AutoCAD Solusi 3D Sipil kanggo Perkembangan

AutoDesk bakal nyedhiyakake webcast babagan aplikasi kanggo perencanaan kutha, konstruksi lan karya sipil iki Desember 18 lan 29 Januari 2008.

banner_civil

Akhir-akhir iki cara online lan wektu nyata kanggo sinau babagan fitur program, ing kasus iki produk anyar, sampeyan uga bisa melu diskusi lan takon babagan presentasi, tanpa ninggalake omah utawa kantor.
Partisipasi ing konferensi web gratis. Acara bakal jam 1 lan bakal rampung ing Spanyol.
Nyedhiyakake gampang: sampeyan mung kudu ngeklik Webcast kapentingan kanggo ndhaftar lan, sadurunge webcast sampeyan bakal nampa pesen konfirmasi karo tembung sandhi lan informasi sing perlu kanggo nyambungake lan rawuh ing acara kasebut.

Webcast Tanggal Isi
AutoCAD Civil 3D ing Proyek Urbanisasi 18 Desember 2008 Kamis

• Perencanaan kutha. Integrasi saka CAD, SIG lan teknik

• Generasi MDT

• Desain dalan kutha. Intersections

• Grading lan earthworks

AutoCAD Civil 3D kanggo Surveying lan Konstruksi Kamis 29 saka Januari 2009

• Studi. Modifikasi ing proyek kasebut

• Siklus kerja ing situs:

• Surveying lan pengumpulan data

• Bagian lan profil

• Volume

• Produksi rencana lan laporan

Syarat teknis: Kanggo ngakses konferensi web, sampeyan mung perlu PC kanthi sambungan Internet lan telpon.

Kanggo pitakon, hubungi Pusat Panggilan kita ing 902 12 10 38.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.