Spesialisasi ing Rekayasa Cadastral

Iku misale jek ing taun iki kita bakal duwe opsi sing luwih apik saka lembaga sing ndhukung masalah kadastruktur karo kebutuhan sing terus-terusan spesialis ing lapangan iki kanggo manajemen kotamadya. Dasawarsa saka seventies lan eighties iki ditondoi dening akeh asil analisis lan systematization ing bidang iki lan risiko rusak akeh saka isi sing dening nyepetake gaya lan melu pendekatan extermista uncontrolled kanggo teknologi, mrasajakké lan nganggo karya sethitik systematization.

Alternatif yen subjek kasebut dilembagakake ing karir universitas minangka pilihan sing wicaksana kanggo menehi umur panjang kanggo upaya sistematisasi sing sadurunge lan ing wektu sing padha dianyari ing kerangka tren IT lan integrasi multidisiplin. Iki aku saiki minangka salah siji alternatif sing paling apik kanggo spesialisasi ing bidang cadastre:

Tangkapan FireShot #127 - 'Fakultas Teknik' - www_uaq_mx_ingenieria_posgrado_catastral

El Spesialisasi kursus ing Rekayasa Cadastral sing diusulake ing tingkat pascasarjana bakal ditawakake Universitas Otonomi Querétaro, Meksiko, miwiti Maret 3 saka 2008 lan mungkasi 27 Februari saka 2009.

Iku menarik sing bisa uga dijupuk jarak adoh liwat platform virtual.

Sasaran saka beluk iki ing Cadastral Engineering kanggo olahraga profesional kanggo nindakake analisis kritis ing struktur saka pasukan tanah ing hak ukum, cara sing kang Applied kanggo nentokake Nilai pajek saka properti, lan privasi tax sing nemtokake tax property. Saka bayangan iki lan diskusi sing samesthine kanggo specialists siap kanggo njupuk ing sembarang tantangan sing mbutuhake papindhahan paradigma kanggo Financing paling apik lan kutha pembangunan. Iku uga seeks kanggo olahraga SDM specialized ing desain, Manajemen, preparation lan administrasi informasi kanggo nggawe, nggunakake lan eksploitasi sistem Cadastral lan informasi tanah karakter serbaguna, karo sesanti strategis organisasi saka Cadastre wilayah.

kadastre mexico Program akademik arang banget menarik:

cadastre

  • Perkembangan cadastre lan pembangunan kutha
  • Kartografi kadher
  • Sistem informasi teritorial

Nilai

  • Pangaturan Properti
  • Nilai real estate karo tujuan fiskal

Kebijakan Privasi

  • Financing Urban: Pajak properti
  • Engineering Cadastral
  • Hukum real estate
  • Urban Planning
  • Integrasi kasus studi

Kanggo sing kasengsem, sampeyan bisa ngisi formulir aplikasi, sampeyan kudu cepet-cepet amarga pungkasaning kadaluwarsa ing 15 Februari 2008. Ketoke ana dana dana kanthi bentuk beasiswa.

Sampeyan uga bisa ndeleng informasi lengkap kursus ing kaca Universitas Quétaro.

5 Balesan kanggo "Spesialisasi ing Rekayasa Cadastral"

  1. Aku njaluk informasi babagan thanks ing cadastral thanks
    carlos de valle 8441730358

  2. Aku kepengin ngerti apa syarat kanggo melu ing beluk iki lan bisa ngakses dana beasiswa

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.