Arsip kanggo

sawetara

Jejer-jejer liyane ing geofumadas

ESRI Venezuela karo Edgar Díaz Villarroel kanggo Twingeo Edisi 6

Kanggo miwiti, pitakon sing gampang banget. Apa sing diarani Intelijen Lokasi? Lokasi Intelijen (LI) bisa ditindakake liwat visualisasi lan analisis data geospasial kanggo nambah pangerten, ilmu, njupuk keputusan lan prediksi. Kanthi nambah lapisan data, kayata demografi, lalu lintas, lan cuaca, menyang peta cerdas, organisasi ...

Robotika Logika Fuzzy

Saka desain CAD kanggo ngontrol piranti lunak siji Fuzzy Logic Robotics ngumumake presentasi versi pertama Fuzzy Studio ™ ing Hannover Messe Industry 2021, sing bakal dadi titik balik produksi robot fleksibel. ➔ Seret lan culake bagean CAD menyang kembare digital 3D sing digawe ...

UNFOLDED: platform anyar kanggo manajemen data spasial

Ing majalah Twingeo edisi kaping 6, kita bisa menehi katrangan babagan platform anyar kanggo manajemen data spasial sing ditawakake Unfolded Studio. Platform inovatif iki, wiwit tanggal 1 Februari 2021, nggawe wong ngobrol babagan alat potensial sing ditawakake kanggo nangani lan ngatur ...

Remote Sensor - Khusus kanggo kaping 6. Edisi TwinGeo

Majalah Twingeo edisi kaping enem wis ana, kanthi tema utama "Remote Sensors: disiplin sing ngupayakake nyedhiyakake model realita kutha lan pedesaan". Mbabarake aplikasi data sing dipikolehi liwat sensor jarak jauh, uga kabeh inisiatif, alat utawa warta sing ana gandhengane langsung karo panangkepan, ...

Kursus Excel - trik canggih nganggo CAD - GIS lan Macros

AulaGEO nggawa kursus anyar iki supaya sampeyan bakal sinau entuk luwih saka Excel, ditrapake kanggo trik karo AutoCAD, Google Earth lan Microstation. Iki kalebu: Konversi koordinat saka geografis menyang proyek ing UTM, Konversi koordinat desimal dadi derajat, menit lan detik, Konversi koordinat datar menyang bantalan lan jarak, Kirim saka Excel menyang Google Earth, ...

Twingeo ngluncurake Edisi ke-4

Geospasial? Kita wis teka kanthi bangga lan marem banget ing majalah Twingeo edhisi kaping 4, ing wektu krisis global iki, kanggo sawetara wong, wis dadi pendorong pangowahan lan tantangan. Ing kasus kita, kita terus sinau - tanpa mandheg - kabeh mupangat sing ditawakake semesta digital lan pentinge ...

Kutha abad kaping 101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur minangka kebutuhan umum saiki. Kita asring mikir babagan kutha sing cerdas utawa digital ing konteks kutha gedhe sing akeh pedunung lan akeh kegiyatan sing ana gandhengane karo kutha-kutha gedhe. Nanging, papan cilik uga butuh prasarana. Faktor kasunyatan manawa ora kabeh wates politik pungkasan ing garis lokal, ...

Ilmu Geomatik lan Ilmu Bumi ing taun 2050

Gampang prédhiksi apa sing bakal kedadeyan sajrone seminggu; agenda biasane ditarik, suwe-suwe acara bakal dibatalake lan kedadeyan liyane sing ora dikarepake bakal muncul. Prédhiksi apa sing bisa kedadeyan ing sewulan malah setaun biasane digawe ing rencana investasi lan biaya seprapat beda-beda sithik, sanajan sampeyan kudu ...

Kursus ArcGIS 10 - saka awal

Sampeyan seneng GIS, mula ing kene sampeyan bisa sinau ArcGIS 10 saka awal lan entuk sertifikat. Kursus iki 100% disiapake dening pencipta "blog Franz", yen sampeyan wis ngunjungi kaca kasebut, sampeyan bakal ngerti yen sampeyan pengin sinau, yen ora, coba sadurunge miwiti. Kalebu latihan lan buku: Dhasar GIS. Ya…

QGIS 3 mesthi wae langkah saka awal

QGIS 3, kita wiwit nol, kita langsung tekan titik nganti tekan level menengah, ing pungkasan sertifikat dianugerahi. Sistem Informasi Geografis QGIS, minangka kursus sing dirancang meh kabeh kanthi cara praktis. Iki uga nggabungake bagean teoritis minimal sing ngidini siswa adhedhasar ilmu ing GIS, ...

ArCADia BIM - Alternatif kanggo Revit

[nextpage title = "ArCADia 10"] Apa aku butuh teknologi BIM saiki? Tembung Modeling Informasi Bangunan (BIM), kaya sing ditegesake ing Wikipedia, yaiku pemodelan informasi babagan konstruksi lan bangunan. Sanajan istilah iki wis umum banget, akeh wong sing durung ngerti konsep iki amarga ...

Toko online suku cadang mobil

Dadi sampeyan pemilik Chrysler sing bangga? Apa jenis Chrysler kanggo sampeyan? Apa Voyager, 300, Neon, PT Cruiser, Visi, Viper, Sebring, Crossfire utawa Grand Caravan? Kabeh mobil merek Amerika Chrysler unik lan nawakake ...

Penerbitan BIM Anyar: BIM ing basa prasaja

Bentley Press Institute, penerbit macem-macem buku teks lan karya konsultasi profesional sing didedikake kanggo kemajuan BIM sing ditrapake kanggo macem-macem bidang kayata arsitektur, teknik, konstruksi, operasi, geospasial lan pendidikan, dina iki ngumumake yen kasedhiya judhul anyar, BIM ing Basa Plain, saiki kasedhiya ...