Finalis 28 kanggo Wonders Alam

Para pesaing 28 wis diumumake kanggo fase final kompetisi kanggo keajaiban alam 7, sajrone pirang-pirang posting, kita ngetutake topik iki. Mengko aku nyadari yen ora sethithik manawa topik iki nglipur aku, aku bakal nggawe kategori amarga iki wis dadi postingan sandi 12 ing subyek:

    1. Pilih kaajaiban alam 7
      Ing kirim ing Januari saka 2008 aku ngluncurake 7 favoritku ing negara-negara Spanyol, mung Salto del Angel sing tahan. (1 saka 7)
    2. Carane minangka pilihan kanggo keajaiban alam 7, Januari 2008
      Setunggal wulan salajengipun kula damel proposal miturut statistik pertumbuhan, tahan: El Salto del Angel, Grand Canyon, Galápagos, lan Iguazú. (4 saka 7)
    3. Apa kamulyan alami 7 sing bakal menang?
      Ing tanggal kasebut, dheweke ngandhani distribusi kamulyan kemungkinan yen siji kesempatan diwenehi saben bawana
      Asia: 3
      Amérika Kidul: 1
      Amérika Tengah: 1
      Amérika Lor: 1
      Eropah: 1
    4. Populasi: kerugian ing keajaiban alam 7
      Ing kirim iki aku ngomong babagan kemungkinan sadurunge populasi benua karo akses internet.
      Asia bakal duwe 4, Eropa 3, Amerika Utara (ora kalebu Mexico) bakal duwe 2 lan Amerika Latin 1.
    5. Kamulyan 7, meh kabeh ngasilake normal
      Kene 21 nyaranake bisa dadi finalis, karo calon 3 kanggo saben benua. Saka aku ngetokake 7.
    6. Ing postingan iki, 11 / 11 / 11 sing menang bakal diterbitake

    Proses iki

    Cukup kanggo refresh mau, carane proses pilihan bisa digunakake, saiki kita ana ing tahap pungkasan.

    Kabeh nominee

    Dhaptar cekak

    Para finalis

    Keajaiban alam 7 Keajaiban alam 7 Keajaiban alam 7
    Proses iki wiwit saka 2007, karo 440 bareng negara 220. Banjur para calon 77 sing paling milih lan sing uga nampa dokumentasi sing perlu saka negara kasebut dipilih. Ing tahap iki kita, sawetara dina kepungkur, pengumuman digawe sing finalis 28 wis dipilih, saka ngendi 7 bakal dirilis.

    Finalis 28

    Calon Negara Benua
    1.Selva Amazonas
    2. Angel Falls
    3. Fundy Bay
    4. Ing Anvil
    5. Kapuloan Galapagos
    6. Grand Canyon
    7. Iguazu Falls

    sawetara
    Venezuela
    Inggris
    Puerto Rico
    Ecuador
    Amerika Serikat
    Brasil / Argentina
    Amerika (7)
    8. Alas Hitam
    9. Cliffs Moher
    10. Masurian Lake
    11.Matterhorn / Matterhorn
    12. Mud Volcanoes
    13. Vesuvio
    Alemania
    Ireland
    Poland
    Swiss / Italia
    Azerbaijan
    Italia
    Eropah (6)
    14. Nusantara Bu Tinah Shoals

    15. Segara mati

    16. Teluk Halong

    17 Jeita Grotto
    18. Jeju Island
    19. Kepulauan Maldive
    20 Sepur sepur Puerto Princesa
    21 Sundarbans
    22 Yushan

    Arab Emirat

    Israel, Palestina, Yordania

    Vietnam

    Libanon
    Korea Selatan
    Maladewa
    Filipina

    India / Bangladesh
    Chinese Taipei

    Asia (9)
    23. Great Barrier Reef

    24 Komodo
    25 Swara Milford
    26 Uluru

    Papua Nugini lan Australia

    Indonesia
    Selandia Anyar
    Australia

    Oseania (4)
    27 Kilimanjaro
    28 Gunung meja
    Tanzania
    Afrika Kidul
    Afrika (2)

    Prediksi Pendhaftaran

    Sayang, nanging ora ana cukup kuota
    Kita bakal ngenteni kiriman 2 ing Amerika. Kanggo saiki apa prestasi gedhe sing wis calon-calon sing kita ora pracaya teka kene, uga menehi kita pangerikan sawetara sing ketinggalan; Iki prediksianku:

    Ing Amerika:

    • Amazon
    • Grand Canyon

    Ing Eropah:

    • Alas Hitam

    Ing Asia:

    • Teluk Halong
    • Puerto Princesa

    Ing Oseania:

    • Coral barrier

    Ing Afrika:

    • Kilimanjaro (yen dheweke entuk cukup suara)

    Panel pemilihan anyar saiki wis ditambah, sampeyan kudu milih calon kanthi ngeklik tombol ijo.

    Keajaiban alam 7

    ----Kene sampeyan bisa milih-----

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

    Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.