Nguji Sokkia Total Station SET 630RK

Aku mung mulai ndeleng modhèl iki, ing pungkasan sasi aku ngarep-arep latihan resmi supaya para teknisi bisa evangelicen ing warta. estaciontotalsokkiark Nganti saiki, kita wis nggunakake Set520K, kang wis dakucapake sadurunge.

Kita bakal menehi workshop ing akhir Mei saka 2010, ing Honduras utawa El Salvador. Yen ana wong ing lingkungan lan kepengin mlebu, dheweke bakal olih sambutan.

Yen sampeyan ora bisa kanggo tanggal kasebut, ora perlu ninggalake pesen kasebut, amarga kita bakal nggawe siji liyane mengko.

Apa tegese R?

Aku teka saka reflektif, sing nuduhake yen bisa njupuk bacaan minangka meter jarak lan ora nganggo kewajiban nggunakake prisma. Iki banget praktis, amarga ing proyek sing rencanakake bisa nylametake salah siji saka cadeneros, aku ora ngomong yen amarga wong wis ngewangi kita mbukak tripod. Ing survey kadastral Proyèk urban utawa rékayasa, sing bisa mumbul ing obyek sing ana iku minangka kauntungan gedhé.

Apa tegese K?

Iku saka keyboard, utawa sing diarani keyboard sing ditambahi. Huruf kasebut digawa dening kabeh komputer sing papane metu saka tombol fungsi dhasar wis nyakup panel tambahan nomer lan uga ngirim layang. Manawa, Set 630RK iki ndadekake mung keyboard siji-sijine, ora kaya 520K, senajan teknisi ngomongke yen dheweke ora nemoni keuntungan utama kanggo keyboard kaping pindho kejaba latihan.

Varian model iki yaiku:

  • Set230RK3
  • Set330RK3
  • Set530RK3
  • Set230RK
  • Set330RK
  • Set530RK
  • Set630RK

Bentenipun antarane klompok pisanan lan kaloro (antara liya) iku 3, kang tegese 3R laser mangkono diolehake kanggo 350 meter tanpa prisma lan kanggo 800 karo miniprism. Nalika liyane iku laser kelas 2, pemikiran nganti meter 200 ora luwih. Iki wujud kanggo ningkataké akurasi, dijupuk wektu cepet, sanajan aku nyaranake sampeyan njupuk dipikir ing tabel komparatif saka total stasiun sing aku nuduhake sampeyan wektu liyane.

Peralatan kasebut (Seri 3) diarani luwih mantep ing tingkat hardware, sanajan piranti lunak perbaikan luwih katon, utamané ing meter jarak. Laser nduweni pointer sing luwih becik, nganti bisa njupuk poin kanthi presisi kaya pinggiran balok, pojok tembok, isih ana hambatan ing ngarep kaya bolong kawat utawa grumbulan. Ikonografi ing ngisor iki nuduhaké fungsi sing ditindakake tim iki, sing bakal aku jelasake paling ora loro:

estaciontotalsokkiark_3

estaciontotalsokkiark_4

Ngeculake karo rong titikDelengen ing cilik saka njupuk titik ing sudhut saka house (C) bisa diselehake tebu kepekso, nunjukaké sing kita bakal nutup kerugian karo loro TCTerms (A lan B) lan ketik kadohan sing loro nilai kita kenal tebu Mangkono, tim ndeteksi ing ngendi titik C tetep.

gambar

Wilayah pitungan, peralatan iki bisa nganggo koordinat 50 3D, ngitung wilayah kasebut. Iki menarik, ing kasus pangukuran radial utawa nalika kita pengin duwe gagasan babagan wilayah sing dijupuk sadurunge teka menyang kabinet kanggo download lan tarik poligon kasebut.

price:

Sing bakal gumantung marang distributor lokal, minangka referensi aku wis nyuwun Froogle, lan nilai sing katon kanggo aku cedhak US $ 7,000. Nanging ngeklik ing link menehi kula nilai luwih dhuwur, tanpa kalebu aksesoris.

estaciontotalsokkiark_5

Sokkia duweni distributor ing saben negara, nanging kanthi mundhut dodolan online, ekslusivitas diencerke. Ing pendapat kula, kanthi kalih teken, kalih prisma lan tripod, kudu lumaku ing kono, dilebokake ing bandara. Kanggo iki kudu ditambahake biaya reresik kustomisasi (mungkin babagan $ 150) lan pajak sales, gumantung ing negara kasebut.

Tuku online karo distributor sing ora sah, mbayar biaya pengiriman, lan liya-liyane ora praktis. Iku bakal metu luwih larang lan babar pisan rumit. Peralatan sing dipigunakaké minangka lotere sing biasané ditindhes.

Sampeyan dianggep menawa distributor lokal kudu ana ing rega kasebut, mungkin nganti US $ 8,000. Ing kasus sing eksklusif, harga bakal luwih dhuwur amarga ora duwe kompetisi. Kanggo sing ana (uga, ora ana akeh nanging ana) distributor sing ngedol ing tingkat regional, ing njaba negara ngendi padha duwe perwakilan, karo kabeh jaminan hukum lan prices luwih competitive.

A manual of nggunakake stasiun total iki Iki digawé dening Leopoldo Hernández lan tim.

33 Balesan kanggo "Nguji Sokkia Total Station SET 630RK"

  1. Bom dia!
    Sawetara bisa mbantu aku ing stasiun set630rk total iki.
    Aku entuk wektu sing sithik banget lan aku ngalami nandhang susah utawa gabarito com ela, fungsi rong koordinat sing digawe kanggo ngluwihi garis kasebut lan tandhani gabarito utawa ponto dessa extensão.

    ana sing aktif ??

    Thanks

  2. hello

    Stasiun komentar komisi svp kanggo stasiun sokkia lan topcon

    Greetings

  3. MINHA ESTAÇÃO APPEARS UM E97, QUALSERIA Utawa PROBLEM, MAIS ESSE ERRO KAYA NAMPAK INGKANG FEZ YANG MUNGKU, MANGSA APPOAR NAO, NORMALLY. JAWABU AGUARDO. FREE

  4. Komentar ngowahi langue de la station sokkia 510 du chinois au francais ou englais

  5. amarga ing sudut horisontal nalika ngukur titik aku njaluk E90 lan ora ngukur

  6. Aku duwe stasiun Total Sokkia SET 630RK; lan aku kudu ngaktifake oset, amarga ora menehi gelar, lan aku butuh pitulung, piye carane.

  7. Aku duwe total station sokkia set 650rx tandha kesalahan kula (e024) lan ora maca kula jarak, yen aku maca ngarep horisontal lan vertikal. Apa aku bisa ngilangi jinis kesalahan sing ora kasebut ing manual lan ora ngandhani babagan kasebut. wong bisa mbantu aku, thanks!

  8. Aku durung ndeleng situs Internet sing nuduhake carane nindakake. Sing paling cocog yaiku sampeyan konsultasi karo pemasok peralatan kasebut ing negara sampeyan.

  9. Aku duwe TWO SOKIA SET 630RK
    TANYA NGANGGO UPF SOFTWARE INTERNAL UTAWA ING AKU GAMPANG TUKANG UPANG UNTUK MENGIKUT ATAU FORMAT
    THANK HELP A LOT

  10. Hi, Aku seneng wong ngomong apa sing terjadi nalika stasiun total sokkia 530 ngandhani aku E191 apa sing kedade nalika kedadeyan

  11. Hello, apik sore.

    Aku nggolek topografis, model sokkia 630 utawa sokkiacx105 yaiku ngirim metu saka Spanyol. Sampeyan kudu cepet-cepet, rong bathi tripod .POR MAJaluk njaluk pitakon.

    Thanks!

  12. Aku pengin ngerti yen padha uga ngedol spare parts, Aku butuh keyboard lengkap kanggo stasiun 630r.

  13. Aku duwe total station sokkia set 650rx tandha kesalahan kula (e024) lan ora maca kula jarak, yen aku maca ngarep horisontal lan vertikal. Apa aku bisa ngilangi jinis kesalahan sing ora kasebut ing manual lan ora ngandhani babagan kasebut. wong bisa mbantu aku, thanks!

  14. apik morning

    yaiku kanggo ngerteni carane ngganti basa saka total stasiun sokkia 550X

    Gracias

  15. Woy afternoon apik Pitakonan iku: Aku bisa utawa aku gawe layar kanggo canbiar Spanyol total station sandi SOKKIA SET 630 RK3 ing advance bakal ndhukung agradesco akeh thanks.

  16. Aku kudu MANUNGSA 650RX, MUNGKIN KARENA INGIN ING ING SPANISH

  17. MENGGUNAKAN MANUAL KOMPONEN ING STATION amarga RINGKASAN ora mangerteni

  18. Carane aku ngganti basa ing layar stasiun sokkia 630rk?

  19. Kepiye cara entuk total stasiun manual sokkia nyetel 630 rk ing Spanyol.

  20. Uga, ana sawetara perkara sing bisa dideleng:

    1 Yen sampeyan nggunakake CD nalika tuku adaptor kasebut, sampeyan kudu nginstal driver.
    2 Yen ora, lan wiwit sampeyan duwe Windows 7, mesthine Plug & Play.
    3 Sampeyan kudu verifikasi manawa port wis bener; Sing rampung karo:

    Mulai, panel kontrol, Sistem lan ing kono sampeyan milih manajer piranti.

    Goleki ing Pelabuhan (LPT & COM) kanggo siji sing ujar: USB sing prolifik menyang Serial Comm

    Pilih setelan sing canggih, lan priksa manawa kacepetan transfer ing 33600 bps lan nomer port 1

    Iki kudu bisa digunakake, sok-sok sampeyan kudu klik-tengen ing port lan milih kanggo katon pangowahan. Nanging, dadi Plug & Play, owah-owahan kudu dingerteni langsung.

  21. Aku duwe stasiun total sokkia set610. tuku kabel sing nyambung serial menyang vga kanggo nyambungake komputer menyang stasiun. Nanging, dheweke ora ngakoni aku. bantuan kanggo mbucal data sistem saya windows 7

  22. Masalah sing cukup umum, ora soko Sokkia nanging Windows amarga penanganan port ing laptop biasane dadi konflik, ora kaya desktop.
    Aku ora ngerti yen wong wis bisa ngatasi.
    Rk anyar nggawa kertu SD, sing ngilangi masalah iki diundhuh nganggo kabel.

  23. Aku duwe stasiun total Sokkia rk, lan wis rumit data downloading kanggo laptop karo jendhela 7 bakal ana sawetara driver utawa sawetara cara kanggo ngaktifake data andhap banget angel kanggo aku saben wektu saka karya kanggo kutha ilang data Aku appreciate sembarang informasi. richard

  24. Halo Carlos. Kanggo mangsuli, sampeyan kudu ngomong ing negara sampeyan.

    Greetings

  25. Aku pengin ngerti ngendi aku bisa nggoleki manual panggunaan sokkia stasiun, model 630rk.de sadurunge aku arep matur nuwun

  26. Gagasan kasebut ora banter. Pasar kanggo tuku peralatan ing Meksiko diponopoli nanging adol layanan latihan, dhukungan, perbaikan lan kalibrasi minangka ceruk sing ora diwenehake karo sawetara wong sing nindakake.

  27. Yaiku masalah sing cukup asring. Umumé, ditampilake rong kahanan:

    1 Apa kabel USB kasebut ora mung ngirim data nanging uga energi, lan mula gampang banget ngrusak port utawa kapal sing bisa nggawa piranti kabel sambungan. Sampeyan kudu mesthi weruh yen ana kemungkinan kabel rusak, tes ing mesin liyane.
    Ing kasus kabel sambungan serial, amarga padha mung ngirim data, padha ora nemokake masalah iki.

    2 Alasan liyane amarga port USB gampang banget mlebu konflik, amarga ana sawetara, wis berkembang kanggo model transfer sing beda lan saben versi windows kasebut rumit. Mula, konflik kasebut asring banget ing mesin sing duwe Windows Vista utawa Windows 7.
    Sing becik yaiku ngunduh undhuhan ing komputer kanthi native Windows XP, ora diturunake saka Win7.

    Nyuwun sewu, ora bisa nindakake luwih saka nerangake masalah kasebut. Iki tetep nggunakake PC desktop sing bisa didownload amarga laptop anyar ora lagi nggawa port serial. Nanging, ngerteni manawa bisa ilang kerja amarga sampeyan ora bisa ndownload data, luwih becik bali menyang kejem PC, bisa tuku kabel serial utawa terus nggunakake Windows XP.

  28. Hello dear, aku saiki looking ing total station SOUTH 320NTS ... nanging masalah iku aku ora bisa DOWNLOAD DATA TO A LAPTOP..PARECE sing ora ngakoni kabel USB mung nampa ... PUERTO persegi (CON ORIFIOS), iki misale jek ONLY THIS COMPUTER EQUIPMENT ANTRIGUAS ... Yen aku bisa duwe AYUFARME..O ngirim menyang kula ...

    Aku TOPOGRAPHER TEKNIK ... AYACUCHO-PERU

  29. Bentenaken Pak Gusti:
    Carane sampeyan? Apa bisnismu saiki apik?

    Aku minangka wakil Amerika Latin kanggo SURVEYING COMPANY SELATAN.
    Perusahaan kita darmabakti kanggo manufaktur lan ngekspor instrumen lan aksesoris topographical.
    Situs web perusahaan ing ngisor iki: http://www.southinstrument.es/
    Aja ragu-ragu hubungi kami yen sampeyan duwe pitakon utawa kesulitan.

    Salam pambuka
    Alejandro

  30. Hello kanca
    Aku prihatin diwiwiti kanggo njaga peralatan kanggo topografi nanging ora ngerti sapa sing kudu ngubungi aku, aku saiki duwe perusahaan cilik sing darmabakti kanggo layanan topografi lan proyek teknik integral, nanging aku kepengin nggedhekake kanthi tujuan kanggo menehi utangan layanan sing dakanggep perlu ing Cancun Quintana Roo, Meksiko.
    Mugi sampeyan saged nuntun kula ... matur nuwun sanget.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.