Gambar FIFA teka

Gambar FIFA Dina sing pungkasan, sing cah wadon Pengacara Iblis minangka tontonan lengkap, sanajan akeh kita nyuwun dhéwé maneh yen ana babak utawa kalender.

Sepakbola iku salah siji saka karep sing aneh, sing narik kawigaten malah para nenek sing sengit karo turnamen lokal nanging sing diumumake dening Piala Dunia ... sanajan iku ndadekake pass paling apik.

Aku ketemu hard kanggo nggoleki link, long ago Dheweke ora ngomong babagan; kene tabel lan pangarepan babagan peralatan lingkungan kita:

Grup A:

Afrika Kidul México, Uruguay lan Prancis

Bad kanggo Meksiko, amarga iku nganti tuan rumah. Uruguay ora dadi pahlawan akhir-akhir iki, nanging juara dunia, lan senadyan Prancis ngobrol ing akhire, iku isih dadi daya sanajan ora dadi kepala grup ing wektu iki.

Grup B:

Argentina, Nigeria, Republik Korea lan Yunani

Keuntungan dadi ketua grup, kasihan yen Argentina sengit banget ing dasi kasebut.
Grup C:

Inggris, USA, Aljazair, Slovenia

Inggih, inggih, kadosipun kados "teka Oscar sastra kula sing ing sawetara taun aku manawa aku nulis buku gedhe"
Grup D:

Jerman, Australia, Serbia lan Ghana

Padha ora ngerti ñ
Group E:

Walanda, Denmark, Jepang lan Kamerun

Kedadeyan kaya game nintendo, Viking, karo suku Afrika lan bidang perang donya kaping pindho.
Group F:

Italia, Paraguay, Selandia Baru, lan Slowakia

Duro Italia, nanging ana kemungkinan, yen terus ngejak dasi.
Group F:

Brasil
, Korea DPR, Pantai Gading lan Portugal
Kaya sampeyan kudu nangis kaya Lula kanggo entuk lucky huh. Ayo weruh yen Portugal regains tingkat.
Group H:

España
, Swiss, Honduras y Chile

Bukak kene kene bebarengan perasaan, miskin Swiss yen kita nyekel kowe luwe. Sayang, mung loro telung pass. Spanyol gampang, senadyan politik bakal kacau dening kepresidenan Uni Eropa.

Nanging aja padha sumelang, ora wiwit nganti dina 188.

Salah Reply kanggo "Draw FIFA teka"

  1. Sing kaya ngono karo Piala Donya ... Nggoleki tim Afrika !! .. Ora mung amarga dheweke bakal dadi sing paling lokal, nanging amarga ing taun-taun pungkasan, dheweke wis gedhe-gedhe bola-bali nyatakake ..
    Babagan negara (Argentina) ... .bener, aku ora ngerteni yen tim iki bersenjata ... nanging sing ngerti, wong iku profesional banget, malah malah bisa main kanthi apik senadyan teknisi! Aku ngajeni Maradona minangka pemain, nanging minangka Teknisi , wis nuduhake yen dheweke ora cukup sadurunge njupuk tim nasional. Ing Argentina, Maradona kaya kakek: ora ana sing disaranake nyritakake yen dheweke wis nglakoni najis! ...
    Matur suwun!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.