Perhitungan struktural ing baris, kalebu rencana

Wilayah perhitungan yaiku situs sing dikembangake dening Area de Calculus, Desain lan Konstruksi S. de RL berbasis ing Madrid. Minangka jenenge, iki minangka spasi kanggo nggawe kalkulasi saka segi desain struktural online.

Ayo ndeleng conto:

Aku pengin ngrancang spatu insulated; Aku menyang bagean «Program kalkulus struktural»Lan ing kana aku milih« Sepatu Terasing »

perhitungan struktural

pitungan saka beton lan baja Dadi panel geometri ngidini kula milih dimensi sepatu, loro dawa, amba lan cant. Aku uga bisa milih ukuran dimensi pedestal utawa pilaster lan beton.

Banjur aku bisa milih Kapadhetan saka terrain, jinis beton lan baja.

Ing bagean saka bersenjata, sampeyan bisa milih jinis kaliber baja, loro ing ambane ngisor, minangka unggul lan tulangan.

struktur online Banjur ing tab biaya sampeyan bisa milih koefisien hipotesis lan tab asil nggawe memori perhitungan ... lan supaya sampeyan bakal kaget maneh, ing tab drawing rencana kanthi spesifikasi ing rencana, lan pemotongan.

Aku nyaranake sampeyan goleki, amarga ana latihan apik ora mung kanggo sepatu, nanging kanggo balok, kolom, baja ... lan liya-liyane.

Apel dikembangake ing mesin virtual Jawa, supaya aku bisa ngandhani sampeyan nganyarke.

Sampeyan uga bisa nonton demo iki ing YouTube

2 Balesan kanggo "Perhitungan struktural online, kalebu gambar"

  1. Matur nuwun sanget kangge rekomendasi. Sampeyan uga bisa ngunduh salinan evaluasi program sepatu.

    Tim Perhitungan Area.

  2. pisanan kabeh aku arep menehi pitutur marang kowe yen kaca iki menarik banget ing pirang-pirang tembung sing lengkap banget kanggo informasi sing dikarepake lan kanggo kepinginan aku banget migunani kanggo kabeh siswa ing profesi iki

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.