Sinfog: Remote GIS Courses

Kita jarang ndeleng tawaran ing wilayah GIS kaya sing ditawakake dening Sinfogeo. Kesempatan ora mung kanggo sinau nanging kanggo wong sing khusus, sing bisa ngetutake siswa online lan mbangun manual latihan.

jejere kursus

Amarga online, bisa ditarik saka ngendi wae ing ndonya, sanajan uga ana ing wong (ing Spanyol). Padha ora gratis, ora ana apa-apa ing urip iki, nanging bisa digunakake kanggo diskon:

  • Kanggo nganggur,
  • Dadi mahasiswa
  • Bonus saka Yayasan Tripartit.
  • Kelompok utama wong 5
  • Duwe dijupuk dalan karo Sinfogeo

Iki minangka sawetara kursus sing kasedhiya ing teknologi informasi:

Sistem Informasi Umum Geografis

Software gratis

  • GvSIG mesthi
  • Sextant Course

Piranti lunak ora gratis

Perkembangan proyek GIS

jejere kursus Kejabi, ana jenis kursus liyane ing èlmu komputer ing umum lan Free Software. Sawetara kalebu dhukungan kanggo panelusuran proyek lan promosi tabungan liwat nggunakake piranti lunak gratis.

Ora becik yen kita ngerteni manawa kasebut kalebu AutoCAD, Microstation, ArcGIS, gvSIG, Sextante, lan Geomedia, yen kita wis jarang ndeleng manawa ana ing versi virtual ... lan ing basa Spanyol.

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.