Nguji Total Station Sokkia SET 630RK

Aku mung mulai ndeleng modhèl iki, ing pungkasan sasi aku ngarep-arep latihan resmi supaya para teknisi bisa evangelicen ing warta.  estaciontotalsokkiark Nganti saiki, kita wis nggunakake Set520K, kang wis dakucapake sadurunge.

Kita bakal menehi lokakarya ing pungkasan Mei 2010, ing Honduras utawa El Salvador. Yen ana wong ing lingkungan lan pengin mlebu, dheweke bakal ditampa.

Yen sampeyan ora bisa kanggo tanggal kasebut, ora perlu ninggalake pesen kasebut, amarga kita bakal nggawe siji liyane mengko.

Apa tegese R?

Aku teka saka reflektor, tegese sampeyan bisa maca kaya EDM lan ora kanthi prisma nggunakake prisma. Iki praktis banget, amarga ing proyek sing wis direncanakake kanthi becik, bisa nylametake salah sawijining buruh rantai, aku ora ngandhani kalorone amarga ana wong sing kudu nulungi kita supaya bisa mbukak tripod. Ing a survey kadastral Proyèk urban utawa rékayasa, sing bisa mumbul ing obyek sing ana iku minangka kauntungan gedhé.

Apa tegese K?

Iku saka keyboard, utawa sing diarani keyboard lengkap. Huruf kasebut digawa karo kabeh komputer sing keyboard kajaba tombol fungsi dhasar wis kalebu panel nomer tambahan lan uga ngetik huruf. Mesthi, Set 630RK iki mung duwe keyboard ing sisih siji, beda karo 520K, sanajan para teknisi ngandhani yen dheweke ora ngerteni kaluwihane keyboard dobel kajaba latihan.

Varian model iki yaiku:

  • Set230RK3
  • Set330RK3
  • Set530RK3
  • Set230RK
  • Set330RK
  • Set530RK
  • Set630RK

Bedane klompok pertama lan nomer loro (antara liya) yaiku 3, tegese laser 3R sing bisa dipikolehi nganti 350 meter tanpa prisma lan nganti 800 kanthi minimal. Nalika liyane laser kelas 2, refleksi nganti 200 meter ora luwih. Iki penting kanggo nambah akurasi, njupuk wektu ing mode cepet, sanajan aku nyaranake supaya dipikirake tabel komparatif saka total stasiun sing aku nuduhake sampeyan wektu liyane.

Peralatan kasebut (Seri 3) diarani luwih kuat ing level hardware, sanajan perbaikan ing level piranti lunak luwih katon, utamane ing meter jarak. Laser kasebut nduweni pointer sing luwih apik, nganti bisa njupuk poin kanthi presisi kayata ujung balok, pojok tembok, uga ana alangan ing ngarep kayata bolong kawat utawa grumbulan. Ikonografi ing ngisor iki nuduhake fungsi sing digawa alat iki, sing bakal dakkandhakake paling ora loro:

estaciontotalsokkiark_3

estaciontotalsokkiark_4

Ngeculake karo rong titik, delengen yen njupuk titik ing pojok omah (C), tebu sing condhong bisa dilebokake, tandhakake manawa kita bakal nutup kerugian kanthi rong poin (A lan B) lan ketik jarak sing ditemokake saka rong titik kasebut sing wis dingerteni saka teken mlaku. Dadi, peralatan kasebut ndeteksi endi titik C.

gambar

Wilayah pitungan, peralatan iki bisa nganti 50 koordinat 3D, ngetung wilayah kasebut. Iki menarik, yen ana pangukuran radial utawa nalika pengin ngerti babagan wilayah sing dijupuk sadurunge teka ing kabinet download lan tarik poligon kasebut.

price:

Iki bakal gumantung karo distributor lokal, minangka referensi sing aku konsultasi karo Froogle, lan regane sing dakkarepake saya cedhak udakara US $ 7,000. Nanging nalika ngeklik tautan, aku entuk nilai sing luwih dhuwur, ora kalebu aksesoris.

estaciontotalsokkiark_5

Sokkia duwe distributor ing saben negara, nanging kanthi dodolan online saya akeh, eksklusivitas saya surut. Miturut pendapatku, kanthi rong cagak, loro prisma lan tripod, kudu lumaku ing kono, sijine ing bandara. Kanggo iki, kita kudu nambah biaya reresik bea cukai (bisa uga udakara $ 150) lan pajak penjualan, gumantung saka negara kasebut.

Tuku online karo dealer sing ora sah, mbayar biaya pengiriman, lan liya-liyane ora praktis. Pungkasane luwih larang lan garansi rumit. Peralatan bekas yaiku lotre sing biasane entek banget.

Dagang lokal mesthine ana ing rega kasebut, bisa uga nganti $ 8,000. Yen eksklusif, regane bakal luwih larang amarga ora duwe persaingan. Kanggo kuwi ana (uga, ora ana akeh nanging ana) distributor sing ngedol ing tingkat regional, ing njaba negara ngendi padha duwe perwakilan, karo kabeh jaminan hukum lan prices luwih competitive.

A manual of nggunakake stasiun total iki Iki digawé dening Leopoldo Hernández lan tim.

33 Balesan kanggo "Tes Sokkia SET 630RK Total Station"

  1. Bom dia!
    Sawetara bisa mbantu aku ing stasiun set630rk total iki.
    Aku entuk wektu sing sithik banget lan aku ngalami nandhang susah utawa gabarito com ela, fungsi rong koordinat sing digawe kanggo ngluwihi garis kasebut lan tandhani gabarito utawa ponto dessa extensão.

    ana sing aktif ??

    Thanks

  2. hello

    pangowahan komentar ing ndhuwur stasiun iki sokkia lan topcon

    Greetings

  3. MINHA ESTAÇÃO APPEARS UM E97, QUALSERIA Utawa PROBLEM, MAIS ESSE ERRO KAYA NAMPAK INGKANG FEZ YANG MUNGKU, MANGSA APPOAR NAO, NORMALLY. JAWABU AGUARDO. FREE

  4. Komentar ngowahi langue de la station sokkia 510 du chinois au francais ou englais

  5. amarga ing sudut horisontal nalika ngukur titik aku njaluk E90 lan ora ngukur

  6. Aku duwe stasiun Total Sokkia SET 630RK; lan aku kudu ngaktifake oset, amarga ora menehi gelar, lan aku butuh pitulung, piye carane.

  7. Aku duwe total station sokkia set 650rx tandha kesalahan kula (e024) lan ora maca kula jarak, yen aku maca ngarep horisontal lan vertikal. Apa aku bisa ngilangi jinis kesalahan sing ora kasebut ing manual lan ora ngandhani babagan kasebut. wong bisa mbantu aku, thanks!

  8. Aku durung ndeleng situs Internet sing nuduhake carane nindakake. Sing paling cocog yaiku sampeyan konsultasi karo pemasok peralatan kasebut ing negara sampeyan.

  9. Aku duwe TWO SOKIA SET 630RK
    TANYA NGANGGO UPF SOFTWARE INTERNAL UTAWA ING AKU GAMPANG TUKANG UPANG UNTUK MENGIKUT ATAU FORMAT
    THANK HELP A LOT

  10. Hi, Aku seneng wong ngomong apa sing terjadi nalika stasiun total sokkia 530 ngandhani aku E191 apa sing kedade nalika kedadeyan

  11. Hello, apik sore.

    Aku nggolek topografis, model sokkia 630 utawa sokkiacx105 yaiku ngirim metu saka Spanyol. Sampeyan kudu cepet-cepet, rong bathi tripod .POR MAJaluk njaluk pitakon.

    Thanks!

  12. Aku pengin ngerti yen padha uga ngedol spare parts, Aku butuh keyboard lengkap kanggo stasiun 630r.

  13. Aku duwe total station sokkia set 650rx tandha kesalahan kula (e024) lan ora maca kula jarak, yen aku maca ngarep horisontal lan vertikal. Apa aku bisa ngilangi jinis kesalahan sing ora kasebut ing manual lan ora ngandhani babagan kasebut. wong bisa mbantu aku, thanks!

  14. apik morning

    yaiku kanggo ngerteni carane ngganti basa saka total stasiun sokkia 550X

    Gracias

  15. Woy afternoon apik Pitakonan iku: Aku bisa utawa aku gawe layar kanggo canbiar Spanyol total station sandi SOKKIA SET 630 RK3 ing advance bakal ndhukung agradesco akeh thanks.

  16. Aku kudu MANUNGSA 650RX, MUNGKIN KARENA INGIN ING ING SPANISH

  17. MENGGUNAKAN MANUAL KOMPONEN ING STATION amarga RINGKASAN ora mangerteni

  18. Carane aku ngganti basa ing layar stasiun sokkia 630rk?

  19. Kepiye cara entuk total stasiun manual sokkia nyetel 630 rk ing Spanyol.

  20. Uga, ana sawetara perkara sing bisa dideleng:

    1 Yen sampeyan nggunakake CD nalika tuku adaptor kasebut, sampeyan kudu nginstal driver.
    2. Yen ora, lan amarga sampeyan duwe Windows 7, mesthine Plug & Play.
    3 Sampeyan kudu verifikasi manawa port wis bener; Sing rampung karo:

    Mulai, panel kontrol, Sistem lan ing kono sampeyan milih manajer piranti.

    Deleng ing ngisor Port (LPT & COM) kanggo sing ujar: USB Prolific to Serial Comm

    Pilih setelan sing canggih, lan priksa manawa kacepetan transfer ing 33600 bps lan nomer port 1

    Iki mesthine bisa digunakake, kadang sampeyan kudu klik tengen port lan milih mriksa pangowahan. Nanging, dadi Plug & Play, pangowahan kasebut kudu dingerteni langsung.

  21. Aku duwe stasiun total sokkia set610. tuku kabel sing nyambung serial menyang vga kanggo nyambungake komputer menyang stasiun. Nanging, dheweke ora ngakoni aku. bantuan kanggo mbucal data sistem saya windows 7

  22. Priksa tautan iki, sing nerbitake Topografi Galileo.
    Ana ing kono padha nerangake carane ngatur port.

    Port Serial COM 1 kudu ing tingkat transfer 33600 bps

  23. Masalah sing cukup umum, ora soko Sokkia nanging Windows amarga penanganan port ing laptop biasane dadi konflik, ora kaya desktop.
    Aku ora ngerti yen wong wis bisa ngatasi.
    Rk anyar nggawa kertu SD, sing ngilangi masalah iki diundhuh nganggo kabel.

  24. Aku duwe stasiun total Sokkia rk, lan wis rumit data downloading kanggo laptop karo jendhela 7 bakal ana sawetara driver utawa sawetara cara kanggo ngaktifake data andhap banget angel kanggo aku saben wektu saka karya kanggo kutha ilang data Aku appreciate sembarang informasi. richard

  25. Halo Carlos. Kanggo mangsuli, sampeyan kudu ngomong ing negara sampeyan.

    Greetings

  26. Aku pengin ngerti ngendi aku bisa nggoleki manual panggunaan sokkia stasiun, model 630rk.de sadurunge aku arep matur nuwun

  27. Gagasan kasebut ora banter. Pasar kanggo tuku peralatan ing Meksiko diponopoli nanging adol layanan latihan, dhukungan, perbaikan lan kalibrasi minangka ceruk sing ora diwenehake karo sawetara wong sing nindakake.

  28. Yaiku masalah sing cukup asring. Umumé, ditampilake rong kahanan:

    1 Apa kabel USB kasebut ora mung ngirim data nanging uga energi, lan mula gampang banget ngrusak port utawa kapal sing bisa nggawa piranti kabel sambungan. Sampeyan kudu mesthi weruh yen ana kemungkinan kabel rusak, tes ing mesin liyane.
    Ing kasus kabel sambungan serial, amarga padha mung ngirim data, padha ora nemokake masalah iki.

    2 Alasan liyane amarga port USB gampang banget mlebu konflik, amarga ana sawetara, wis berkembang kanggo model transfer sing beda lan saben versi windows kasebut rumit. Mula, konflik kasebut asring banget ing mesin sing duwe Windows Vista utawa Windows 7.
    Sing becik yaiku ngunduh undhuhan ing komputer kanthi native Windows XP, ora diturunake saka Win7.

    Nyuwun sewu, ora bisa nindakake luwih saka nerangake masalah kasebut. Iki tetep nggunakake PC desktop sing bisa didownload amarga laptop anyar ora lagi nggawa port serial. Nanging, ngerteni manawa bisa ilang kerja amarga sampeyan ora bisa ndownload data, luwih becik bali menyang kejem PC, bisa tuku kabel serial utawa terus nggunakake Windows XP.

  29. Halo tresnaku, deleng saiki aku karo total stasiun SELATAN 320NTS… NANGING MASALAH BISA AKU BISA NGUNDUH DATA ING LAPTOP .. KANGGO BUKAN NGOMPON KABEL USB… KANGGO LANGSUNG DITAMPILAN PORT RECTANGULAR (KANGGO LORO) SING APIK APIK KANGGO PERALAKAN KOMPUTER TUA ... YEN BISA NULANG AKU ... ORA NGIRIM KANG KAMU ...

    Aku ahli teknologi SURVEYOR… AYACUCHO-PERÚ

  30. Bentenaken Pak Gusti:
    Carane sampeyan? Apa bisnismu saiki apik?

    Aku minangka wakil Amerika Latin kanggo SURVEYING COMPANY SELATAN.
    Perusahaan kita darmabakti kanggo manufaktur lan ngekspor instrumen lan aksesoris topographical.
    Situs web perusahaan ing ngisor iki: http://www.southinstrument.es/
    Aja ragu-ragu hubungi kami yen sampeyan duwe pitakon utawa kesulitan.

    Salam pambuka
    Alejandro

  31. Hello kanca
    Aku prihatin diwiwiti kanggo njaga peralatan kanggo topografi nanging ora ngerti sapa sing kudu ngubungi aku, aku saiki duwe perusahaan cilik sing darmabakti kanggo layanan topografi lan proyek teknik integral, nanging aku kepengin nggedhekake kanthi tujuan kanggo menehi utangan layanan sing dakanggep perlu ing Cancun Quintana Roo, Meksiko.
    Muga-muga sampeyan bisa nuntun aku ... matur nuwun kanthi sanget.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.