# LAND - Kursus Google Bumi - wiwit wiwitan

Dadi ahli Google Earth Pro sing sejatine lan njupuk kauntungan saka program iki saiki gratis.

Kanggo individu, profesional, guru, akademisi, siswa, lsp. Kabeh bisa nggunakake piranti lunak iki lan nggunakake lapangan sing cocog.

————————————————————————————

Google Earth minangka piranti lunak sing ngidini mirsani liwat tampilan satelit, nanging uga liwat 'tampilan dalan', Planet Kita. Saiki versi saben sakabehe gratis lan ngidini akses menyang kabeh fitur canggih.

Apa sampeyan tartamtu yen sampeyan mung pengin 'lelungan' ing saindenging jagad, kaya sampeyan profesional sing bakal digunakake kanggo nyelehake informasi lan ngasilake peta, mesthi wae iki bakal migunani.

Program iki uga alat sing menarik kanggo dunya pendhidhikan, amarga bisa nglengkapi subjek kanthi kegiatan sing ana gandhengane karo Google Earth (umpamane ndeleng formasi geologi, nindakake geografi, sejarah, lsp.)

Sing mesthi kabentuk ing Bagean 4:

  • Pambuka: Dheweke bakal sinau kanggo nggoleki papan, ngetik koordinat lan ngatur bagean sing beda ing antarmuka Google Earth Pro.
  • Nambah informasi: Sampeyan bakal sinau kanggo nambah peta, garis lan poligon. Mbukak informasi ing macem-macem format lan ngimpor data saka GPS.
  • Informasi ekspor: Sampeyan bakal sinau kanggo ngatur lapisan sampeyan lan nggawe file kmz. Sampeyan bakal ngekspor gambar lan nggawe wisata.
  • Pilihan lanjut: Sampeyan bakal sinau nggunakake pimpinan lan ngitung area lan perimeter. Sampeyan bakal nambah foto lan ngerti riwayat gambar.

Saben bagean diiringi seri latihan lan pitakonan kanggo nglatih konsep sing katon, uga dokumentasi ing PDF didownload

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Ngatur Google Earth minangka pakar.
  • Gawe dhaptar, garis lan poligon.
  • Impor informasi saka sistem informasi geografis liyane.
  • Ekspor gambar resolusi dhuwur.
  • Nggawe lan ngekspor tur.
  • Overlay gambar lan ndeleng riwayat gambar

Prasyarat Kursus

  • Sampeyan mbutuhake piranti lunak Google Earth Pro. Kita bakal mulang proses kasebut.
  • Tingkat dhasar ing komputer lan panggunaan mouse bakal cekap.

Sing mesthi wae?

  • Sapa wae sing pengin ngerti papan anyar ing planet iki.
  • Guru sing arep ngetrapake cara mulang anyar. Wulangan geografi katon jelas, nanging sampeyan uga bisa nindakake kegiatan ing kelas sejarah, sinau babagan bangunan Mesir.
  • Profesional saka lapangan apa wae sing mbutuhake informasi georeferensi tanpa kerumitan nggunakake Sistem Informasi Geografi.

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.