Learning AutoCAD 3D Sipil, terkenal sumber

Dadi anggota AUGI MexCCA nduweni akeh kaluwihan, salah sijine yaiku akses menyang alat utawa tutorial kanggo sinau. Ing kasus iki aku menehi ringkesan saka tutorial-tutorial sing paling apik babagan penggunaan 3D Sipil kanggo dalan, topografi lan geospasial. Sawetara ana video, file pdf liyane. Sampeyan kudu bisa ndhaftar supaya bisa ndeleng, supaya sampeyan kudu nglebokake jeneng panganggo lan sandi, utawa ndhaftar dhisik.

AutoCAD Civil 3D for Roads
Merancang Pulangan Sipil ing 3D Sipil Integrasi koridor kanggo nemtokake Jalan Ngluwihi ing Civil 3D.
Merancang Raska Liga ing Civil 3D Desain liga siram ing Civil 3D nggunakake rong fitur: Fitur Lines lan Profil Cepet.
Nggawe teks Referensi kanggo Desain Intersection Kanggo ngrancang persimpangan saka dalan, kita kudu ngerti elevasi profil ing titik ngendi padha coincide karo saben liyane. Label teks sing diresapi (kasedhiya saka versi 2008) menehi cara cepet banget kanggo entuk informasi iki.
Ngatur Palet Alat ing 3D Sipil Kita bakal nindakake Konfigurasi lan kustomisasi Tool Palettes kanggo desain jalan.
Nggawe Tur Virtual Jalan neng 3D Sipil Ing latihan iki kita bakal nglakoni tur virtual path ing Civil 3D.
Ngitung Volume Nggunakake Subassembly ing Civil 3D Perkembangan proyek jalan, utamane desain dalan, umum mbutuhake pitungan volume dhuwit, miturut wilayah bagean sing salib.
Carane nggunakake Autodesk Civil Design Companion Sheet Manager Desain Civil Autodesk Companion, dados alat sing menehi kita kesempatan kanggo nggawe format print standar nglibatno tanduran, profil lan bagean salib mangkono ngasilaken kabeh pesawat saka plans sing dibutuhake kanggo proyek dalan kanggo proses otomatis lan karo standar sing dibutuhake.
Labelake Alignment karo flag AutoCAD Civil3D Mileage Umumé kita kudu menehi label dalan horizontal saka sawijining proyek dalan kanthi gendéra sing nuduhake jarak tempuh saka sumbu.
Nggunakake AutoCAD Civil ing Kartografi
Piranti Cleaning ing AutoCAD MAP Nggunakake alat AutoCAD Map, kanggo nggawe produktivitas ing tugas kartografi.
Netepake Sistem Koordinasi ing AUTOCAD Civil 3D 2008 Topik iki bakal ngrembug carane kanggo incorporate sistem koordinat ing lingkungan kita AutoCAD Civil utawa AutoCAD Map 3D 2008 3 2008D lan utamané koordinasi sistem Lambert (INEGI Mexico)
Lisp nggawe grafik Topografi Titik Konstruksi kanggo AutoCAD Generates Chart Konstruksi Surveying Poin ing AutoCAD 2000 lan mengko.
AutoCAD Civil kanggo manajemen permukaan
Pengukuran Dhuwur ing Civil AutoCAD 3D Penciptan lumahing kanthi query nggunakake panel tugas peta kanggo milih saka file informasi obyek kanggo ngasilake permukaan lan nggawe analisis elevasi.
Extrapolation Surfaces in Civil 3D Ekstrapolasi saka permukaan nalika kita ora duwe data ing tanah kita minangka kahanan sing nyenengake kanggo nggayuh data tambahan ngluwihi topografi kita, latihan iki nuduhake kita prosedur kanggo ngluwihi permukaan ing AutoCAD Civil 3D.
Gunakake Data Raster kanggo nindakake "Tip" ing relief permukaan Video iki nuduhake cara kanggo nindakake fitur iki kanthi cara kaya mengkono, gambar kasebut mbentuk wangun relief saka permukaan.
Impor Poin ing Civil 3D Ing latihan iki kita bakal ngimpor file Point lan kita bakal nggawe permukaan
Ngalangi lumahing lan Laporan Centroid ing Civil 3D Ing sawetara kasus, perlu kanggo nemokake centroid 3D sing nuduhake permukaan utawa permukaan volume kanggo pitungan jarak transportasi ing gerakan lemah
Gawe Break Lines Kanggo netepake lumahing ing Civil 3D Bab dhasar saka sawijining proyek infrastruktur nduweni topografi sing dipercaya, sing njamin bakal rampung proyek sing apik kanthi eksekusi karya sing nyenengake.
Nggawe label ukuran Profil lan salib bagean Penciptaan label minangka syarat sing umum kanggo panrapan proyek dalan, label iki nuduhake ukuran vertikal lan horisontal sing bakal katon ing profil lan ing salib.
Nggunakake AutoCAD Civil 3D ing infrastruktur liyane
Gawe Portal Terowongan ing 3D Sipil Umum banget nalika nggarap karya tipe lemah, kudu nindakake karya ing ngakses karya-karya kasebut nglakokake tugas ngurangi slope supaya bisa menehi formulir lan saluran menyang akses.
AutoCAD Civil 3D Channel Section Ana akeh kegunaan kanggo salib bagean (Sidang). Katalog kanggo koridor modeling kalebu komponen kanggo tembok penahan, rèl alur, jembatan, kanal, saluran, terowongan lan luwih akeh.
Tutorial babagan umum nggunakake 3D Perdata
Rencana Produksi ... dokumentasi ing AutoCAD Civil 3D Video iki nuduhake alat produktivitas kanggo ngotomatisasi proses dokumentasi desain sampeyan.
Presentasi 3D DWF ing PowerPoint Video iki bakal menehi kita gambaran babagan Presentasi Eksekutif nggunakake Autodesk Design View ing PowerPoint.
AutoCAD Civil User Interface 3D 2008 Ing latihan iki kita bakal ngomong babagan antarmuka panganggo AutoCAD Civil 3D 2008
Formula Timbangan Umum ing AutoCAD Perkembangan penciptaan timbangan ing AutoCAD.
Pindhah Data Menuju Sipil 3D Kadang kita nampa informasi saka sumber liyane kayata prasaja DWG, DXF, LandXML utawa GIS, kayata drawing entitas sing ngemot poin, kontur, alignment lan profil sing ora dadi bagian saka basis data.
Ngatur Proyek Gedhe kanthi Akses Langsung Senajan Sipil 3D minangka alat sing paling lengkap lan menehi kita manfaat gedhe kanggo desain proyek infrastruktur, uga bener yen program iki ngundhuh sumber daya hardware sing akeh lan nalika ngatur proyek gedhe, kinerja komputer wis akeh ngurangi. Salah siji cara kanggo nggarap data kanthi akeh yaiku kanthi nggunakake "Shortcuts" (trabasan). Ngatur Proyek Gedhe kanthi Akses Langsung - Bagéan II
Nggawe tag khusus Nggunakake ungkapan ing AutoCAD 3D Civil 2008 kanggo netepake tags khusus
Sambungake peta AutoCAD kanthi database eksternal
Sambungake AutoCAD MAP lan Oracle Video iki nuduhake cara nyambung menyang Oracle saka Autodesk Map, ngakses skema Oracle, nglasifikasikake obyek lan kawicaksanan file Autodesk Map lan dikirim menyang Oracle.
Sambungake Database MS-Akses menyang Peta 3D Nyambungake Database Akses Microsoft menyang Peta 3D 2007 / 2008
Data Link saka Database Akses MS-kanggo Peta 3D String bebarengan data saka Microsoft Access Database kanggo Map 3D 2007 / 2008
Link menyang Database ing AutoCAD MAP Integrasi menyang basis data nggunakake Peta AutoCAD

Sakbenere AUGIMX wis ngowahi ulang kaca lan tautan iki ora kasedhiya, pangarep-arep kita duwe sumber daya iki maneh lan luwih asuransi.

Pindhah menyang AugiMEXCCA.

67 Balesan kanggo "Sinau AutoCAD Civil 3D, sumber-sumber"

  1. Sipil ngirim sampeyan email menyang alamat e-mail nanging aku bouncing,
    -Modeling saka bendungan karo iring gunung sing beda-beda lan permukaan banyu sing gegandhengan.
    -Kebangunan kolam
    - pitungan volume
    Iku mung sing aku kudu mangerteni carane nindakake

  2. hello alguen bisa nulung kula karo template profil profil lan salib bagean xfa ... yen padha duwe template aku ora ngerti yen padha bisa ngirim menyang kula majecohua16@hotmail.com lan thanks in advance

  3. please if someone would give me help with civil 3d I want to learn to do sanitation I find it very helpful you can send me to my mail aquitevez_19@hotmail.com muchas gracias

  4. Wingi sore, sampeyan kudu nganyari karo kemajuan teknologi. Thanks kanggo kontribusi sampeyan.

  5. AugiMEXCCA sementara ngowahi ulang kaca, supaya akeh sumber ora bisa diakses.

    Mugi-mugi sampeyan bakal enggal nemu kaca anyar sampeyan anyar.

  6. spektakuler sampeyan viedeos sing paling apik lan bantuan demaciado isih dadi kanca ... .Mucha nanging matur nuwun banget

  7. Mung fantastis. Aku nemokake kanthi jelas, sederhana, lan konkrit.
    Thanks kanggo apa sing sampeyan mulang

  8. hello, wong bisa mbantu aku kanggo ngatur fitting pipa lan menehi lengkungan alam lan ora ngluwihi sawetara ...

  9. Aku duwe masalah ngimpor bagean salib dalan banyu sing digawe ing 3d sipil menyang hec ras. nalika aku ngimpor nomer bagean mundhak ing arah alur banyu alesan kenapa model ngasilake asil sing salah. Ora ana wong ngerti carane ngimpor kanthi bener? Utawa apa aku bisa ngowahi yen data wis diimpor menyang file kasebut?
    Thanks kanggo perhatian.

  10. Hello, Aku nemokake kabeh informasi sing padha banget menarik, aku pengin ngerti yen ana hubungan antarane basa sistem operasi sing diinstal peta iki kanggo ngakses database Oracle, amarga nalika aku nggawe sambungan menyang DB ing Ing Spanyol aku nampilake informasi saka tabel tanpa masalah lan ing kasus duwe Inggris supaya informasi ing tabel ora ditampilake, mung nuduhake kula jumlah cathetan sing ana.
    Apa ana konfigurasi sing kudu aku lakoni supaya bisa nampilake data nganggo ing Inggris?
    Matur nuwun lan matur nuwun kanggo situs sampeyan, iku banget pendidikan

  11. Aku duwe tutorial video saka autocad civil 3d 2010, kene isi
    AUTOCAD NILAI 3D 2010

    1.-Poin:
    -Konfigurasi unit lan sistem koordinat.
    -Importing points according to format: PENZD, NEZ, DNE.
    - Nggawe format kanggo ngimpor nilai.
    - Labeling saka nilai.
    -Kumpulan grup: miturut dhuwur, miturut gambaran.
    -Penuh hubungan poin sing ditetepake dening polyline.
    -Modifikasi data titik (Ukuran, Gambaran, Lor, East.etc).
    -Tambah utawa mbusak titik kanthi manual.
    -Pengangkatan titik data kanggo ekspor.

    2.- Permukaan:
    -Sunting permukaan saka titik file.
    -Extrapolation of surfaces digawe dening file titik.
    -Nggawe permukaan saka TIM
    -Bengkapan permukaan saka polylines (kurva tingkat ing autocad)
    -Dimimitasi permukaan liwat polyline (wates).
    - Ngowahi garis kontur (lapisan, interval saka garis cilik lan gedhe)
    -Nggawe dimensi lan editing sing mlengkung
    -Custom curves ukuran penciptaan (gaya nggawe)
    -Misalisis permukaan kanthi dhuwur utawa dimensi (Achurado miturut jangkauan dhuwur), nggawe tabel lan edisi tematik.
    - Analisa permukaan kanthi arah slope, analisis liyane lan tabel tematik sing padha.
    -Recurrido sing bakal nggawe gulung banyu ing lumahing (becik kanggo lelungan lepen lan lepen)

    3.- Alignment:
    -Nggawe alignment liwat polyline
    -Desain kacepetan
    -Tindakake pangertèn cepet saka keselarasan
    -Akplikasi gaya keselarasan, nyetak lapisan keselarasan.
    -Edition of alignment labels.
    -Block insertion to indicate: Km
    -Kesehatan lan eliminasi PI, kurva.
    -Semangat spiral.
    -Minangka superelevations
    -Edisi unsur kurva lan Nyalin kanggo Excel.
    - Aliran elemen saiki
    Sambungake persamaan
    - Tenggelam Aliran miturut desain (garis lurus, kurva lan spiral)
    -Nggawe laporan data keselarasan.

    4.-Profil:
    -Bentuk profil longitudinal lan ngimbang kanggo saben sisih.
    -Nggawe Subgrade
    -Nyambungan band (slope, tingkat lemah, tingkat elevasi, progressives, alignment, dif saka dhuwur lemah lan kelas)
    -Pasang lan pelabelan subgrade (PI, PC, PT, K, Lc, saham saka subgrade, dll)
    -Pilihan profil (lapisan, grids, timbangan)
    -Profiles cepet
    -Elimination lan nggawe PIV, masang kurva vertikal.

    5.-Cross sections:
    -Konfigurasi alat-alat subasembly paletts kanggo sistem meter.
    -Bentukake bagean salib liwat subassembly:
    .Road karo trotoar, dalan tanpa trotoar, saluran trapezoidal, saluran persegi panjang
    - Pembentukan koridor lan lintasan koridor.
    -Kalkulasi volume lumahing koridor
    -Instrumentasi totoan.
    -Creating labels for cross sections:
    Terrain elevation, elevation level, cutting and fill area table.
    -Edisi lan presentation of cross sections.
    -Panggunan wilayah, volume.
    -Ikspor tabel wilayah lan volume kanggo Excel.

    6.-Aksesoris:
    -Plan produksi:
    . Nyisipake tandha lan jendhela kanthi timbangan kanggo presentation of plans
    . Presentasi profil kanthi kilometer
    . Nglebokake labels menyang profil kanthi kilometer (Lereng, data vertikal kurva, etc)
    Kustomisasi presentasi rencana lantai lan profil kanthi kilometer.
    -Animasi ing 3D
    -Preparasi bagean silang saka polyline
    -Presultasi sub-subra saka garis
    - Ngimpor permukaan Google Earth lan kosok balene.
    7.- Widening

    8.- Grading

    -Modeling saka bendungan karo iring gunung sing beda-beda lan permukaan banyu sing gegandhengan.
    -Kebangunan kolam
    - pitungan volume

    9.-Bisa nganggo proyek gedhe: Data Shorcuts
    10.-Breaklines
    11.- Impor saka sipil kanggo hec-ras
    Yen seneng, sampeyan bisa nulis kula:

    videos_civil3d@hotmail.com

  12. monggo wong nulungi kula kanggo nggawe template kanggo dalan ing 3d sipil, amarga wis rampung karo tanah matur nuwun banget nanging luwih apik yen sampeyan ngirim kula menyang mail percy_o_@hotmail.com muchas gracias

  13. Aku seneng banget karo informasi kasedhiya, wiwit iku angel kanggo njaluk mutusake mamang tartamtu sing formulir ing Course desain, aku congratulate sampeyan kanggo Panuntun apik kuwi lan paguina dibangun banget uga, aku ngarep-arep kanggo bantuan ing sembarang tutorial sing nyiapake mangsa padha.
    Salam marang kabeh Forum.

  14. Aku tukang bangunan, nanging aku ora duwe pengalaman ing program iki

  15. Hola
    NGANGGO BISA AKU NGENTOTA KAWASAN CUTTING UNTUK CHANNEL RECTANGULAR AKU KANGGO NGANGGO; AS WELL AS AKU NGAPAK PROGRAM ING PROGRESIF BEDAH DENGAN TALU BEDAH ING PENTING.

  16. Maturnuwun nyumbangaken video-video iki sing bakal nglayani kula ing dalan sing bakal ditindakake lan dheweke bakal nglayani aku kanggo laku.

  17. Thank you very much for the contribution, they are very dictated. Sampeyan kudu nyenengake kabeh 48 loro video.
    regards

  18. Ing link ing ngisor iki kanggo supaya soko apik, ana 48 VIDEOS AUTOCAD CIVIL 3D 2010 Educational asli kualitas ing Spanyol, kanthi resolusi high quality, uga menehi file digunakake ing video sing ngawula minangka cithakan kanggo bisa cepet ing sandi proyèk, Aku tuku iku lan iku worth, mesthi banget CIVIL 3D 2010 kanggo sinau ing ngarep lan ora mbayar kursus kelas larang, utawa bisa cidra dening mercadochoros isi ala, MercadoLibre, rematazo, DeRemate, ebay. etc.

    mexicantec@hotmail.com

    http://www.youtube.com/v/G9V5cmraBT0

    Iki minangka demo saka video asli, sanajan mung ana bagéan saka layar, video kasebut minangka layar wutuh.

    48 VIDEOS AUTOCAD CIVIL 3D 2010 TO LEARN AT HOME

  19. Aku matur nuwun, nanging aku kudu ngerteni manawa kiriman iki mung ringkesan konten sing ana ing AUGI MexCCA, ing endi konten kasebut disimpen lan penghargaan kasebut akeh pangguna AutoCAD sing wis kolaborasi kanthi ngirim praktik sing apik. Nganti pirang-pirang jam sajrone ngetrapake pakaryan kasebut, aku ngenteni menit 40 kanggo milih pilihan lan postingan kasebut.

  20. Wow gedhe sing menarik iki yen super ......
    Matur suwun ...
    Kaca iki Iku lengkap banget ..
    Sugeng ......

  21. matur nuwun banget kanggo kontribusi, iku panggonan paling apik sing aku ketemu, sugeng ing web

  22. ARE VERY GOOD video, aku tuku A Course OF AUTOCAD CIVIL 3D lan tau nyambut AS sumurup apa-apa sing kita PROGRAM THIS TODAY lan IS A LITTLE ME kaya NDELENG Yen sampeyan duwe ANY VIDEO OF CARA miwiti THE DEVELOPMENT OF A PROJECT mung E sinau iku sare.

    THANKS TO AUGI

  23. Deleng, kita dudu bagean AUGI, kita mung nambah sumber daya. AUGI mbutuhake supaya sampeyan didaftar kanggo ndeleng konten, ora ana cara liya kanggo terus nyoba.

  24. Kaping pisanan, matur nuwun banget kanggo sumbangan iki, aku ucapna salam, aku menehi sampeyan 10
    Carane aku langganan? amarga padha nggawe langganan dadi rumit nyoba lan aku lunga salah

  25. Aku ngginakaken looking tutorial video, lan iku rumit banget, nanging aku ketemu situs iki lan ora rumit mudhun tutorial padha nyaranake, saiki aku bakal nyoba kanggo ndeleng carane dadi, banjur wong-wong mau yen ana worth

  26. Prakiraan, kelompok diskusi Spanyol sing apik banget. Aku saka Chili lan nangani C3D saka versi 2006 lan bebener iki sing wis apik akèh lan alat apik banget kanggo pitungan lan desain karya gadhah earthworks. Coba link ing http://forums.augi.com/index.php Aku wis nandang gerah cukup metu. Aku ketemu wong sawetara minggu kepungkur lan iku apik tenan amarga ing atmosfer saka Garwane Absolute bisa komentari masalah karo program lan ana sawetara wong ing forum iki sing ndadekke pengalaman terkenal saben dina. Program wis kelemahane sawijining nanging aku ora bisa bantuan nanging nglirwakake kekiyatan gedhe sing. Luck sadawane dalan ....

  27. iki materi. apik banget lan didactic kanggo sinau luwih lan profesional bisa sampurna thanks kanggo materi iki

  28. input sampeyan apik. Ivan aku bakal sinau akeh saka manual penting AutoCAD Civil 3D iki kanggo input sampeyan.
    Aku ora ngerti yen sampeyan bisa nggantung maneh «Bagean Channel 3D AutoCAD» mbukak. utawa sandi bisa ngirim mail ami fashion.g_omar@hotmail.com
    Aku kudu mangerteni carane ngrancang trowongan, manual. Aku matur nuwun banget

  29. Hello, banget page 3D sipil, Aku pengin ngerti yen padha menehi kursus ing DF utawa kaya iki program iki, matur nuwun banget. Salam!

  30. hello buenas..buena puedoo paguina.:)..quisiera ngerti ngendi aku njaluk ombone saka corridors kanggo sipil 3d 2009 ngawula ..? porq ing conguigo nanging aku ora bisa instgalar web, dhateng kula kesalahan ..: S ... Mugi ayuda..gracias awal Panjenengan

  31. MEXCCA ing AUGI punika Pandhu cepet kanggo 3D sipil aku sinau mudhun lan apik banget, aku duwe loro Panuntun ing Spanyol nanging ora minangka hanging bakal ngirim menyang Maestro Alvarez kanggo munggah ing

    Juan Carlos Pineda Escoto
    Honduras, CA

  32. Inggih, aku wis bisa ngasilake teks kanggo garis kontur, nanging aku duwe cacat kanggo nggawe alignments lan profil, ngendi aku bisa nemu pandhuan kanggo nggawe komentar, thanks kanggo kabeh

  33. Aku GANTUNGKAN GALLERIES lan TUNNELS IN SIVIL 3D, THANK YOU VERY MUCH

  34. alat sing apik banget kanggo engineering road, aku seneng sinau cara nerusake bagean, yen sampeyan bisa mbantu aku

  35. Tutorial banget 3d sipil banget lengkap paling apik sing ditemokake kanggo sinau 3d sipil

  36. Sampeyan kudu nggawe gaya teks, ngatur ukuran lan nemtokake saka situs proyek.

  37. Matur nuwun kanggo informasi sampeyan, bebener sing ana sing wis maju, aku wis ngimpor poin, aku wis ngasilake permukaan, aku ora bisa menehi label, padha nuduhake sawetara teks gedhe banget, bisa mbantu.

    Aku matur nuwun dhisik

  38. Apa ora bisa diundhuh yaiku bagean saka saluran.
    GRACIAS

  39. Aku nemokake kabeh artikel menarik.
    Aku pengin ndhaftar tanpa masalah.
    Mugi-mugi panjenengan paringi kula.
    Matur nuwun.

  40. CARA NGENALKAN SEKSYEN BERBAGAI DI SINGLE ALIGNMENT,
    Lan CARA NELAYAN PUTIH LAN MENGGUNAKAN BANYAK KABUPATEN TRANSVERSAL

  41. Kanca apik banget banget kanggo ketemu wong kaya kowe,
    Inggih, kita sumurup yen ana owah-owahan sing nyata banget karo versi anyar saka CIVIL 3D, Nanging, aku mikir aku ngurut urutan kasebut lan nyakup owah-owahan anyar. Matur nuwun banget kanggo informasi kasebut.

  42. apik banget
    kaca pisanan sing dadi akeh sumber daya bebarengan
    Matur nuwun kanggo kontribusi panjenengan

  43. Aku sing pamula, lan aku nemokake yen papan iki gedhe,
    thanks kanggo kontribusi sampeyan.

  44. matur nuwun kanthi sanget kanggo materi nanging file «Bagean Channel 3D Siprasi Sipil XNUMXD» ora mbukak Aku pengin sampeyan download maneh thanks

  45. Hi, Aku kudu sampeyan nglatih kula carane aku bisa nindakake kanggo menehi atmosfer saka aliran realisme menyang permukaan.

  46. Aku mikir yen miwiti video-video kasebut minangka titik wiwitan sing apik, mula AUGI MexCCA luwih diwiwiti tinimbang sing ditampilake ing postingan iki.

  47. Aku nggunakake wong cilik 3d, aku pengin sinau akeh, sampeyan sing akeh pengalaman, please menehi pituduh kanggo njaluk informasi, iku program menarik banget

  48. Link iki menarik, amarga aku kerja akeh ing GIS lan aku banget kasengsem sinau 3D Sipil, awit aku uga bisa dadi konsultan independen lan luwih gampang nangani CAD tinimbang SIG .... Nanging thanks ....

  49. data apik banget kanggo wong-wong sing mung miwiti, aku arep duwe kontribusi liyane, thanks kanggo kabeh
    mar

  50. menehi cursoso kanggo sesuatu kanthi gaya autocad sipil 3d ing kutha mexico df lan yen padha menehi minangka consulto jadwal

  51. Iki minangka sumbangan pisanan sing lengkap supaya bisa ditemokake ing basa Spanyol.
    Gracias

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.