Bentley Systems Ngumumake Akuisisi SPIDA

Akuisisi Software SPIDA

Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), perusahaan perangkat lunak rekayasa infrastruktur, dina iki ngumumake akuisisi SPIDA Software, pangembang piranti lunak khusus kanggo desain, analisis lan manajemen sistem tiang utilitas. Didirikan ing taun 2007 ing Columbus, Ohio, SPIDA nyedhiyakake pemodelan, simulasi lan solusi perangkat lunak manajemen data kanggo perusahaan listrik lan komunikasi lan panyedhiya layanan rekayasa ing AS lan Kanada. Integrasi SPIDA ing piranti lunak rekayasa OpenUtilities Bentley lan layanan cloud kembar digital jaringan bakal mbantu ngatasi tantangan transisi menyang sumber energi terbarukan sing anyar, kalebu pengisian kendaraan listrik, panggunaan utilitas tiang kanggo ndhukung ekspansi jaringan broadband 5G lan modernisasi, lan pengerasan jaringan listrik kanggo njaga reliabilitas lan ketahanan.

Kembar digital kisi bisa nyedhiyakake utilitas kanthi representasi geospasial sing immersive lan direkayasa kanthi tepat saka aset transmisi lan distribusi, nggabungake kisi-kisi cerdas lan analisis struktural karo kasunyatan fisik 3D lan 4D nalika lagi aktif. Solusi kembar jaringan digital Bentley's OpenUtilities ngaktifake operator listrik lan produsen kanggo menilai perdagangan lan kesempatan jaringan, sing saiki kalebu sumber panyimpenan tradisional, sing bisa dianyari lan energi. Amarga nyedhiyakake layanan kanggo memenuhi permintaan. Kembar digital ningkatake manajemen kesehatan aset kanthi nggabungake IT, OT, lan ET (pemodelan rekayasa lan simulasi) kanggo nggunakake sumber data infrastruktur IoT lan analisis prediktif kanggo nambah keamanan, kinerja, lan linuwih. Kanthi tambahan SPIDA, jangkauan kembar digital jaringan saiki bisa ditambah menyang struktur lan jaringan tiang utilitas, nyedhiyakake infrastruktur kritis "mil pungkasan" sing rentan kanggo energi lan komunikasi vital.

Perusahaan utilitas listrik utama, kalebu Ameren, EPCOR, Nashville Electric Service (NES), lan Southern California Edison (SCE), ngrancang efisiensi lan ketahanan sistem overhead nggunakake piranti lunak SPIDA. Solusi tiang utilitas SPIDA kalebu SPIDAcalc kanggo njupuk, model lan ngoptimalake aset transmisi lan distribusi overhead kanggo beban struktural. SPIDAsilk kanggo nganalisa kabel bending lan desain ketegangan kanggo sifat fisik lan lingkungan kanggo instalasi konduktor sing akurat lan ketegangan kabel; lan SPIDAstudio, platform adhedhasar awan sing pusat nglacak lan ngatur kahanan aset lan kahanan fisik sistem udara.

Nalika ekspansi sumber energi terbarukan kanthi cepet terus lan ana akeh permintaan panggunaan kendaraan listrik, infrastruktur jaringan kita tambah akeh banget, lan kanggo masang broadband sing diaktifake 5G, cagak pamirsa Jaringan ora bisa ditrapake kanggo infrastruktur maju sing berkelanjutan, "ujare Alan Kiraly, wakil presiden senior, kinerja jaringan lan aset, Bentley Systems.

Akuisisi Software SPIDA, sanajan ora penting kanggo asil finansial Bentley, bakal nambah 26 kolega ing Amerika Utara. Penasihat 7 Mile menehi saran marang manajemen lan pemegang saham SPIDA babagan transaksi kasebut.

Visi kita karo SPIDA mesthi menehi solusi lengkap lan mbukak kanggo njaga lan ningkatake kesehatan lan integritas aset infrastruktur energi lan komunikasi pangguna. Ing tim Bentley, kita ngarep-arep bisa nyepetake solusi Grid Digital Twin, sing nggunakake keahlian domain industri lan nggabungake analisis struktural SPIDA. Pangguna SPIDA saiki lan mbesuk bisa ngarep-arep bisa nggunakake kembar digital jaringan nalika nganyari, ngowahi, nggedhekake lan ngatur sistem udhara. Brett Willitt, Presiden Software SPIDA

Apa tegese?

Thanks kanggo akuisisi anyar Bentley Systems kanggo nambah kinerja lan resistensi jaringan, cocog karo layanan cloud (DT) kembar digital -Open Utilities- sing ditawakake raksasa teknologi iki. Gabungan ide lan sistematisasi proses iki bisa ngatasi tantangan anyar sing ana gandhengane karo energi bersih / sing bisa dianyari, uga ningkatake analisis struktur peralatan sing ana gandhengane karo layanan publik.

Bentley saya ngandelake teknologi kanggo pengembangan ruang sing komprehensif lan berkelanjutan. Pentinge duwe kemajuan jinis iki yaiku duwe prasarana sing cocog kanggo penyebaran lan panyambungan sing bener kanggo layanan 5G lan penguatan jaringan listrik lan daya tahan suwe. Keputusan wicaksana Bentley System wis dibayangke babagan kenaikan rega saham wiwit taun kepungkur. Sing nuduhake manawa bakal terus berkembang lan terus berkembang, adaptasi solusi kanggo kasunyatan revolusi industri kaping 4 iki.

Kita seneng banget nyambut kolega anyar saka SPIDA menyang Bentley Systems lan OpenUtilities, lan kita ngarep-arep terus nggabungake lan globalisasi piranti lunak SPIDA, sing wis dikenal minangka insinyur distribusi tenaga tanpa syarat sing dipercaya ing karya esensial kanggo nambah kinerja. Kinerja jaringan lan ketahanan . »Ian Kiraly, wakil presiden senior, kinerja jaringan lan aset, Bentley Systems.

About Bentley Systems 

Bentley Systems (Nasdaq: BSY) minangka perusahaan perangkat lunak rekayasa infrastruktur. Kita nyedhiyakake piranti lunak inovatif kanggo maju infrastruktur jagad, nyengkuyung ekonomi global lan lingkungan. Solusi piranti lunak utama industri digunakake dening para profesional lan organisasi kanthi kabeh ukuran kanggo desain, konstruksi lan operasi dalan lan jembatan, rel lan transit, banyu lan banyu limbah, karya umum lan utilitas, bangunan lan kampus lan fasilitas industri. Penawaran kita kalebu aplikasi adhedhasar MicroStation kanggo modeling lan simulasi, ProjectWise kanggo pangiriman proyek, AssetWise kanggo kinerja jaringan lan aset, lan platform iTwin kanggo kembar digital infrastruktur. Sistem Bentley nggunakake luwih saka 4000 kolega lan ngasilake bathi tahunan luwih saka $ 800 yuta ing 172 negara. www.bentley.com

 

 

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.