Arsip kanggo

Manajemen Land

Tanah Manajemen. Plan spasial

Master ing Desain lan Perencanaan Kota [UJCV]

Iki minangka salah sawijining gelar master sing paling menarik ing wilayah Amerika Tengah, amarga pentinge pamrentah lokal lan disiplin disiplin sing ora bisa dibatalake ing manajemen wilayah kasebut kanthi pendekatan pangembangan manungsa. Bakal teka ing wektu sing nyenengake, nalika Universitas José Cecilio del Valle nganyari ...

20 Langkah kanggo mbangun kutha saka ngeruk

Iki minangka barang kolektor kanggo para pecinta Pembangunan Urban lan Perencanaan Spasial, sing ngluwihi ngrokok ing kutha cerdas sing katon kaya klise sing nuduhake rasa ngrumusake perkara, ngasilake 20 langkah sing disederhanakake, tantangan sing ditrapake negara kaya Mesir lan Guinea Khatulistiwa ing ...

Tanah Manajemen Explained

Perencanaan Teritorial minangka alat kanggo nggunakake sumber daya alam kanthi berkelanjutan. Pirang-pirang taun wilayah Peru wis dikuwasani kanthi logika supaya bisa ngoptimalake sumber daya alam, nyebabake sawetara kasus pengaruh negatif marang ekosistem lan basis produktif negara kasebut, uga ngasilake ...

Governance bumi: Tata LGAF

LGAF tanah nggunakake Tata planning
Iki dikenal minangka LGAF, metodologi sing ing basa Spanyol dikenal minangka Framework Assessment Governance Bumi. Iki minangka instrumen diagnosis diagnosis status sah ing sawijining negara digawe, ing babagan undang-undang lan praktik sing ana gandhengane karo kabijakan publik khusus ...

Kursus Global Mapper lan 3 liyane sing ditawakake Civile

Civile minangka perusahaan sing nawakake macem-macem layanan konsultasi lan pelatihan kanthi aliansi karo organisasi liyane ing sektor kasebut, babagan masalah kayata pengembangan proyek rekayasa, perencanaan panggunaan lahan lan lingkungan. Ing kasus iki, kita nyorot paling ora 4 kursus sing bakal diwiwiti, kabeh sing bakal dianakake ing Seville: MODEL ALIR, MODFLOW Wetan ...

Master ing Perencanaan Teritorial UNAH

Gelar Magister Manajemen Tanah lan Perencanaan sing ditawakake Universitas Otonomi Nasional Honduras (UNAH), minangka program akademik sing, wiwit digawe ing taun 2005, wis dikembangake bebarengan karo Departemen Geografi Universitas Alcalá (Spanyol) . Amarga pitakon sing ditemokake sawetara dina kepungkur, kita njupuk kesempatan kanggo ...

Nilai strategis informasi teritorial

Sajrone kerangka presentasi Peta Geologi Kepulauan Canary, Konferensi Teknis Informasi Strategis Informasi Teritorial bakal dianakake. Sumbu dhasar kasebut bakal fokus ing informasi geografis, sing minangka sarana pangerten sing rasional lan koheren babagan lingkungan lahan fisik lan evolusi ing ...

Trans 450, Bus Transit Cepet kanggo Tegucigalpa

Iki minangka proyek menarik sing saiki dikembangake ing Honduras, kanthi modhal Rapid Transit Bus (BTR). Sanajan saiki wis paham pangerten karo operator sing ora duwe kejelasan kepiye kutha berkembang, kayane kita minangka salah sawijining tonggak sejarah sing bisa digunakake kanggo pengembangan poros tematik ...

Congress topik Survei Guatemala

Sawise kongres Administrasi Lahan lan Survei sing dianakake ing Guatemala wulan sadurunge, presentasi para pameran dikirim. Kasedhiya ing sawijining kaca, sanajan luwih praktis yen dideleng ing Slalomare, saka ngendi bisa didownload. Aku saranake ndownload lan disimpen ing file pribadi, yen ing jaman saiki ...