Arsip kanggo

egeomates Kula

Penasaran, investigasi lan inovasi

Nemtokake Konsep Geo-Engineering

Kita manggon ing wayahe khusus ing confluence disiplin sing wis dibagi kanggo pirang-pirang taun. Survei, desain arsitektur, gambar line, desain struktural, perencanaan, konstruksi, marketing. Kanggo menehi conto apa sing biasane ana arus; linear kanggo proyek sing gampang, iteratif lan angel kanggo ngontrol proyek miturut ukuran proyek kasebut. Dina iki, kaget ...

... lan padha geobloggers kene ...

Wong wis materialize ing idea saka lungguh ing papan sing padha, klompok babar blas beda ing pribadine, wong panginten lan konteks budaya, nanging bebarengan karo varian dadi pamicara Spanyol, sing intensely hasrat apa mengkono ing babak geospatial. Iki "Aku National Patemon Geobloggers" dipun ing ...

Nalika nindakaken Rekomendasi LADM

Ing sapérangan proyek-proyek sing saya daftarkan, aku wis nyatakaké yèn sing kebingungan sing disebabaké déning LADM ora kena digandhengake karo pemahaman kasebut minangka norma ISO, nanging ngisolasi ruang lingkup konseptual saka skenario mekanisasi teknologi kasebut. Ing tembung liyane, babagan carane ngleksanakake. Iku kudu jelas yen LADM ora ...

georeference kasirat

Nalika kita maca macem-macem teori sing ndhukung komunikasi melu pemetaan loro minangka sawijining èlmu kanggo makili fénoména geografis kayata seni kanggo menehi informasi iki estetis perlu, kita padha sumurup ing wektu kita manggon kalebu manéka ing saben dina urip ngendi digunakake georeference minangka tumindak ...