Arsip kanggo

Manajemen Land

Tanah Manajemen. Plan spasial

Pinten tlatah ing kutha sampeyan?

Pitakonan sing paling umum sing bisa micu jawaban akeh, akeh sing emosional; akeh variabel manawa ana lahan kanthi utawa tanpa bangunan, layanan umum utawa lotre wilayah khas. Sing ana sawijining papan ing ngendi kita bisa mangerteni nilai saka tanah ing wilayah tartamtu ing kutha kita, mesthi bakal ...

Nalika nindakaken Rekomendasi LADM

Ing sapérangan proyek-proyek sing saya daftarkan, aku wis nyatakaké yèn sing kebingungan sing disebabaké déning LADM ora kena digandhengake karo pemahaman kasebut minangka norma ISO, nanging ngisolasi ruang lingkup konseptual saka skenario mekanisasi teknologi kasebut. Ing tembung liyane, babagan carane ngleksanakake. Iku kudu jelas yen LADM ora ...

Master of Urban Design lan Planning [UJCV]

Iki minangka salah sijine gelar master paling menarik ing tlatah Amerika Tengah, ngelingi pentinge kanggo pemerintah lokal lan urgensi sing ora bisa dibatalake sing ditindakake dening disiplin ing manajemen wilayah kasebut miturut pendekatan pembangunan manungsa. Nerangake ing wayahe menarik, nalika Universitas José Cecilio del Valle renews ...

20 Langkah kanggo mbangun kutha saka ngeruk

Iki item Penagih kang kanggo pembuangan saka kutha Privasi lan Tanah Manajemen, sing ngluwihi udud ing kutha-kutha pinter sing katon kaya cliché pointing kanggo rasa complicating prakara wungu ing langkah 20 Sederhana, tantangan sing lagi totoan negara kaya Mesir lan Guinea Khatulistiwa ing ...

Tanah Manajemen Explained

nggunakake Land planning alat kanggo nggunakake sustainable saka sumber alam. Kanggo akèh taun wilayah Peru wis dicekel ing logika kanggo nggawe paling saka sumber daya alam, ing sawetara kasus nyebabake merbawani negatif ing ekosistem lan basa produktif saka negara, uga ngasilaken ...

Governance bumi: Tata LGAF

LGAF tanah nggunakake Tata planning
Dikenal minangka LGAF, metodologi sing ing Spanyol dikenal minangka Framework kanggo Evaluasi Pemerintahan Tanah. Iki minangka instrumen sing diagnosa status hukum negara digawe, miturut aturan lan praktik sing ana hubungane karo kawicaksanan umum khusus kanthi jabatan lan ...

mesthi Mapper Global lan 3 nawakake luwih Civile

Civile perusahaan sing nawakake macem-macem layanan consulting lan latihan ing kemitraan karo organisasi industri liyane ing masalah kayata pembangunan proyèk engineering, planning tanah nggunakake lan lingkungan. Kene kita ngadeg ing kursus 4 paling ana babagan miwiti, kabeh dicekel ing model aliran Sevilla, MODFLOW iki ...

The Master Tanah Manajemen UNAH

Master ing Manajemen lan Manajemen Tanah sing ditampa dening Universitas Otonomi Nasional Honduras (UNAH), minangka program akademik sing wiwit wiwitan taun 2005, wis dikembangake bebarengan karo Departemen Geografi Universitas Alcalá (ESpaña) . Kanggo konsultasi sing teka sawetara dina kepungkur, kita njupuk kesempatan kanggo ...

Nilai strategis informasi wilayah

Wonten ing gambaran peta Geologi Kepulauan Canary, Lokakarya Teknik babagan Nilai Strategis Informasi Teritorial bakal dianakake. Sumbu dasar kasebut bakal fokus marang informasi geografis, sing minangka pangerten rasional lan koheren saka kawruh lingkungan bumi lan evolusi ...

Congress topik Survei Guatemala

Mung rampung kongres Administrasi Tanah lan Surveying sing dileksanakake ing Guatemala, sasi sadurunge, wis digantung ing presentasi para peserta pameran. Padha kasedhiya ing kaca siji, sanajan luwih praktis kanggo ndeleng ing Slideshare, saka ngendi bisa didownload. Aku suggest ngundhuh lan tetep ing file pribadhi, considering ing wektu iki ...