Arsip kanggo

3D sipil

Tingkat Kurva saka Polylines (1 Langkah)

Sadurunge kita ndeleng cara nggawe garis kontur wiwit saka jaringan poin sing dijupuk ing lapangan. Saiki kita bakal bisa ndeleng cara nggawe, saka kurva sing ana ing peta sing dipindai. Kaya sing wis digawe karo desain dalan, kita bakal ngrampungake langkah-langkah, saengga postingan kasebut ora katon luwih dawa tinimbang ...

CAD, GIS, utawa loro-lorone?

… Adol kapabilitas apa sing ditindakake piranti lunak gratis luwih angel tinimbang ngyakinake pejabat kanggo nindakake tindak pidana (pembajakan), dadi ora nggawe piranti lunak sing larang. Bubar Bentley ngluncurake kampanye kanggo promosi Peta Bentley, nggunakake argumen yen ora perlu mikir kanthi kapisah yen kalorone ...

Geofisika: Prediksi 2010: Software GIS

Sawetara dina kepungkur, ing panase kafe de palo sing digawe ibu mertua, aku nggawe halusinasi babagan tren sing ditemtokake kanggo taun 2010 ing wilayah Internet. Ing kahanan lingkungan geospasial, kahanane luwih statis (ora bakal bosen), akeh sing wis kasebut ing jangka menengah ...

Sambungake AutoCAD nganggo Google Earth

Kepinginan umum pangguna AutoCAD yaiku nyambung karo Google Earth, supaya bisa nggarap gambar sing dimainake dolanan kasebut, sanajan presisi bisa dipertanyakan, saben dina kita nemokake materi sing luwih apik lan migunani tinimbang ora duwe apa-apa. Dina iki kita bakal ndeleng paling ora rong alternatif kanggo nindakake: A. Kanthi printah ImportGEImage Iki ...

Perbandingan piranti lunak GIS kanggo surveying

Sapa sing ora pengin duwe tabel sing mbandhingake macem-macem jinis piranti lunak GIS karo fungsi kanggo survey kanggo njupuk keputusan babagan tuku. Dadi, prekara kasebut ana ing Point of Beginning, kalebu pabrikan panggunaan populer kayata AutoDesk, ESRI, Mapinfo, Intergraph, uga pabrikan peralatan kayata Topcom, Leica lan ...