Siemens lan Bentley Systems ngiyataken aliansi strategis lan inisiatif investasi gabungan

Panggabungan sing digabungake anyar kanggo lingkungan data sing dikontak Teamcenter lan Bentley kanggo nambah produktivitas tanduran, ngepetake pangiriman lan ngurangi biaya.

Strategi inovasi digital akhir-ke-pungkasan nggawe kembar digital integral lan tepat ing proses lan pabrik fisik kanggo ngatur kerumitan lan simulasi kinerja tanduran pinter.

Siemens PLM Software announced dina karo Bentley Systems, lan perusahaan terpadu kanggo nyedhiyani proyèk ibukutha liyane luwih irit, nggabungke portofolio Teamcenter® karo ProjectWise lan Bentley disambungake lingkungan data (CDE) solusi. Teamcenter sistem produk manajemen urip-siklus (PLM) sing dianggo ing donya lan ing ProjectWise platform collaboration kanggo pangiriman project 43 50 perusahaan desain paling in Engineering News Rekam. Tawaran anyar terus karo aliansi strategis Siemens lan Bentley sing diumumake ing 2016, lan bakal ngembangake kanthi cara unik visibilitas bisnis liwat pengelolaan program rekayasa lan pambangunan proyek ibukutha.

"Nalika pindhah menyang teknologi digital, karya para insinyur lan tukang tambah akeh adhedhasar konteks digital lan komponen digital ing saindenging lan ing proyek-proyek infrastruktur",

ngandika Greg Bentley, CEO Bentley Systems.

"Nalika kita ngetrapake pangiriman proyek, pancen luwih apik kanggo kita kerja karo Siemens supaya bisa nggayuh alur kerja digital CDE kita ngluwihi proyek ibukutha individu. Kanthi integrasi Teamcenter PLM, sambungan kembar digital proyek kasebut saiki bisa nggedhekake konteks bisnis lan nggawe komponen sing digawe: maju infrastruktur liwat DNA digital! «

Industrie ing surup

Kapabilitas sistem rekayasa lan manajemen sing utama ing Teamcenter, lan simulasi siklus urip komponen sing dirancang, saiki dilengkapi karo CDE Bentley kanggo ngupayakake kembaran digital proyek kasebut. Kembar digital proyèk iki ngotomatisasi panyelarasan digital lan ngganti sinkronisasi ing sadawane rantai pasokan proyek, saéngga bisa ditinjau ulang kanthi integral lan integral. Digitizing a plant from the beginning of a project allows the aggregation and dissemination of data in a scalable and manageable manner. Kanthi nyambungake cufflinks digital kanthi thread digital sing konsisten, perusahaan bisa ngurangi biaya pangiriman proyek lan ngatasi biaya overruns, lan bisa nambah marjin operasi kanthi nambah produktivitas tanduran lan ngurangi biaya operasi. Perusahaan saiki bisa entuk kothak kerja digital sing nyengkuyung sing nyakup ekonomi proyek, manajemen program lan proyèk kontrol kanggo nyepetake pangiriman proyek ibukutha, ngurangi overruns biaya lan ningkatake asil proyek sing salaras karo katrangan kasebut.

Ing industri energi lan layanan umum, umpamane, diwenehi ramalan energi saiki, perusahaan kudu bisa luwih efisien lan dianggep nalika ngetrapake proyek perbaikan modal. Utamané, proyèk-proyèk sing banget rumit lan larang iki duwé akeh klompok, sing ora ana jroning rékayasa lan konstruksi, sing bisa nyithak manéka proyek. Teamcenter ndawakake liwat layang project, ing CDE ngidini visibilitas liwat model nirkabel digital disambungake 2D lan 3D mbosenke ngatur kanggo nggambarake status project. Iki ngidini asimilasi kontinyu data desain lan rékayasa, bisa diakses kanthi visual lan analitis, kaya sing cocog, dening anggota tim ing saindhenging perusahaan lan rantaman sumber. Model gabungke engineering lan construction saka proyèk ibukutha cara terpadu iki ngidini macem-macem tiron saindhenging proses manajemen proyek kanggo antisipasi masalah donya nyata lan nggawe pancasan liyane informed ing nyata-wektu pangerten impact saka owah-owahan desain. Solusi iki bakal kasedhiya ing pasar wiwit 2019.

«Pamilik / operator lan rekayasa, tuku lan konstruksi (EPC) perusahaan ing industri kudu nyuda biaya lan ngirim proyek kanthi luwih efisien, lan solusi digital anyar iki nggampangake proses bisnis adhedhasar data kanggo optimisasi proyek lan tanduran »,

ngandika Tony. Hemmelgarn, CEO Siemens PLM Software.

"Kanthi teknologi kembar digital, solusi iki ngidini data teknik digunakake ing antarane para pamangku ing proyek ibukutha, lan bakal ngakoni macem-macem kasus panggunaan industri."


Siemens PLM Software, unit bisnis Divisi Pabrik Siemens Digital, minangka panyedhiya global solusi piranti lunak kanggo ngembangake transformasi digital saka industri, nggawe kesempatan anyar kanggo manufaktur supaya éling inovasi. Kanthi markas ing Plano, Texas, lan luwih saka pelanggan 140,000 ing saindenging jagad, Siemens PLM Software nggarap perusahaan kabeh ukuran kanggo mentransformasi gagasan cara urip, cara produk diprodhuksi lan cara ing ngendi produk lan aset digunakake lan dimengerteni. Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk lan layanan Siemens PLM, layani www.siemens.com/plm.

Siemens AG (Berlin lan Munich) minangka kekuwatan teknologi global sing nggayuh keunggulan teknik, inovasi, kualitas, kehandalan lan internasionalitas nalika taun 170. Perusahaan iki aktif ing saindenging donya, fokus ing bidang elektrifikasi, otomatisasi lan digitalisasi. Siemens minangka salah siji saka prodhuk paling gedhé ing donya teknologi hemat energi lan sumber daya. Siemens minangka panyedhiya panerus solusi energi lan transmisi energi efisien lan pelopor solusi infrastruktur, uga solusi otomatis, drive lan piranti lunak kanggo industri. Perusahaan iki uga dadi panyedhiya peralatan imaging medis, kayata kompilasi tomografi lan sistem imaging resonans, lan pimpinan ing diagnostik laboratorium, uga IT klinis. Ing taun fiskal 2017, sing ngakhiri 30 September 2017, Siemens ngasilake pendapatan senilai € 83.0 lan penghasilan net $ 6.2 milyar. Ing pungkasan September saka 2017, perusahaan wis ngubengi karyawan 377,000 ing ndonya. Informasi liyane kasedhiya ing Internet ing www.siemens.com.


Bentley Systems minangka pamimpin global nyediakake insinyur, arsitek, profesional geospasial, tukang bangunan lan pemilik-operator kanthi solusi piranti lunak komprehensif kanggo ngembangake rancangan, konstruksi lan operasi infrastruktur. Pengguna Bentley njupuk kauntungan saka mobilitas informasi antarane disiplin lan ing siklus urip infrastruktur kanggo ngirim proyek lan aset kanthi performa luwih apik. Penyelesaian Bentley nyakup aplikasi MicroStation pemodelan informasi, layanan collaboration ProjectWise kanggo ngirim proyek terpadu lan layanan operasi AssetWise kanggo entuk infrastruktur cerdas, sing dilengkapi karo layanan ngatur penuh sing ditawakake liwat rencana sukses pribadi

Didegaké ing 1984, Bentley duwé kolega 3.500 ing negara-negara 50 lan ana ing jalur ngluwihi tingkat pendapatan taunan saka $ 700 yuta. Wiwit 2012, Bentley wis nandur modal luwih saka $ 1 ing riset, pengembangan lan akuisisi. www.bentley.com

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.