TopView - Aplikasi kanggo survey lan saham topografi

Saben dina kita waca sing kabutuhan kita wis ganti lan sing kanggo macem-macem alasan kita dipeksa kanggo tuku software beda PC, GPS lan Stations Total, saben karo program beda, karo sing perlu kanggo proses learning kanggo saben sistem, lan kang kita duwe data ora kompatibel, lan asring mokal kanggo ngirim data saka siji sistem menyang liyane.

TopView Iku Sistem Universal sing dirancang kanggo nggarap program PC, PDA, GPS, Stasiun Total, apa wae Brand. Dikembangake dening Pié de Obra kanggo Profesional Sektor ing ngendi akehe metode sing dirancang kanggo nggampangake lapangan minangka ora tau sadurunge. TopView ndadekke luwih saka pengalaman luwih saka 30 taun lan luwih saka Profesional Sektor 500.

 

TopViewPc minangka versi sing kompatibel karo PC, Laptop, utawa Tablet PC, kanthi pangarep-arep minangka sistem unik kanggo kabeh.

-One Software kanggo kabeh Sistem Operasi.
- Siji Piranti Kanggo Kabeh Stasiun.
- Siji Piranti kanggo kabeh GPS.
- A Learning tunggal kanggo Kabeh.

Ngatur lan Intuisi Menu

- Diwenehi kanthi cara sing jelas lan intuisi, nduweni menu sing gampang diakses.

- Kabeh Modul ngemot windows sing sesambungan karo pangguna kanthi cara sing jelas lan intuisi, njaluk data sing dibutuhake ing kabeh nuntun ing saben operasi.

Impor lan Ekspor Data

- Kanthi dicocogake kanthi lengkap ing Program PC sing umume digunakake ing Spanyol.
- Komitmen kanggo nganyari lan adaptasi kanggo format Ekspor lan Impor anyar saka Program Saiki lan Anyar sing bisa uga muncul.
- Langsung Impor lan Ekspor tanpa reconversions perantara.
- TopViewPc minangka alat sing cocog kanggo tugas iki sanajan versi Ce, Pocket, lan WorkAbout uga duwe menu Impor lan Ekspor sing padha.

Lingkungan Grafik

- TopView ngidini loading lan visualisasi gambar latar mburi BMP, TIF, JPG uga kalibrasi lan ngrekam calibrasi sing dienggo kanggo panggunaan ing mangsa ngarep.
- Uga ngidini loading lan visualisasi DXF, DWG ing latar mburi uga BMP, TIF, BMP, ngidini manajemen lapisan CAD uga panggunaan stakeout kabeh entitas CAD.
- Iki ngidini visualisasi gambar-gambar kasebut ing Pamotretan lan Staking Coordinates lan uga ing Staking of Digital Terrain Model. Ing kasus sing terakhir, kebutuhan kanggo upload gambar sing nuntun operator ing MDT kanthi rutin kaya Golf Golf ing endi rutinitas rupa bumi ora bisa nemokake Green lan Holes dadi penting.

- TopView gabungake manajemen Lapisan Grafis sing Nggawe, Mbusak, Ngaktifake / Mateni, lan nunjukake Layer Saiki ing endi data sing dijupuk ing lapangan direkam. Uga ngajeni lapisan saka Impor DXF. Nonaktivasi lapisan ngidini akselerasi ing proses manajemen Grafis lan data

Rethink

- TopView nggabungake metode staking grafis anyar lan inovatif sing bebarengan karo metode klasik nggawe TopView minangka program sing paling lengkap ing pasar.
- Titik terasing ngetik kanthi manual utawa kanthi ngeklik layar.
- Titik sing ana ing file sing diimpor utawa dijupuk sadurunge.
- Titik online.
- Poin Coplanar.
- Titik sing dijupuk ing Transversal utawa Longitudinal.
- Titik saka tanduran Axis sing ngubungake, Lenga, lan Peraltes.
- Bases ing Koordinat XYZ.
- Bases ing Koordinat Geografis.
- Bagean bagean.
- Tipe bagean.
- Model Terrain Digital.
- Entitas DXF / DWG CAD.

Pengumpulan Data

- Njupuk Sorotan dhasar ing XYZ lan Geografis.
- Koordinasi njupuk (Tachymetric).
- soket Transversal.
- Soket longitudinal.
- Titik sing dianalisis babagan paksi.

Karya lurus

Bagian Cajeadas. Bagian Profil diitung Profil dening program PC dimana TopView impor data poin masing-masing Profil Diurutake kanthi nambah Pk lan Pindahan. Bagian kasebut nggabungake lereng sing ditetepake dening program Pc miturut terrain teoretis.

Tipe bagean. ditetepake dening tabel ing widths TopView lan pundhak, Tables Mlebu + + Berm Hip line, Tabel Superelevations, Tabel lan eccentricity Sedheng, Vector Tabel lan Table Slope lan bagean Cunetas. Ora ana Terrain sadurungé kasedhiya lan program iki ngidini kita mutusake yen kita arep Dismantle utawa Embankment ing saben Pk.

Bagian Cajeadas

- Iki ngidini Rethink apa-apa teori teoritis sing nemtokake bagean Pk saiki uga titik sing disetel maneh ing jarak lan dhuwur, sanajan ngidini kemunduran nderek salah sawijine lereng sing cedhak karo vertex sing dipilih.
- Iki ngidini pesawat saka Teoretik Poin lan perkiraan karo Vektor Bagean kayata Slope.
- Iki ngidini nyathet pojok Staked kanggo Kontrol Kualitas utawa kanggo Pamindhahan Transversal.

Tipe bagean

- Gabungan definisi parametrik lan Vektor. Kabeh unsur loro parametrik lan vektor interpolated kanthi linear, ngidini manajemen slope sing terus maju saka slope (Fan Slope), transformasi saka "V" selokan menyang "U" selokan, Berms sing katon lan ilang, Berms sing munggah lan mudhun liwat lereng, lsp.
- Iki ngidini gaweyan vektor sing nemtokake steels, park mobil, mlumpat ing kekandelan tandha ing unsur kasebut, lan tokoh apa wae, nanging jarang banget.
- Gandheng meja cant ing sumbu sing ngidini Seksi Jenis sing padha ditrapake kanggo macem-macem Axes.
- Kaya ing Seksi, bisa uga nyathet poin sing wis disetel ing file Transversal supaya ing pass siji bisa menehi tandha Kepala, Sikile, Axis, lan njupuk Transversal Terrain Nyata.

Digital Models (MDT)

- Gampang Grafik Staking nggambarake Triangle ing endi kita lan Tambah Kota kanggo iki.
- Iki ngidini kanggo Rekam Titik Staked kanthi otomatis menehi tandha ing segitiga babagan diselehake lan kesalahan ing dimensi.
- Ngidini Stake Node kaya padha normal titik.
- Ngijini sampeyan mbukak gambar Latar mburi TIF / JPG / BMP / DXF / DWG supaya luwih bisa dilacak.

Sistem Koordinasi

- Stasiun Total: Ngidini nggunakake sistem Proyeksi Flat lan UTM. Ing kasus UTM, program kasebut ngetung koefisien anamorphosis sing cocog kanggo saben maca.
- GPS: Ngijini sampeyan nggarap Datum, kanthi Sistem Koordinasi Lokal (SCL), utawa kanthi bebarengan. SCL ngetung penyesuaian XY lan Z kanthi kapisah kanggo adaptasi luwih nyata menyang Real Estate. Panggunaan SCL nggabungake sarana (Kontrol Sadurunge) sing mbantu verifikasi data data (Koordinat lokal sing dilebokake kanthi tangan kanthi salah, Koordinat Geografi sing dijupuk ing lapangan ing titik sing salah, bedane sistem sing koordinat lokal ditemokake "Utm utawa Flat ”).

Koreksi saka Mobile (Sistem Positioning Baru).
- Ngijini sampeyan supaya posisi GPS ing ngendi wae.
- Ngilangake kebutuhan kanggo Pengawasan Sensor.
- Ngurangi garis Dasar kanthi entuk Precision lan entuk saka RadioModem.
- Ing Polygonal dawa karo GPS ngidini ngganti Sensor Base kanthi jarak sing luwih gedhe tanpa nyuda Dasarata.
- Ing Pakaryan ing endi GPS Base wis ana, bisa digunakake, sanajan koordinat Geografis ora padha, mula bisa ngowahi Dasar GPS dadi Mobile lan duwe sensor kanggo nindakake proyek kasebut.

Quality Control

- TopView ngidini kabeh Modul Stakeout kanggo mbukak file sing podo karo ing ngendi titik-titik nyata sing wis dicenthang dicathet ing lapangan kanthi tingkat lemah sing nyata kanthi ngotomatisasi kode titik sing direkam nggambarake jeneng file saka koordinat sing bakal staked teka , nomer Titik sampeyan, lan kasalahan sing dideteksi nalika staking kasebut. Lan kabeh iki ing langkah siji.
- Sistem iki minangka alat sing cocog kanggo Sistem Quality sing nambah kacepetan, otomatis, lan efisiensi.

KESIMPULAN

  • Program iki dirancang kanggo nggarap Total Station lan GPS ing mode RTK utawa Statis kanggo proses pasca, kanthi cara mung nggunakake kabel sing nyambung PDA karo piranti sing digunakake, kita bisa terus nggunakake file data sing padha. . Dadi, kita bisa miwiti proyek nganggo GPS lan mengko njupuk poin sing ora bisa dipikolehi, amarga cedhak karo bangunan utawa amarga alasan liyane, kanthi Total Station mung kanthi ngganti kabel lan milih piranti kasebut.
  • Sampeyan uga kudu nyathet yen dirancang minangka komplementer kanggo program sing umum digunakake ing Spanyol kanggo PC kayata Autocad, Clip, Mdt, Istram lan Ispol, Cartomap, Protopo, lan liya-liyane, sing bisa ngimpor saka Axes Tanduran lan Dhuwur, dhaptar Basis , dhaptar koordinat saham, dhaptar bagean sing dikantongi, lan basis Ekspor, Koordinat, Profil Lintas, Profil Longitudinal, lsp.
  • Dadi program sing dikembangake ing Spanyol, kabeh program, manual lan program komplementer kanggo PC, lsp... Ditulis nganggo basa Spanyol lan diadaptasi karo lingkungan Hartware lan Software sing umum ing Spanyol.
  • Adaptasi program menyang format file impor utawa ekspor dhewe bakal ditindakake kanthi cepet.

Unduh TopView

 

Siji Wangsulan "TopView - Aplikasi kanggo survei lan topografi topografi"

  1. დამიკავშირდით ამ ნომერზე 599106115

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.