Siap kanggo Seminar GvSIG

Pungkasan, institusi kasebut Aku kasebut Iki diputusake dening GvSIG, kayata padha gawe proposal kanggo ngembangake Sistem Manajemen Informasi Kota sing dikembangake ing Jawa ing sangisore API GvSIG.

Dadi aku bakal menehi sampeyan seminar ing 3 dina telung dina saben miturut jeneng:

"Carane nggawe karo GvSIG apa aku karo ArcView", Aku bakal misahake ing telung tahap:

  • Data konstruksi
  • Analisis asil
  • Publikasi layanan

Ing wayahe aku duwe enem mahasiswa sing wis ditetepake, 2 sing ngembangake Jawa, loro sing ngatur ArcGIS lan kabeh pangguna saka ArcView 3x lawas.

gvsig wfs

Proyèk sing wis dirancang kuwi kalebu pengembangan aplikasi kanggo panggunaan walikota, manual pangguna lan latihan kanggo mayoritas pilot pilot 5. Mengko wis samesthine pengalaman bisa disusun kanthi sistematis lan institusi serikat buruh kotamadya bisa niru karo kotamadya liya.

Workshop pisanan bakal ing akhir Oktober lan loro liyane ing Nopember, karo minggu pemisahan.

Ana aku pitutur marang kowe.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.