Arsip kanggo

cadastre

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal latihan, adhedhasar spektrum geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Pakar", sing fokus ing kompetensi; iku tegese padha fokus ing praktik, nindakake pakaryan kanggo sinau babagan kasus, luwih becik konteks proyek siji lan ...

Pinten tlatah ing kutha sampeyan?

Pitakonan sing paling umum sing bisa micu jawaban akeh, akeh sing emosional; akeh variabel manawa ana lahan kanthi utawa tanpa bangunan, layanan umum utawa lotre wilayah khas. Sing ana sawijining papan ing ngendi kita bisa mangerteni nilai saka tanah ing wilayah tartamtu ing kutha kita, mesthi bakal ...

Tanah iki ora kanggo didol

Iki minangka artikel sing menarik dening Frank Pichel, ing kana dheweke nganalisa tambah nilai keamanan hukum sing diterapake ing real estate. Pitakonan awal menarik lan bener banget; Iku ngelingake kula ing kunjungan anyar menyang wilayah urip Granada ing Nicaragua, ngendi omah kolonial ayu secara harfiah wis graffiti "properti ing ...

Migrasi Platform Platform 10 Geospatial Taun Mengko - Microstation Geographics - Oracle Spatial

Piranti lunak pribadi sing gratis
Perkara iki dadi tantangan umum kanggo akeh proyèk Cadastre lan Kartografi, kang ing 2000-2010 wektu Geographics Microstation Integrasi minangka engine data spasial, considering alasan minangka nderek: The busar-simpul ana Manajemen lan terus dadi arang banget praktis kanggo proyèk Cadastral . The DGN punika alternatif atraktif, considering sawijining versioned ing file padha, ...