Arsip kanggo

sawetara

Jejer-jejer liyane ing geofumadas

Twingeo ngluncurake Edisi ke-4

Geospatial? Kita teka kanthi bangga lan puas banget kanggo edisi kaping papat Majalah Twingeo, nalika saiki krisis global sing, kanggo sawetara, wis dadi pembalut owah-owahan lan tantangan. Ing kasus iki, kita terus sinau - tanpa mandheg - kabeh mupangat sing ditawakake jagad digital lan pentinge ...

GRAPHISOFT ngembangake BIMcloud minangka layanan kanggo kasedhiyan global

GRAPHISOFT, pimpinan jagad babagan ngrampungake solusi piranti lunak informasi model (BIM) kanggo arkitek, wis nggayuh kasedhiyan BIMcloud minangka layanan ing saindenging jagad kanggo mbantu arsitek lan desainer kolaborasi kanggo owah-owahan saiki kanggo kerja saka omah ing omah Ing wektu sing angel iki, diwenehake kanthi gratis sajrone 60 dina pangguna kanggo pangguna ARCHICAD liwat toko web anyar. BIMcloud minangka…

Kutha abad kaping 101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur minangka kebutuhan umum saiki. Kita asring mikir kutha-kutha cerdas utawa digital ing konteks kutha-kutha gedhe sing akeh penduduk lan akeh kegiatan sing ana gandhengane karo kutha-kutha gedhe. Nanging, papan-papan cilik uga butuh prasarana. Faktor ing kasunyatan manawa ora kabeh wates politik mungkasi ing garis lokal, ...

Ilmu Geomatik lan Ilmu Bumi ing taun 2050

Gampang prédhiksi apa sing bakal kelakon sajrone seminggu; agenda biasane disetel, kanggo pirang-pirang acara bakal dibatalake lan kedadeyan liyane bakal kedadeyan. Prediksi apa sing bisa kedadeyan sajrone setaun malah setaun biasane digawe ing rencana investasi lan biaya protelon beda-beda sithik, sanajan prelu ngeculake ...

ARCADIA BIM - Altermativa a Revit

[nextpage title = "ArCADia 10"] Apa aku butuh teknologi BIM saiki? Istilah Modeling Informasi Bangunan (BIM), kaya sing ditetepake ing Wikipedia, yaiku modhifikasi informasi babagan konstruksi lan bangunan. Sanajan istilah iki wis umum, saiki isih akeh sing durung ngerti konsep iki amarga…

Toko online suku cadang mobil

Supaya sampeyan nduweni pemilik sing bangga karo Chrysler? Chrysler apa sampeyan kagungan? Apa Voyager, 300, Neon, PT Cruiser, Visi, Viper, Sebring, Crossfire utawa Grand Caravan? Kabeh mobil saka merek Amérika Chrysler unik lan nyedhiyakake ...

Penerbitan BIM Anyar: BIM ing basa prasaja

Bentley Press Institute, editor buku-buku teks lan karya konsultasi profesional sing nyedhiyakake kanggo kemajengan BIM sing digunakake ing maneka bidang kayata arsitektur, teknik, konstruksi, operasi, geospasial lan pendidikan, saiki ngumumake ketersediaan saka gelar anyar, BIM ing basa prasaja, saiki wis ana loro ...

Kuwasane Infographics

infographics of luck
A sawetara dina kepungkur aku ngomong karo salah sijine mentors babagan carane penting iku kanggo njupuk gagasan sing paling penting babagan skema grafis. Apa iku peta konseptual, skema uml, bagan alur utawa scribble sederhana ing serbet restoran, seni gagasan pangaturan pungkasane dadi luwih saka menghibur. Ing infographic ...

2014 - Prediksi singkat saka konteks Geo

Iku wektu kanggo nutup kaca iki, lan kaya mengkono ing adat saka wong-wong sing ditutup siklus taunan, aku ngeculke sawetara garis saka apa bisa kita nyana ing 2014. Banjur kita bakal ngomong liyane nanging mung dina iki, sing pungkasan taun: Ora kaya ilmu liyane, ing kita tendencies ditemtokake dening bunder ...

Pemenang 7 Natural Wonders

Minangka announced, 11 / 11 / 11 ngumumake keajaiban alami 7; sanajan iku minangka sebutan awal amarga count resmi bakal njupuk sawetara dina, tren sing bisa ora bisa dibalèkaké lan ora bakal ganti. Ing artikel saiki, sing aku pracaya bakal dadi pungkasan saka subyek, sing siap sing tanpa kudu urutan ...

Carane ngerti sandhi saka file pdf

Sampeyan bisa nemtokake manawa sampeyan nemtokake tembung sandhi menyang file pdf lan ing wayah wekdal kita lali, utawa ing ekstrem liyane, wong sing makarya kanggo institusi lan ngirimake tembung sandhi sing pungkasane ilang. Nalika kita mbayar kerja lan ora kanggo tembung sandhi, ilang dadi meh kaya kalah ...

Show file paling anyar, Sabda lan Excel

Iku asring tumrap kita, yen kita lali ngendi file disimpen. Kadhangkala kita pindhah saka panggonan, kita mbukak ing folder download browser utawa mung mesin telusur Windows ususe minangka bilai. Inggih, yen file kasebut ana ing antarane 50 pungkasan kita wis dibukak, cara paling cepet yaiku kanggo ndeleng saka ...