Arsip kanggo

Grass

Apa Java Worth Learning?

Ngluwihi OpenOffice, Vuze, Woopra, utawa applet sing ditampilake ing sawetara kaca web, wis mapan ing sistem seluler, TV, GPS, ATM, program bisnis lan akeh kaca sing dilayari saben dina mlaku ing Java . Grafis ing ngisor iki nuduhake kepiye teknologi Java duwe domain sing ditandhani ...

Geofisika: Prediksi 2010: Software GIS

Sawetara dina kepungkur, ing panase kafe de palo sing digawe ibu mertua, aku nggawe halusinasi babagan tren sing ditemtokake kanggo taun 2010 ing wilayah Internet. Ing kahanan lingkungan geospasial, kahanane luwih statis (ora bakal bosen), akeh sing wis kasebut ing jangka menengah ...

SEXTANTE, + 220 rutin kanggo gvSIG

Kaya GRASS nglengkapi Quantum GIS, SEXTANTE nindakake karo gvSIG, njaga spesialisasi. Iki kalebu salah sawijining upaya kolaborasi paling apik ing antarane alternatif sumber terbuka ing lingkungan geospasial, supaya ora ana duplikasi. Upaya dening gvSIG kanggo tetep manajemen vektor kanthi kapabilitas CAD yaiku ...

gvSIG, sing bakal ana ing 5tas. dina

Versi awal apa sing bakal ana ing konferensi gvSIG kaping lima sing bakal dianakake ing pusat acara Valencia, wiwit tanggal 2 nganti 4 Desember 2009, wis diumumake. Umume karya sing bakal ditampilake yaiku saka Spanyol, sanajan ana sawetara pengalaman Jerman, Italia lan sakiwa tengene. Dheweke uga ngarani ...

Kursus GvSIG ing Valencia

Miwiti ing kuartal pertama 2010, Pusat Latihan Universitas Florida bakal ngladeni kursus gvSIG, sing saiki diwulangake minangka pelengkap Diploma Spesialis Pariwisata Interior. Sing suwene 20 jam suwene rong minggu, ditujukan kanggo para profesional, teknisi lan pegawai negeri sing pengin mlebu ...

Sapa sing pindah keju?

  Aku seneng banget karo Geoinformatika, kajaba dadi majalah kanthi tata letak sing apik, isine apik banget kanggo prekara geospasial. Dina iki versi April wis diumumake, mula aku njupuk sawetara teks sing disorot warna abang kanggo motivasi sampeyan maca sing apik. Ing versi sadurunge, aku nggawe review, dina iki aku…