Saka Kml menyang Geodatabase

Kita digunakake kanggo ngomong babagan Arc2Earth ngidini sampeyan nyambungake ArcGIS karo Google Earth, ngunggah lan ngundhuh data ing loro arah. Saiki thanks Geochalkboard kita ngerti carane ngimpor data saka file kml / kmz langsung menyang ArcCatalog Geodatabase.

Saka menu Arc2Earth, kml-kmz impor / impor dipilih, banjur panel katon ing ngendi kita ngatur wangun impor data:

Banjur panel nuduhake ing tab "umum" opsi kanggo netepake yen file nduweni kompatibilitas karo standar GeoRSS.

Ing kasus ngetik kasebut ing Personal Geodatabase, panggonan database mdb dipilih.

Yen sampeyan duwe database Enterprise sing diimplementasikake liwat ArcSDE, sampeyan kudu nulis senar sing nemtokake jeneng database, pangguna, tembung sandhi lan path server. Sampeyan uga bisa ngatur karakteristik kelas Fitur target, yen ana aturan sing diatur kanggo nggampangake gaya sing dikonfigurasi ing kml.

gambar

Ing tab "data skema", sampeyan bisa nemtokake yen file kml nduweni atribut basa 2.2 kml, endi struktur xml ngidini sampeyan nemtokake atribut luwih spesifik kayata label kubah, gaya baris lan wangun komplèks. Iki bisa uga ditemtokake minangka templat lan mung ngimpor obyek kasebut saka file sing cocog karo cithakan ... manawa sampeyan bisa netepake filter kanggo apa sing ora pengin diimpor.

gambar

Ing tab «opsi», sampeyan bisa nemtokake yen kita pengin data sing diimpor kanggo ngganti isi sing wis ana sing ciri-ciri sing dumadi (ganti), yen kita pengin ngganti kabeh sing ana saiki utawa yen kita pengin ditambahake.

Kene, uga, panggonan sing ditampilake landasan bakal dipilih.

gambar

Sawetara pranala saka kapentingan:

Ilustrasi video tentang cara impor berfungsi dengan Arc2Earth

Kursus kasedhiya saka panggunaan Arc2Earth

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.