Sistem Informasi Geografi nggunakake GIS Manifold

Manik manik manualIki minangka salah sawijining produk sing dadi kesenengan sing bisa dipromosekake, lan ing semangat sing padha dibangun saiki, dheweke wis kasedhiya kanggo masyarakat. Iku manual sing nerangake babagan carane ngleksanakake Sistem Informasi Geografis kotamadya nggunakake Manifold GIS.

Versi-versi produk-produk kasebut kasedhiya dibangun ing framework Program kanggo nguatake kotamadya, kang warisan ing sistematisasi kita ngarep-arep kanggo nyebar ing pangarep-arep supaya bisa migunani kanggo negara liya. Kanggo ngukur manawa kita gaweyan kasebut, pengetahuan kasebut di-demokratisasi lan ditindakake sawisé kolaborasi komunitas pembelajaran sing saiki dadi spasi bab enggo bareng ing Internet.

Struktur dokumen kalebu:

Bab 1

Manik manik manualPunika babagan hirarki lapisan lan komponen ing Manifold GIS ingkang dipunbangun, ugi minangka kekiyatan proyek utas kota minangka conto. Uga nepungake masalah menehi proyeksi menyang data lan isi dibagi dadi bagean:

  • Struktur SIG ing Manifold
  • SIG kotamadya
  • Proyeksi komponen

Bab 2

Manik manik manualBab iki nuduhake aspek sing paling penting sing terkait karo konstruksi lan nyunting data, saka ngimpor data vektor menyang pambangunan bungan data. Iku mung metu saiki sing aku éling, panyiptan konfigurasi tematik saka tipe template.

  • Konstruksi data
  • Konstruksi lan nyunting obyek ing gambar
  • Ngatur meja lan teh
  • Konstruksi peta

Bab 3

Ing kene, logika dhasar saka operasi Manifold ditampilake ing analisis data lan nggawe asil anyar saka pitakon:

  • Analisis data
  • Analisis spasial
  • Tematik
  • Enquiries

Manik manik manualBab 4

Ing tahap pungkasan iki nuduhake apa sing bisa dilakoni karo Manifold nalika nggawe tata letak output. Senajan babagan iki cendhak, nuli ninggalake penciptaan layanan publikasi OGC, dianggep manawa iki minangka aspek dasar pangguna GIS dhasar lan dianggep wiwit saiki dadi bagian saka tema IDE. Bagéan bab pungkasan iki yaiku:

  • Publikasi ing Manifold
  • Nyimpen vistes komponen
  • Nggawe tata letak
  • Nerbitake tata letak

Ing pungkasan minangka lampiran kita nambah buku atribut sing ngringkes karakteristik lapisan sing digunakake ing conto. Nalika

Iki bakal dibalekake menyang masyarakat, kanggo digunakake minangka conto produk sistematis sing mesthi perlu ing konteks kita, ora mung konstruksi nanging visibilitas lan integrasi menyang proses integral saka manajemen pengetahuan. Sampeyan duwe kridit sing dituduhake ing cara sing padha, supaya sapa waé sing nggunakake bisa ngutip sumber sing dituduhake ana. Uga ing tutup mburi yaiku kontèks ing ngendi manual iki, amarga iki minangka bagéyan saka dhaptar dokumen 18 sing arupa: Tèknis, Administratif lan Téknologi, sing kalebu gaya lan ukuran sing ndadèkaké dokumèn iki bisa ngemot Liyane kaca sing dikelola ing format 54 mung.

Minangka conto, aku nuduhaké proyèk ing Amérika Kidul, karo sing aku kongkon nyatakaké ing sawetara dinten kepungkur lan ngupayakaké kegunaan instrumen manual iki kanggo nggawe pangaturan sing dikarepake. Tansah nggunakake Manifold GIS.

Manik manik manual

Ing kene sampeyan bisa ngundhuh versi PDF kanggo web

Salah Respon kanggo "Sistem Informasi Geografi nggunakake Manifold GIS"

  1. sudos editor maneh thanks kanggo manual lan kanggo conto ndeleng sampeyan rauh.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.