Kamera System terapan-Streetview

Applied Streetview Equipment and Systems yaiku produk saka taun pengalaman karo babagan pelanggan. Saka kartografi georeferisen sing ngasilake klien pisanan ing Bogotá, Kolombia, para pelanggan wis nggedhekake kertu-kancane marang kabeh bawana planet, sing nyumbang ing macem-macem proyèk lan industri.

Aplikasi peralatan sing ana ing babagan sing bisa kita bayangake, mengaruhi yen dikarepake Streetview tansaya gedhe kanggo ngatasi kebutuhan lan ngurangi biaya proyek gedhe. Ing kasus iki, promotor produk kasebut spesialisasi kanggo nyedhiyakake peralatan lan program lengkap kanggo rekaman, pamrosesan lan publikasi Streetviews resolusi tinggi, kanthi otonomi absolut lan pangarang.

Apa gunane sampeyan bisa menehi Gunakake Streetview?

  • kartografi
  • Konstruksi Peralatan
  • Publicidad
  • Real Estate
  • pendidikan
  • Mining
  • nimbali
  • Keamanan
  • Manajemen Real Estate
  • Industri Kereta Api
  • Industri Otomotif
  • Layanan Publik
  • Layanan Cuaca

Ing kamar

Kamera resolusi dhuwur minangka sumbu pusat sistem kasebut, kanthi kapasitas nyekel data sing akeh, ngrekam nganti gambar panorama 7 per detik. Data lan metadata disimpen ing kamera ing memori SSD sing bisa ditransfer, nyimpen nganti gambar 250.000 Streetview lan nganti jam 9 saka panangkepan sinambung.

Serangkaian kurung serbaguna kasedhiya kanggo saben produk Streetview Applied. Saben garis telung sistem kasebut dirancang kanggo ngetrapake data ing macem-macem dataran, lan kanthi total otonomi.

Sistem Kamera Mobil

Sistem iki bisa disambungake menyang mobil utawa kendaraan standar kanthi cepet kanggo njupuk data ing dalan, jalan raya, trek rereget lan liyane.

Sistem kasebut kalebu:

  • Mounting magnetik kanggo langit-langit
  • Kamera 30 Megapixel
  • Tablet Samsung Galaxy Tab S2 (8 ") minangka WiFi Remote Control
  • Remote Control Aplikasi Android
  • SSD memori sing bisa ditransfer
  • Filter-filter sing bisa diowahi UV
  • Penerima GNSS (4 GPS ing siji)
  • Antena (piranti leveling)
  • Baterei lan pangisi daya
  • Konektor Cepet-Sambung} Monitor Baterai Bluetooth
  • Lisensi setahun kanggo Nitahake, program pamroses Streetview eksklusif
  • Browser Online
  • Perumahan kamera kuwat
  • Kabel lan suku cadang

Ing Program

CREATOR

Klebu karo tuku Tim. Program iki ngolah 50.000 Streetviews ing jam 24 lan nggawe browser karya, kanthi kamungkinan nyetel alat intuisi iki kanggo kabutuhan sampeyan.

PHOTOGRAM

Perangkat lunak Photogrammetry eksklusif iki ndadekake gampang nggawe lan nggabungake unsur lan / utawa georeferenced nilai, migunani kanggo browser. Sampeyan bisa nggunakake Photogram kanggo label unsur, arahake titik kapentingan kanggo nggampangake telusuran; kanggo ngukur jarak lan permukaan.

REMOTE CONTROL

Aplikasi Android diinstal ing tablet Samsung Galaxy S2 (8 ") sing diwenehake karo piranti kasebut. Intuisi Remote Control ngijini sampeyan kanggo ngontrol lan nggambarake fungsi kamera lan GPS nalika ngasilake Streetviews.

Applied Streetview punika solusi sing cukup lengkap kanggo apa perusahaan perlu

Yen gambar sing trep nganti pirang-pirang tembung, banjur Gunakake Streetview bisa setara karo kabeh novel. Applied Streetview nawakake kesempatan kanggo ngasilake lan nerbitake sawijining crita dhewe ing derajat 360, minangka solusi sing lengkap, lengkap karo opsi lan versatilably adaptable kanggo macem-macem jinis bisnis, industri lan aplikasi.

Applied Streetview ana ing ngarep pasar sing akeh. Solusi kasebut kasedhiya ing saindenging donya, kalebu kebutuhan industri, kanggo nggawe volume Streetviews kanthi resolusi tinggi, kanggo njaga kontrol lan keamanan mutlak kapan wae. Applied Streetview punika, cendhak, sistem banget pas, prasaja, lengkap lan otonom; Paling apik aku wis weruh ing pasar.

Ora ana watesan aplikasi saka tipe resolusi dhuwur iki. Iki kalebu ingesting, surveying lan kartografi, uga dokumentasi prasarana skala gedhé, kayata garis listrik, pipa, kabel serat optik lan aset sing ana.

Permata Gunakake Streetview yaiku Pencipta, program pangolahan sing intuisi lan menarik iki bisa nangani 50,000 Streetviews sajrone dina sedina. Iki menehi kunci kanggo njaga kabeh penanganan data lan output final saka Streetview Navigator, supaya sampeyan nemtokake apa, nalika lan sapa nuduhake asil.

Wilayah Applied Automotive, Backpack, and Railroad Streetview diwenehake ing paling akeh lahan lan geografi sing dibutuhake kanggo ngasilake Streetviews. Program-program adhedhasar Open Formats saged customizations Komplek kanggo programer luwih maju. Kanthi paket pelatihan, akeh kabutuhan teknis Applied Streetview Hardware and Software sing dibahas, mbusak kebutuhan njaba layanan njaba nalika ngatasi alangan kerja.

"Kualitas tinggi Streetviews kita mbantu nggawe keputusan kritis ing saben dinane bisnis, apa bisa ngerti babagan sejatine lingkungan konstruksi anyar, utawa kanggo nuduhake klien utawa investor ing papan kasebut dumunung ing sawijining titik kanthi dhuwur. Ora ana media liyane sing bisa nindakake iki luwih apik tinimbang seri sadurunge, sajrone lan sawise Streetviews. Kita wis nggawe sistem karo klien bisnis, bisa menehi solusi kanthi solusi turnkey kanggo nangkep, ngolah lan nampilake Streetviews massa. Ngramut alur kerja internal kanthi cepet, fleksibel lan murah, ngontrol kabeh proses ».

Jan Mantkowski, CEO Streetview Technology GmbH

Kanggo informasi luwih lengkap, disaranake

Www.applied-streetview.com

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.