#BIM - Sistem Hydrosanitary nggunakake Revit MEP

Sinau nggunakake REVIT MEP kanggo desain Pemasangan Sanitasi.

Sugeng rawuh ing kursus iki Fasilitas Saniter karo Revit MEP.

Ventajas:

  • Sampeyan bakal dominasi saka antarmuka menyang nggawe rencana.
  • Sampeyan bakal sinau kanthi, proyek perumahan nyata tingkat 4 sing paling umum.
  • Aku bakal nuntun sampeyan langkah demi langkah, aku ora bakal ngira yen sampeyan ngerti Revit, utawa babagan Sanitary.
  • Yen sampeyan Getun utawa ora apa sing diarepake, sampeyan bisa njaluk bali.
  • Bakal terus berkembang kanthi cepet, nambah perbaikan lan nganyari.

CATETAN: Isi saka YouTubeIki mulang sampeyan babagan cara nggunakake program kasebut nanging ora diatur lan ora ngerti aturan utawa kriteria desain. Ngerti carane nggunakake Mantepake MEP iku ora ngerti Hydrosanitary, utawa cabang teknis liyane kayata listrik utawa struktural. Aku ngajak sampeyan priksa dhewe.

Ing kene sampeyan bakal sinau nggunakake alat sing dibutuhake kanggo nggawe pesawat hydrosanitary kanggo proyek bangunan apa wae. Isi kursus iki bisa diklasifikasikake dadi bagean sing beda-beda, sing saben level ngembangake tahap penting ing desain hydrosanitary:

Katrangan Konten:

Banyu kadhemen lan Panas karo Revit MEP.

Modul Kaping pisanan saka program kasebut BIM kanthi Revit: Instalasi Saniter.

Ing kene sampeyan bakal sinau nggunakake alat sing dibutuhake kanggo miwiti proyek ing Revitngemot kulawarga kesehatan lan nggawe sistem pipa banyu panas lan adhem. Sampeyan uga bakal sinau babagan dimensi sistem iki kanthi alat pitungan sing ditawakake program.

  • Bagéan pisanan - Pambuka lan Piranti:
    • Sinau mbukak rencana arsitektur lan peralatan kebersihan.
  • Bagéan kapindho - Sistem Pipa:
    • Sinau mbukak lan nyambungake pipa kanthi manual lan otomatis.
  • Bagean Katelu - Banyu Panas lan Diameter:
    • Sinau kanggo nggabungake banyu panas lan ngetung diameter kanthi otomatis.

Saluran lan Ventilasi kanthi Revit MEP.

Modul Kapindho saka program kasebut BIM kanthi Revit: Instalasi Saniter.

Ing kene sampeyan bakal sinau nggunakake alat sing dibutuhake kanggo nggawe sistem got lan ventilasi, kalebu komponen penting kayata sifon. Kajaba iku, sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo nggawe réplika desain kanggo nggarap proyek lan bangunan simetris kanthi cepet.

  • Bagéan pisanan - Saluran:
    • Sinau kanggo nyelehake drains lan nggawe sistem got
  • Bagian kapindho - Sifon:
    • Sinau kanggo ngowahi kulawarga lan interaksi sing bener ing antarane sistem.
  • Bagéan katelu - réplika:
    • Sinau nggawe duplikat desain nalika nggarap bangunan utawa tanduran simetris.
  • Bagian papat - Ventilasi:
    • Sinau nggawe vents kanggo nyambungake menyang sistem got.

Komponen Hydrosanitary karo Revit MEP.

Modul kaping tiga saka program kasebut BIM kanthi Revit: Instalasi Saniter.

Ing kene sampeyan bakal sinau mbukak utawa model pompa, autoclaves, tank, log, septic, grap grease lan komponen liyane hydrosanitary ing macem-macem cara

  • Bagéan pisanan - Komponen Pasokan:
    • Sinau mbukak bom lan tank. Uga sinau modhél ing sumur.
  • Bagian kapindho - Komponen Koleksi:
    • Sinau kanggo nyathet cathetan lan trap graping kanthi cara sing beda-beda.

Gawean Plans kanthi Revit MEP.

Modhèl kaping papat saka program kasebut BIM kanthi Revit: Instalasi Saniter.

Ing kene sampeyan bakal sinau nggawe label, telpon, bagean, tabel, rincian lan unsur liyane sing perlu kanggo presentasi pesawat hydrosanitary proyek bangunan apa wae.

  • Bagéan pisanan - Rencana, Label lan Telpon:
    • Sinau kanggo label pipa lan piranti, tambah cathetan teknis lan kerjane sisik sing beda ing pesawat sing padha.
  • Bagian kapindho - Tabel, Seksi lan Rincian:
    • Sinau ngitung unsur kanthi tabel jumlah lan ngimpor rincian penting saka macem-macem sumber njaba.

CATETAN: Kursus iki dikembangake kanthi versi 2018. 99% konten tetep padha, nanging priksa forum diskusi kanggo pangowahan penting.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Ndarbeni lisensi siswa Revit
  • Nggawe proyek ing Revit
  • Nggawe, ngapusi lan ngowahi sistem hydrosanitary
  • lan akeh liyane!

Prasyarat Kursus

  • Kawruh dhasar Revit disaranake, nanging ora perlu.
  • Kawruh dhasar instalasi Sanitary disaranake, sanajan ora perlu.

Sing mesthi wae?

  • Profesional Teknik utawa Arsitektur
  • Siswa Teknik utawa Arsitektur
  • Teknik Plumbing / Plumbing
  • Pabrikan lan Produsen Bagean

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.