Sinfog: Remote GIS Courses

Kakehan kita ndeleng tawaran ing wilayah SIG kaya sing ditawakake Sinfogeo. Kesempatan kasebut ora mung kanggo sinau nanging kanggo wong sing duwe spesialisasi, sing bisa ngetutake siswa kanthi online lan nggawe manual latihan.

jejere kursus

Amarga online, bisa dijupuk saka ngendi wae ing jagad iki, sanajan uga kasedhiya kanthi pribadi (ing Spanyol). Dheweke ora gratis, ora ana sing ana ing urip iki, nanging bisa ditrapake kanggo diskon:

  • Kanggo nganggur,
  • Dadi mahasiswa
  • Bonus saka Yayasan Tripartit.
  • Kelompok utama wong 5
  • Duwe dijupuk dalan karo Sinfogeo 

Iki minangka sawetara kursus sing kasedhiya ing teknologi informasi:

Sistem Informasi Umum Geografis

Software gratis

  • GvSIG mesthi
  • Sextant Course

Piranti lunak ora gratis

Perkembangan proyek GIS

jejere kursus Kajaba iku, ana macem-macem kursus ing ilmu komputer ing umum lan Software Gratis. Sawetara kalebu dhukungan pencarian proyek lan promosi tabungan liwat nggunakake piranti lunak gratis.

Ora becik yen kita ngerteni manawa kasebut kalebu AutoCAD, Microstation, ArcGIS, gvSIG, Sextante, lan Geomedia, yen kita wis jarang ndeleng manawa ana ing versi virtual ... lan ing basa Spanyol.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.