sing sepisanan aku weruh sampeyan aku entuk kesan kasebut plot gaya sampeyan metu saka tingkat, Mungkin amarga sing versi pisanan padha nuduhake kula banget neatly diatur menyang raos; Aku malah ngira iki geopdf wiwit dina kuwi.  sadness_.jpg Aku banjur bingung karo dasar-dasar rgb saka sampeyan labels, mulane aku duwe wani kanggo njelajah tampilan peta lan nemokake yen sampeyan ora katon kaya rumit. 

Kurang ngerteni nalika sampeyan milih kanggo nambani pembuluh vena kanthi arca Advent, sampeyan nyamar dadi pindhah menyang Avenue lan setengah wektu sampeyan ngginakaken bentuk file sing aku sante saben akhir minggu ... ora ketompo apa ing saben extension sing digunakake kanggo nduwe file kanthi jeneng sing nggegirisi lan telung huruf sing padha sawise wektu ... nganti kita ndharat ing fragility saka prg.

Ora, iku sing ora tansah rumit, nanging aku jujur, sawetara kritéria sampeyan topologi saiki lagi metu saka wong, sadurunge kita ditanggulangi kanthi cara liyane ... nanging ora ... mung ing geodatabase lan cliché sing kabeh perusahaan remuk aku. Ya aku tresna karo sing anyar kelas fitur, sampeyan domain, sampeyan katon ayu utamané nalika sampeyan ndeleng kula nyanyi ing eseman sing goresan nostalgia ... sing ing minggu pisanan, nalika kita evaded file tambahan mrsid. Banjur ecu nyolong gagasan nanging aku rumangsa sing gampang saka tingkat paling dhuwur ing awakmu mdtkaro Rendering kanthi standar nanging tanpa ndayani menyang nemen.

Ora, aku tansah ora weruh sampeyan, apa sing kedadeyan saiki sampeyan kudu ngedol rega ing kabeh WMS dadi rumit, sampeyan ora bakal nyana kurang fitur layanan lan ing ndhuwur 1.03. Ora, standare OGC Aku ora peduli, sanajan aku kudu lunga ArcIms, ngilangi klapa karo ArcObjects lan trowongan ing ArcSDE; anggere sampeyan njamin yen sampeyan bakal nindakake langsung saka dasar Oracle 10g.

Kita kene, kita wis ngrampungake akeh perkara karo API de Javascript, paling, nalika ana wong sing takon. Yen nganti dakkarepake, aku bakal pacaran karo dheweke Open Source, mungkin apik BSD sanajan wis ora perlu; nanging Aku pitutur marang kowe, yen sampeyan lan model kalebu reconstructing ing skenario asli ing tingkat pelanggan, Aku bakal gelem pindhah bagian sing apik saka dina kanggo dbf gampang, ora masalah kanggo matesi cathetan lan ngenteni wektu sing apik ing meja karakter. Nanging, mung ekstrem, ora menehi aksen kanggo bayi, swarane bb kaya luwih akeh, nanging amarga tandha tanya, mula sing nyebabake diindeks Aku mesthine spatially ing wektu pungkasan.

Aku? Aku luwih seneng C # .NET y Flex, Pyton supaya padha ora lali karo aku, JDK dadi separo liyane ora ngerti. Ora ana sing abot ing desktop, kabeh saka servidor saka implementasine kanggo ngormati merek lan aku kepenak, senadyan kita uga nyambut gawe karo kompetisi, dadi rejeki, nanging ing kene ana ing antarane aku, ing Acer aku Qgis Portable kanggo ngeling-eling yen wis ana ing donya 16 bit

Ora, aku ora ngarep-arep apa sing ora bisa kedadeyan. Ora apa-apa.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.