Ya sampeyan bisa nampilake Google Earth lan ndeleng gambar saka ndhuwur ing wektu nyata

gambar

Saiki aku wis maca ing Yahoo Answers, mung bisa ditemokake karo satelit NASA, lan mung bisa ditemtokake yen sampeyan duwe satelit dhewe. Maksudku duwe Google Earth mbukak lan bisa ndeleng bumi kaya, fly lan ndeleng mudhun omah-omah cilik kaya mengkono ing wektu sing padha.

Wis rong dina kepungkur, laptop mbukak ing Google Earth, kaca saka soda ing tangan lan ana kang ora nyana iku mega njaluk ing cara sing sethitik, nanging ing ngendi ana ora akeh, yen aku katon apik aku bisa waca ngisor omah lan yen aku luwih nyenengake, aku ora bisa ndeleng semut nanging aku bisa duwe pemahaman sing jelas saka desa kasebut kanthi resolusi apik banget. Ana dalan sing lumaku menyang wilayah kutha, ana bis, ing wektu nyata aku bisa ndeleng manawa ana angka ing ndhuwur, mesthi aku ora bisa mbedakake kasebut ing dhuwur iki kajaba aku luwih cedhak, nanging aku bisa ndeleng panjaluk kudu pindhah saka wétan nganti kulon ing sadawane dalan sing asal saka La Paz.

Oh, padha ora ngerti, biaya aku $ 400 nanging aku bisa nemokake cara kanggo ndeleng gambar kanthi wektu nyata nalika Google Earth mbukak ...

Sing apa cah wadon ayu karo klambi biru banget tipis, dasi abang, teka nganti dheweke ngomong, kowe pengin jus liyane, pak?

Aku nyawang adoh saka jendhela, aku sijine jus aside lan bali menyang laptop sing wis hibernating, mindhah mouse lan ana maneh Google Earth, kang ngidini kula kanggo ndeleng papan singgahan.

... lan apa sing dikarepake? Ora kaya aku nurunake "level" minangka Txus ngandika, sawise Pisco, humor apik ing dataran tinggi Bolivia nuli bali.

🙂

5 Balesan kanggo "Ya iku bisa kanggo nampilake Google Earth lan ndeleng gambar saka ndhuwur ing wektu nyata"

  1. Ya, aku seneng ing wektu nyata, umpamane kanggo mbantu ing lingkungan, udhara lan daratan, kayadene ing pemain bal-balan sing nyebut saluran lan durung nemokake apa-apa.

  2. Ora, kabeh gambar sing sampeyan tingali ana foto udara utawa gambar satelit sawetara taun kepungkur

  3. Google Earth ngundhuh saka kene, katon kanggo gambar kapentingan sampeyan, nanging ora ana cara kanggo ndeleng luwih saka iku.

  4. yen sampeyan bisa nampilake google bumi lan ndeleng gambar saka ndhuwur ing wektu nyata

  5. Aku kepengin weruh, bisa ndeleng situs kasebut, aku dadi topografis lan ngrampungake gaweyan kanthi foto, mula aku bisa mbayar bumi google

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.