Sing bisa nggawa maneh AutoCAD 2010

AISH AutoCAD Wish List

Punika dhaptar kepinginan ingkang dipunimpi dening para pengguna AutoCAD, sing wis dipilih kanggo nampa voting paling gedhe ing undhang nominal bubar disedhiyakake:

1. Nglindhungi desain gambar, cendhak, sing owah-owahan menyang gambar bisa direksa ing "final" kahanan.

2. Pandhita, Iku ora tujuan kanggo fungsi anyar, tinimbang kanggo konsentrasi fungsi blok ing manajer siji lan kanggo nggawe editing luwih praktis; Minangka pilihan kanggo mbusak pamblokiran sing ora dienggo, ngowahi titik asal kanthi cara sing luwih gampang, tanpa ngganti lan ngganti blok, kanthi pilihan kanggo refresh rega lan transfer property ing antarane blok sing wis ana.

3. Opsi kanggo nampilake dimensi sing dibutuhake ing werna sing beda (ditindakake), iki bakal mbantu ngerteni manawa dimensi dimensi utawa dipeksa kanthi praktis.

4. Ngontrol pilihan nalika zoom lan panning, yaiku, nalika obyek sing dipilih lan zoom / pan digunakake, bendera pilihan ora ilang nalika perintah kasebut dieksekusi.

5. Alat sing luwih apik kanggo penanganan isometrik

6. Ngonversi teks multiline menyang multileader

7. Tingkat khusus saka urutan gambar, iki supaya bisa ngontrol urutan visualisasi obyek, utamané nalika diisi ... Mungkin bisa dikontrol dening lapisan tinimbang mung duwe pilihan kanggo nggawa maju utawa dikirim menyang ngisor.

8. Opsi kanggo ndeleng koreksi ejaan ing sisih tengen mouse, ora kasebut minangka Microsoft Word, nanging luwih becik nglakokaké checker ejaan ing pungkasan.

9. Nggabungake panggonan karo Tampilan

10. Tampilan cepet apa sing ana ing lapisan, iki kanthi niat manajer lapisan bisa nuduhake tampilan gambar cilik. Iku bakal banget praktis nalika sampeyan duwe lapisan karo jeneng ambigu yen sampeyan kudu "lapisan isolate"

Dadi yen AutoCAD nindakake iki kanggo versi 2010, kedhaftar saka kompetisi bakal koyone aspèk menowo kayata "views lan model ing 9 kepinginan" misahake antarane printah operasi lan antarmuka kepéngin 4 lan teken digital saka kepinginan 1 .

4 Balesan kanggo "Apa bisa AutoCAD 2010 bali?"

  1. Aku ora seneng banget, amarga pengin nyepetake sawetara perkara, mula nyingkirake fungsi utama dhawuhe, kaya dene «ISOLATE» lapisan liyane ora ana maneh didhelikake (kaya ing versi sadurunge), nanging dadi «transparan» lan aja kerjane padha, kaya nggawe shading utawa kedadeyan kasebut

  2. Blok ukuran dinamis, ide sing apik, sing bakal nindakake uga format poin AutoCAD sing bisa duwe persentase ukuran monitor utawa kaya simbol program GIS

  3. Siji-sijine sing bisa ilang saka Autocad, yaiku sawijining blok sing ora nganggo zoom, yaiku, ora tau owah ukurane layar; Iki bakal nggawe ukuran sing padha nalika lagi dicetak. Apa sing kudu kita tindakake yaiku nyedhiyakake apa sing kita arep dicetak kanthi ukuran sing cocog.

  4. ¡7. Tingkat khusus urutan gambar, iki kanggo ngontrol urutan visualisasi obyek, utamané nalika diisi ... mungkin bisa dikontrol oleh lapisan tinimbang hanya memiliki pilihan untuk dibawa ke depan utawa dikirim menyang latar mburi . Jebule

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.