Arsip kanggo

egeomates Kula

Penasaran, investigasi lan inovasi

Geofumadas - tren ing wayahe digital iki

Cara Nggawe Digital Bisa Nggawe Tantangan Teknik Lingkungan data sing gegandhengan ora mung ngomong babagan masalah iki, nanging uga ana ing proyek konstruksi sampeyan. Meh kabeh profesional teknik, arsitektur lan konstruksi (AEC) fokus kanggo golek cara anyar kanggo nambah wates lan nyuda tanggung jawab ...

Kadaster sing gumantung karo tujuan sing akurat - tren, sinergi, teknik utawa omong kosong?

Ing taun 2009, aku njlentrehake babagan sistematisasi evolusi Cadastre saka sawijining kotamadya, sing kanthi logika alami menehi saran kemajuan ing antarane sebab-sebab kenapa wiwitane nggunakake cadastre kanggo tujuan pajeg, lan kepiye carane kudu nggabungake data, aktor lan teknologi ditindakake kanthi integrasi kontekstual. Kanggo 2014 ...

… Lan geobloggers padha ing kene…

Ana wong sing kudu nggawe ide babagan lungguh ing ruang sing padha, klompok wong sing beda-beda kanthi kapribadian, pamikiran lan konteks budaya, nanging nambah macem-macem dadi pamicara Spanyol, dheweke seneng banget karo kedadeyan ing konteks geospasial. Iki "Rapat Geoblogger Nasional", dipromosekake ing ...

Georeferensi intrinsik

Nalika maca macem-macem teori sing ndhukung komunikasi sing dibutuhake kartografi, minangka ilmu kanggo makili fenomena geografis lan seni kanggo menehi informasi estetika sing dibutuhake, mula kita ngerti manawa nalika urip kalebu kalebu sawetara tumindak ing saben dinane. ing ngendi kita nggunakake georeference minangka tumindak ...