Endi kanggo ngundhuh versi anyar Google Earth

Wis sawetara wis ngomongake versi anyar lan keajaibane.

Kanggo ndeleng kabeh momen sing anyar, aku nyaranake http://es.gearthblog.com/, wis ngomong babagan kabar langit, pengontrol, lan pisanan pengaruh.

Utamane, aku seneng banget karo tombol-tombol anyar sing sampeyan kudu navigasi, luwih praktis kanggo ngolah giliran lan pendekatan.

Wengi ... menarik.

Sing paling apik, bangunan 3D, sadurunge sampeyan kudu mundur dhewe kanggo sumber sing sampeyan lakoni, nanging aku ora ngerti kepiye carane nindakake ... dheweke cepet banget. Aku wis bisa ndeleng lapangan Orioles, rong blok adoh ... ing sasi...

google bumi

Nanging versi iki, amarga beta, ora bisa didownload kanthi pilihan "pitulung / mriksa nganyari online", dadi sampeyan kudu download saka panggonan iki:

http://earth.google.com/intl/es/download-earth.html

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.