Lonjakan pencurian peralatan surveying

Ngisor komunikasi umum umum

Kancaku sing tresna.

gambar Saka sawetara sasi kepungkur kanggo dina iki, juru ukur minangka kelompok sing nandhang roboh saka stasiun, level lan gps.

Saka karya saya, ing perusahaan sing nyedhiyakake barang ing Topografi, langka minggu, aku ora ngerti apa rampunge ing ruang kerja, mobil utawa malah ing karya kasebut.

Umumé perampokan iki dumadi ing Madrid lan sakupengé. Akeh kanca sing ngomong yen wong-wong sing nyolong peralatan kita kanggo mafia, sing banjur njupuk wong-wong mau menyang negara-negara wetan lan Afrika kidul, nanging kita ora bisa nindakake apa-apa.

Perusahaan saya, minangka perusahaan sing nyewa peralatan kanggo kolektif kita, bubar ing situs konstruksi, wis nandhang kacilakan saka GPS lan rong stasiun high end saka merek Leica.

Wujud pencurian ditrapake nalika wayah siang, nalika para "maling" mlebu bangunan tanpa malu lan njupuk "kothak abang utawa kuning" lan ninggalake tanpa rasa curiga. Aku ora seneng mikir manawa ana asisten utawa personil ing karya sing ngerti babagan nilai piranti kasebut utawa gawe penyelundupan kanggo njupuk Panggonan.

Minggu kepungkur, aku uga pengin mikir, sing ana kedadeyan, ing sekitar A42, ing titik piso, padha nyolong gps tetep saka juru ukur fellow, nyebabake dheweke ngapusi ing lemah ing punggung, supaya padha wektu kanggo mbukak adoh.

Aku, sanajan, nyambut gawe, aku nandhang kacilakan ing piranti sing aku gunakake, amarga iki ana ing lawang kothak kasebut lan aku ngeterake sekujur meter kanthi cara ngobrol karo wong sing njaga karya.

Saka posisi lan minangka Surveyor, aku pancen prihatin babagan kahanan iki lan tingkat sing dituju lan yen sapa wae utawa wong sing ngerti bisa nemokake tekanan marang polisi, politik utawa media, bakal dadi sambutan. Kanggo bagean, aku bakal nampa kabeh kolaborasi, jelas.

Sawise kabeh tembung kasebut, aku ngajak sawetara saran (dibukak forum postingan kartangan) lan amarga iki ora wis rampung, akeh kita bakal kudu ngentekake, amarga sampeyan ora bisa nganggep nyolong saka piranti sampeyan. Ya, yen peralatan kasebut diasuransiake, asuransi kasebut nyakup, nanging butuh pirang-pirang dina kanggo ngumpulake, ora ngisi kabeh barang lan paling awon yaiku dina-dina sing ngrampungake kabeh masalah birokrasi. Yen piranti disewakake menyang omah, sampeyan bakal mbutuhake waralaba, sing bisa dadi 20%, saka tuku saiki.

  1. -Don't misahake akeh saka level utawa stasiun total, tansah waspada. Yen sampeyan kudu pindhah, kanggo nindakake sawetara manajemen, nemtokake manawa arep dibongkar lan banjur bali menyang taman utawa goleki sapa wae kanggo nonton. Khusus khusus kanggo wilayah sing akeh dalan, kayata dalan lan dalan.
  2. - Yen sampeyan njupuk piranti ing mobil, ora misahake akeh saka wong. Ing wayah jam yen sampeyan bisa ndeleng mobil kasebut lan yen ora njupuk peralatan karo sampeyan menyang restoran utawa bar.
  3. - Selehake fix GPS, ing ngendi ana wong-wong saka karya lan njaluk supaya dheweke tetep ngati-ati.
    Uga ditemokake ing papan-papan sing angel, lan ora bisa ditampilake ing dalan gedhe, lan ing panggonan-panggonan sing ora ditemokake, utawa ing dalan-dalan tetangga sing dipeksa. Salah sijine solusi yaiku njupuk mobil, sijine kabeh peralatan kasebut kajaba radio antena lan GP, ​​lan karo ponsel nggawe cara koreksi saka seluler.
  4. - Yen bisa, nganggo gps, bisa nganggo stasiun rujukan, supaya ora nganggo gps tetep maneh.
  5. - Sembarang langkah liyane sing nerangake atine.

Muga-muga ana kahanan kaya ngono, nanging ana cara kita urip lan yen kita kurang, lan ing jaman iki krisis, kita ora ngerti apa sing wis ditinggalake.

Mungkin email iki ora ana hubungane karo karya sampeyan, nanging yen ana hubungane, utawa sampeyan ngerti sapa sing ora, monggo, PASALO.

Ing pembuangan, salam.

Juan Toro

Surveyor Technical Engineer

Collegiate 6247
Direktur Technical & Commercial

Teknik Surveying
juantoro@latecnica.com

2 Balesan kanggo "Surge of theft of surveying equipment"

  1. Proteksi anti-nyolong kode PIN ing méga sing digawa peralatan modern nalika kerjane. . Apa aman? Cara sistem iki mlaku. Salam

  2. Kita wis milih kanggo nggunakake panrima mung minangka peralatan lapangan sing disambungake menyang VRSNow saka Madrid, kita wis bosen saka akeh masalah karo asuransi ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.