Edaran 1: Kongres TOPCART 2016

The Official College of Engineering Geomatics lan Surveying mbewarakke XI International Congress of Geomatics lan Ilmu bumi, kanggo dicekel ing Palace of Congress Toledo (El Greco), ing 26 30 kanggo 2016 Oktober.

topcart
Acara penting iki yakuwi kanggo ngumumake kemajuan ilmiah lan teknis ing Geomatics lan ilmu-ilmu liyane, sing dirangkum awal lan sawetara makalah sing bakal dianakake, minangka insentif kanggo collegiate lan masarakat umum.

TOPCART Komisi:

C1: Cryosphere lan perubahan iklim, Dr. Francisco Navarro Valero.
C2: Risiko alami, Dr. Emilio Carreño Herrero.
C3: Observasi Wilayah, Dr. Israel Quintanilla García.
C4: Cadastre lan properti, Dr. Manuel Alcázar Molina.
C5: Geoinformasi: Dr. Luis Joyanes Aguilar.

Ana uga komisi ing wilayah penting kayadene sistem referensi, karya sipil lan kartografi.

Komunikasi:

Pengakon komunikasi kanggo presentation ing kongres bakal diputusake dening panitia ilmiah ing mode review peer. Kanggo alasan iki, penulis ngirim ngirim ringkesan utawa "abstrak" saka folio (kira-kira aksara 2.000 kanthi spasi, kalebu tembung kunci lan sing cocok, referensi bibliografi). Kaputusan sing diadopsi dening panitia ilmiah bakal disampekno karo pihak-pihak sing wis dikarepake sadurunge 1 of July 2016. Artikel lengkap kudu dikirim liwat halaman web kongres, sadurunge 1 saka Oktober 2016. Sawijining kertas lan publikasi elektronik liyane bakal digawe, kanthi kabeh artikel sing ditampa.

Deadline kanggo abjad abstrak saiki mbukak liwat situs web kongres http://www.topcart2016.com, ing basa Spanyol lan Inggris.

Registrasi:

Rega dhuwit umum yaiku 150 euros, gratis kanggo anggota COIGT. Ana entri karo rega 5 sing ngurangi biaya sing ngidini akses menyang kongres sajrone 29 lan 30 dina Oktober 2016. Wektu pendaftaran saiki mbukak liwat situs web, http://www.topcart2016.com.

Peserta pameran:

Kanggo pameran lan sponsor, ana telung jinis partisipasi ing kongres.

  • Dhasar exhibitor (Euros 3.000 + pajek): 5 undangan lengkap kanggo konferensi, break warung sak ngilangi, 2 undangan kanggo nedha bengi gala, posters 2 ing pameran ngelmu, iklan (ukuran A4) ing jurnal TOPCART sak 2016 kasedhiyan konferensi presentation komersial workshop saka perusahaan (1 kamar sak 45 menit), perusahaan logo ing situs konferensi, free akses menyang Lounge VIP (kasedhiyan), internet free wifi lan ngadeg ing 3m x 3m pameran dagang karo karpet, dekorasi bermerek, sambungan listrik, perakitan lan disassembly.
  • Exhibitor Premium (4.500 Euros + pajek): 10 lengkap undangan Congress, break warung sak ngilangi, 2 undangan kanggo nedha bengi gala, posters 2 ing pameran ngelmu, iklan (ukuran A4) ing jurnal TOPCART sak 2016 , lan insert (20 gr maksimum, ukuran A5) ing majalah 1ª Circular Congress TOPCART2016 4 TOPCART utawa Bulletin R & GEO sak taun 2016, dhuwur kamar konferensi presentation workshop bisnis perusahaan (kamar 2 kanggo loro presentations 45 menit), perusahaan logo ing situs saka College lan iklan penting kanggo Congressman (triptych lan logo), muter-up ing wilayah reception ing ngleboke kongres ing, free akses kanggo VIP kamar (kasedhiyan), internet nirkabel free lan ngadeg ing perdagangan padha 3m x 3m karo karpet, cap frieze, sambungan listrik, Déwan lan disassembly.
  • Sponsorship workshop komersial (Euros 1.000 + pajek): 2 undangan lengkap kanggo konferensi, break warung sak ngilangi, 1 uleman nedha bengi gala, dhuwur kamar konferensi presentation workshop bisnis perusahaan (1 kamar sak 45 menit), kasedhiyan papan sak dina 1 ing College ngadeg, perusahaan logo ing situs Congress, free wifi internet.

Saiki sampeyan bisa nggawe reservasi kamar lan ndeleng rencana lokasi saka stands liwat situs web http://www.topcart2016.com.

  • Wisata, Akomodasi lan Pariwisata:

Kutha Toledo minangka ibukota sajarah mung ing saindenging donya, sing ngerti carane nggabungake warisan budaya lan seni sing sugih karo modernitas. Kutha Toledo minangka kutha Spanyol kalima kanggo nggayuh denominasi Gastronomik Capital kanggo taun 2016. Kanthi tawaran hotel lengkap lan Istana Kongres sing agung ing ngendi TOPCART bakal dianakake. Kantor pusat internasional, amarga lokasine ing bandara Barajas ing Madrid (70 kilometer kanthi jalan tol) lan konektivitas banget menyang kutha dening AVE (menit 30 saka Madrid). Ana diskon ing sawetara hotel ing kutha kanggo pengunjung TOPCART. Sampeyan saiki bisa mriksa lan nyimpen akomodasi sampeyan liwat situs web http://www.topcart2016.com.

Link Kepentingan:

- TOPCART Kongres: http://www.topcart2016.com.
- Istana Congresses saka Toledo: http://www.pctoledo.es.
- Wisata ing Toledo: http://www.toledo-turismo.com.
- College of Geomatics lan Topografi Engineering: http://www.coigt.org.1ª circular TOPCART2016 Congress

Tanggal Penting:

- 1 saka Februari 2016: Mbukak istilah pengajuan abstrak.
- 1 saka April saka 2016: Ngirim saka layang kapindho.
- 1 July of 2016: Penerimaan abstrak.
- 1 saka September 2016: Ngirim saka babak katelu.
- 1 Oktober 2016: Penyerahan artikel.

Komite Pangaturan:

 Dean-President: Mr. Andrés Déez Galilea.
 Vicedecano: Antonio Luis González Ruiz.
 Sekretaris Umum: Pak. Ricardo Rodríguez Cielos.
 Bendahara Umum: Mr. José Antonio López Medina.
 Manajemen Komersial: Pak. Jesús Sanz Vargas.
 International: Mr. Luis Joyanes Aguilar.
 Kolaborator: Adrián Muñoz González.
 Sekretariat Teknis: Ms. Maite Aranda, Ms. Eugenia Pérez-Román lan Ms. Ana Martín.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.