Seminar Sipil 3D strategi apik AutoDesk ing Spanyol

Bubar Txus ngumumake ing blog kasebut, paling ora sing bakal dikirimake Ser & Tec ing Mei 14 ing Malaga lan Mei 8 ing Valencia. Distributor AutoDesk utama ing Spanyol bakal nawakake seminar sing fokus ing manajemen tanah lan wilayah ing lingkungan Civil 3D; Iki minangka seminar:

Pengembangan Wilayah kanthi AutoCAD Sipil 3D / Manajemen Tanah

    • Barcelona 6 de Mayo (Semikonduktor lan Sistem, SA)
    • Erandio 21 de Mayo (Semikonduktor lan Sistem, SA)
    • Málaga 14 de Mayo (Servitec Servicios Informáticos, SL)
    • Valencia, 8 de Mayo (Servitec Servicios Informáticos, SL)
    • Paterna, 15 de Mayo (APLIKASI, CAD Aplikasi, CAM lan GIS, SL)
    • Sevilla, 15 de Mayo (CAD & LAN, SA)
    • Madrid, 16 de Mayo (CAD & LAN, SA)
    • Vigo, 29 of May (Asidek, SL)
    • Asua / Erandio 22 de Mayo (Sasidek, SL)
    • Sant Just Devern, 17 de Abril (CAD & LAN, SA)
    • Madrid, 13 de Mayo (Cad Max Systems, SL)

Integrasi proyek 3D Sipil menyang Sistem Informasi Geografis

    • Málaga, 14 de Mayo (Servitec Sercicios Informáticos, SL)

Senadyan pendekatan njupuk pecahane gumantung marang perusahaan, ing dasaré, AutoDesk ngupaya kanggo ningkataké potènsi saka AutoCAD Civil 3D, lan ing babagan Servitec, uga kalebu nangani fungsi Map3D, sing saiki dadi terintegrasi ing paket sing padha. Fungsi kasebut yaiku:

Konversi data sing dijupuk ing lapangan ing data AutoCAD:

    • Ngimpor otomatis data topografi.
    • Generasi otomatis contour lan triangulation curves ing 2D lan 3D.
    • Analisis lumahing lan analisis topografi.
    • Nganyari otomatis MDT.

Analisis alternatif situs liya,
Roads, roundabouts.:

    • Nggawe otomatis profil longitudinal, transversal lan vertikal.
    • Nganyari lan otomatis nganyari profil lan gitar.
    • Sinau alternatif lan milih sing paling cocok.

Panganggone earthworks lan cubing:

    • Kalkulasi otomatis potong lan isi volume.
    • Nganyari otomatis penjelasan lan volume.
    • Sinau babagan macem-macem model terrain cocok kanggo rute dalan, siram, standar kutha, dll.

Paling apik, padha gratis. :), ing kene sampeyan bisa ndeleng rincian lengkap kursus lan formulir sing arep ditindakake.

4 Balesan kanggo "Seminar Civil 3D strategi apik AutoDesk ing Spanyol"

  1. Aku bakal matur nuwun marang wong sing wis nliti seminar kanggo ngirim kula laporan matur nuwun

  2. g! utawa wong, aku nggarap gambar dalan, meh tansah nganggo stasiun total nanging saiki aku wis nggawa data lan tingkat lalu lintas (cross section) ora ana sing ngerti carane ngonversi data kasebut menyang UTM? Aku duwe sumbu sing ditetepake lan bacaan bagean minangka jarak ing kiwa dhuwur utawa +, garis tengah, jarak dhuwur ing dhuwur utawa - ... yen wong mbantu aku jcpescotosb@hotmail.com

  3. thanks kanggo koreksi, lan aku ngarep-arep yen kabeh dadi apik ...

  4. Bubar, Txus ngumumake ing blog kasebut, paling ora sing Ser & Tec bakal dikirim ing 8 Mei ing Malaga lan Mei 14 ing Valencia ……… .Temune salah ing paragraf iki. Padha 8 Mei ing Valencia lan 14 Mei ing Malaga ... 😉

    Mesthine relevansi ing seminar kasebut yaiku kanggo nampilake kapabilitas 3D Sipil ing istilah manipulasi model digital lan medan umum, nanging sing paling penting lan atraktif, uga ana ing kemampuan kanggo nggabungake kabeh desain sing digawe ing 3D sipil ing data kanggo GIS liwat MAP.

    Kecenderungan Administrasi kudu njaluk supaya kabeh proyek infrastruktur ditampa kanthi data proyek ing format "GIS", mula pentinge aplikasi sing padha bisa ngatasi data iki kanthi anané kerugian data lan perbaikan produk akhir.

    Ing cara ... ... seminar ing Malaga aku bakal menehi karo partner
    ?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.