Supermap - solusi sehat GIS 2D lan 3D

Supermap GIS minangka panyedhiya layanan GIS, kanthi wektu suwe ing pasar kanthi sajarah wiwit saka wiwitan kanthi solusi ing konteks geospasial. Sampeyan iki diadegaké ing 1997 taun, dening klompok ahli lan peneliti karo dhukungan saka Academy of Sciences saka China, basa operasional dumunung ing Beijing China, lan sampeyan bisa ngomong sing wutah wis maju ing Asia, nanging wiwit 2015 wis duwe tahap ekspansi menarik thanks kanggo inovasi ing teknologi GIS multi-platform, GIS ing awan, generasi GIS 3D, lan GIS klien.

Ing pendirian ing minggu kasebut ing Hanoi, kita duwe wektu kanggo ngrembug babagan macem-macem piranti lunak kasebut, sing ora dingerteni ing konteks Barat. Sawise pirang-pirang interaksi, aku mutusake nulis artikel babagan apa sing paling saya kaget babagan Supermap GIS.

SuperMap GIS, dumadi saka seri teknologi utama -platform- kang kalebu manajemen data lan piranti pangolahan geospasial. Wiwit 2017, kedhaftar wis nglaras nganyari, SuperMap GIS 8C, Nanging, 2019 iki dibukak kanggo ing SuperMap 9D umum, kang kasusun saka papat sistem teknologi: GIS Cloud, multiplatform GIS Integrasi 3D GIS lan bigdata GIS

Kanggo luwih ngerti carane dianggep minangka solusi integral, sampeyan kudu ngerti carane produk sampeyan disusun, yaiku, apa sing saben tawaran.

Multiplatform GIS

GIS multiplatform dibentuk dening: iDesktop, GIS Component, lan GIS Mobile. Sing pisanan saka iDesktop kasebut, dikembangake adhedhasar plug-ins -complies- kompatibel karo macem-macem CPU, kayata ARM, IBM Power utawa x86, lan dianggo irit ing sembarang lingkungan operasi sing diinstal iku Windows, Linux, lan nyawiji fitur 2D lan 3D.

Sembarang jinis pangguna, individu, bisnis utawa pemerintah bisa nggunakake aplikasi desktop iki, amarga gampang banget kanggo nggunakake lan dirancang ing gaya aplikasi Microsoft Office. Ing aplikasi iki, sampeyan bakal nemokake kabeh alat sing bisa umum katon ing sembarang GIS desktop kanggo ngemot lan nampilake data, entitas bangunan, utawa proses analisis, kanggo akses menyang layanan peta web ditambah, promosi kerjasama antarane para pengguna. Ing karakteristik operasional kalebu: manajemen lan visualisasi gambar photogrammetric, BIM, lan titik awan.

Ing kasus GISMobile, sampeyan bisa mlaku ing lingkungan iOS utawa Android, lan bisa digunakake offline kanggo data 2D lan 3D. Aplikasi sing nawakake Supermap Mobile (SuperMap Flex Mobile lan Supermap iMobile), kalebu survey lapangan, pertanian sing tepat, transportasi cerdas utawa fasilitas inspeksi, sawetara sing bisa disesuaikan dening pangguna.

GIS ing méga

Salah sawijining tren sing ora bisa ditindakake lan manawa kanggo ngatur data geospasial. Iku platform sing disambungake menyang sawetara terminal GIS supaya pengguna / klien bisa mbangun produk kanthi cara cekap lan stabil. Iku digawe saka SuperMap iServer, SuperMap iManager lan SuperMap iPortal, sing rinci ing ngisor iki.

  • iServer SuperMap: sing dadi platform kinerja dhuwur, kanthi sampeyan bisa nindakake aktivitas kayata administrasi lan klompok layanan 2D lan 3D, uga menehi sumber daya kanggo ngembangake ekstensi. Kanthi SuperShop iServer, sampeyan bisa ngakses layanan katalog data, visualisasi data wektu nyata utawa pambangunan aplikasi Big Data.
  • SuperMap iPortal: Warta terpadu kanggo administrasi sumber daya GIS sing dituduhake - nelusur lan upload, pendaftaran layanan, kontrol akses multi sumber, tambahan teknologi kanggo nggawe peta web.
  • Supermap iExpress: Bab iki dibangun kanggo ngapikake pengalaman akses pangguna marang terminal, liwat layanan proxy lan teknologi akselerasi cache. Kanthi iExpress sampeyan bisa mbangun biaya aplikasi, WebGIS multi-platform sing murah. Kajaba iku, piranti kasebut bisa nyedhiyakake publikasi produk kanthi cepet, kayata mosaik 2D lan 3D.
  • SuperMap iManager: digunakake kanggo manajemen lan pangopènan layanan, aplikasi lan volume data gedhe. Ndukung solusi Docker - teknologi wadhah - kanggo entuk panyiapan GIS ing awan, lan nggawe Big Data, iki ngidini kinerja dhuwur lan konsumsi sumber daya sing kurang. Iku adapts kanggo macem-macem platform ing méga, lan njedulake pratondho ngawasi pratondho.
  • SuperMap iDataInsight: ngidini akses data geospasial, saka komputer - lokal - lan ing web, ngamanake pangguna bisa nduwe visualisasi dinamis data, kanggo ekstraksi engkas. Nduweni dhukungan kanggo ngunggah data ing spreadsheets, layanan web ing awan, grafis sugih.
  • SuperMap Online: Prodhuk iki nggawe soko sing akeh trep, sewa lan hosting data GIS online. SuperMap Online, nyedhiyakake pangguna kanthi hosting GIS ing awan supaya bisa mbangun server GIS umum, ing ngendi dheweke bisa tuan rumah, mbangun lan nuduhake data spasial. SuperMap Online, meh podho apa nawakake ArcGIS Online, ana converging fitur kayata: analisis proses (buffer, interpolasi, extraction informasi, koordinasi konversi utawa rute pitungan lan pandhu arah), data loading 3D, Publishing lan cara kanggo nuduhake data online, macem-macem SDK kanggo klien, ngakses data tematik.

GIS 3D

Products SuperMap wis Integrasi 2D Manajemen lan data 3D karo fitur lan pribadi bisa: modeling bim, Manajemen oblique data photogrammetric, data modeling saka scanner laser (titik maya), nggunakake unsur vektor utawa 2D raster kanggo data dhuwur lan tekstur sing ditambahake kanggo nggawe obyek 3D.

SuperMap, wis upaya kanggo standar ing data 3D, iki bisa ing cara ngumpulake lan nambah-tèknologi kados kasunyatan virtual (VR), WebGL, ditambah kasunyatan (AR), lan printing 3D. Ndhukung data vektor (titik, poligon, baris), uga entitas teks (anotasi CAD), langsung maca data REVIT lan Bentley, model elevasi digital, lan data GRID; karo sampeyan bisa ngasilake data konstruksi tekstur jingga, operasi karo rubah voxel, ndhukung kanggo kalkulasi dimensionality utawa penambahan efek ing obyek.

Sawetara aplikasi ing lingkungan 3D SuperMap yaiku:

  • Aplikasi saka planning simulasi: mbangun rencana planning liwat jaminan panyaring dinamis lan pencahayaan alam unsur-unsur ruang nyata.
  • Rancangan tata ruang: miturut wilayah lan karakteristik model 3D, sistem kasebut mbentuk elemen kayata dalan.
  • Konsultasi 3D: ana kemungkinan ngawasi sumberdaya alam lan real estate, kanggo nemtokake lokasi lan nggawe rencana perlindungan.

GIG BIG DATA

Liwat teknologi SuperMap, pangolahan bisa dileksanakake tampilan, panyimpenan, Processing data, analisis spasial lan transmisi data ing wektu nyata, iki kang inovasi ing SIG + Big Data.Proporciona SuperMap iObjects kanggo narik platform pengembangan komponen GIS, sing menehi pangguna kanthi kemampuan GIS sing dibutuhake kanggo nangani Big Data. Ing tangan liyane, ana uga kasebut, kang menehi teknologi kinerja dhuwur dinamis liwat support kanggo modifikasi saka gaya map, nganyari lan wujud ing perwakilan nyata wektu, uga perpustakaan mbukak sumber lan teknologi tampilan tawaran amba data spasial (scatter diagram, thermograms, peta lempeng, utawa peta lintasan.

fitur kasebut ndhuwur digunakake kanggo nambah pangerten lingkungan, kang nyebabake pangembangan lan kaputusan-nggawe topik kayata: Smart City, Layanan umum, Manajemen kutha lan sumber daya alam. - Beijing, papan geografis pigura kutha digital sistem maya basis Urban Management District Chogwen: cilik pasinaon, ngendi padha digunakake kanggo nggunakake SuperMap lan teknologi ing wong sebutno ìueden visualized , Geoportal bencana Jepang, Sistem informasi instalasi kereta api skala besar ing Jepang adhedhasar SuperMap lan Platform kanggo ngramut kekuwatan.

Yen kita njupuk siji saka ndhuwur jenenge, contone: sistem Informasi panginstalan kereta api ageng-ukuran ing Jepang adhedhasar SuperMap, sampeyan kudu milih sing SuperMap Gis, saged kabeh fasilitas sepur ing Jepang, supaya volume saka data banget jembar lan abot, saliyane mbutuhake platform sing bisa memenuhi syarat lan kualitas konektivitas.

SuperMap ginakaken layanan Internet lan Intranet layanan, plus data model Manajemen karo obyek SuperMap, karo kang konsultasi informasi spasial, nganyari statistik, nganyari spasial (seko label lan èntitas), salinan maps sing digawe, analisis buffers, design and printing; kabeh iki liwat penampil informasi tartamtu - dibangun ing SuperMap -, mung kanggo data sing diduweni dening perusahaan iki, sing ketemu pangarepan saka grup JR East Japan sing ngatur sistem rel.

Sampeyan menarik bab solusi iki, ease saka nggunakake, produk baris lengkap lan mawarni-warni, nggabungaken produk sing, stabil kinerja saka sawijining fungsi lan uga digunakake bisa dadi alternatif apik kanggo perusahaan fokus ing asil. Produk ana sing ora dimaksudkna namung kanggo geografis utawa Geomatics, nanging uga wis nggawa kanggo pemerintah lan bisnis badan, sing, liwat nggunakake kuwi, bisa nggawe ngarang pancasan kasunyatan spasial.

https://www.supermap.com/

http://supermap.jp/

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.