Arsip kanggo

cadastre

AMERIKA EXPO UAV Komersial

Tanggal 7,8, 9 lan XNUMX September taun iki, "UAV Expo Americas" bakal dianakake ing Las Vegas Nevada - USA. Iki minangka pameran dagang lan konferensi utama Amerika Utara sing fokus ing integrasi lan operasi UAS komersial karo luwih akeh pameran tinimbang acara drone komersial liyane. Nyakup tema ...

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal pelatihan, adhedhasar spektrum Geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Ahli", sing fokus ing kompetensi; Iku tegese fokus ing praktik, nindakake tugas ing kasus praktis, luwih becik siji konteks proyek lan ...

Tanah iki ora kanggo didol

Iki minangka artikel menarik dening Frank Pichel, nalika nganalisa nilai tambah keamanan hukum sing ditrapake kanggo real estate. Pitakon awal menarik lan bener banget; Iki ngelingake aku riko anyar ing zona urip Granada ing Nikaragua, ing endi omah kolonial sing apik secara harfiah duwe graffiti "properti ing ...

Kadaster sing gumantung karo tujuan sing akurat - tren, sinergi, teknik utawa omong kosong?

Ing taun 2009, aku njlentrehake babagan sistematisasi evolusi Cadastre saka sawijining kotamadya, sing kanthi logika alami menehi saran kemajuan ing antarane sebab-sebab kenapa wiwitane nggunakake cadastre kanggo tujuan pajeg, lan kepiye carane kudu nggabungake data, aktor lan teknologi ditindakake kanthi integrasi kontekstual. Kanggo 2014 ...