Ing GPS Promark 3, kesengsem pisanan

Aku wis njupuk Toys iki metu saka kothak, ing promo 3 magellan seminggu kita bakal nindakake latihan kanggo ndeleng cara kerjane. Saiki, aku lagi wae ndeleng video lan sawetara atribute.

Predator saka Promark 3.

Ing baris sing padha, ana sadurunge lan ana sing pungkasan:

  • Pro Mapper Seluler, dolanan apik sing regane udakara US $ 1,500, lan sawise proses diproses presisi submeter. Bisa dadi basis lan uga rover. Saiki mandheg; Ganggu yen kertu kasebut dikonfigurasi nalika wiwitan, bisa uga amarga ana virus, bisa uga amarga ana kesalahan sawise mogok karyawan perusahaan kasebut.
  • Mobile Mapper CX, iki minangka versi upgrade Pro, kanthi antena bisa digunakake minangka GPS geodetik. Dheweke duwe sedulur sing jenenge CE, sing mlayu ing Windows CE, lan saka sing dakrungu, CX iki ora ngelu banget.
  • Mobile Mapper 6, iki baris anyar, Aku wis ngomong babagan iki ing pirang-pirang kesempatan. Kurang luwih padha karo Juno Trimble, sanajan ngatasi presisi kasebut. Ora bisa dadi basis, mung rover lan kanthi nyata navigasi kurang ajar kanthi akurasi 3 nganti 5 meter.

 

Apa anyar karo PM3

Iki ndadekake fungsi padha karo Pro lan CX, ora kaya 6 sing ndadekke Pemetaan Mobile, kamera, kompas lan liyane pickets. Kanggo sing nyoba Pro, prasaja banget amarga cara kanggo operate padha, nggawe akeh langkah ing menu, sing nambahake keyboard lan layar tutul nggawe luwih produktif. Ndhukung resepsi RTK lan stakeout, promo 3 magellanAku ora yakin yen ndhukung aplikasi liyane, kaya ArcPad, sing bisa dilakoni MM6. Kapabilitas mesthi lunak sing ndadekke (FAST Survey) ora kanggo mbandhingaké Mobile Mapping, ing konfigurasi, ndeleng TCTerms lan ngelu sing.

Kaya Pro, bisa uga basa utawa rover, dituku kanthi pasangan, lan nggawa tas kanthong praktis. Saben wong kalebu antena, kanthi wektu nyata entuk presisi submetri (apa sing ditindakake pro kanthi pasca proses). Ninggalake salah sawijining pangkalan bisa menehi presensi sentimeter, uga data dhasar iki bakal ndadekake MM6 tekan submetrik kaya sing ditampilake ing latihan sadurungé.

Antarane aksesoris yaiku adaptor kanggo dilebokake ing tripod, liyane kanggo ndhukung ing tiang lan uga tali sing dipasang ing tangan; ukuran tape kanggo njupuk dhuwur antena, adaptor kanggo macem-macem bentuk panyambungan USB / Serial. Antarane liyane, kabel kanggo antena, macem-macem adaptor kanggo daya, kertu SD lan tas anti banyu individu.

Batere lithium, kanthi durasi luwih pirang-pirang jam, ngluwihi para pendahulune sing nggunakake AA; ing tuku pasangan kasebut, bar sing migunani kanggo nyelehake ing kahanan sing padha nalika nggarap cara "mungkasi lan lunga". Dheweke nggawa piranti lunak kanggo nindakake pangolahan pasca Mobile Mapper Office, versi 3.4 sing wis ndhukung data raster, interaksi karo data Mapinfo, shp, dxf lan csv; uga aplikasi desktop liyane sing dikenal minangka solusi GNSS, sing kalebu kemampuan perencanaan survey. Aplikasi pungkasan iki duwe antarmuka sing praktis banget, kanthi pilihan seret lan selehake, laporan lan tampilan isometrik.

 

promo 3

Salah sawijining aksesoris paling apik, DVD kanthi video ing basa Spanyol, kanthi nonton sampeyan bisa nyimpen luwih akeh maca lan ngerti kanthi cara praktis; sanajan manual uga migunani. Video kasebut cocog kanggo latihan, kalebu bagean sing nerangake kepiye konstelasi satelit lan aspek sing mengaruhi resepsi. Uga kalebu topik:

  • Presentasi tim
  • Setelan Awal
  • Pambuka pangoperasian GPS
  • Carane nindakake angkat statis
  • Mungkasi lan pindhah lan kinematika
  • Perangkat lunak survey lapangan
  • Nggunakake Kantor Mobile Mapper lan Perangkat Lunak Kantor Liyane
  • Njupuk lan ngatur data GIS

Ing regane, gumantung saka panyedhiya lokal, mula aku wis takon ing lingkunganku, Mobile Mapper Pro lumaku kanggo US $ 1,500, MM6 lumaku kurang saka 1,200 lan Promark3 cedhak Pasangan $ 6,000. Ora ala yen sampeyan nganggep presisi sentimeter bisa digayuh, merek liyane ora nawakake peralatan kaya iki kanthi rega kasebut.

Yen aku kudu mbandhingake karo komputer liyane, bisa dikatutake yen meh padha karo Trimble GeoXH, senadyan ora persis padha.

Apa sabanjure

promo 3 magellan Ayo dadi sing mesthi wae akhir minggu iki karo kanca-kanca saka total stasiun lan sawetara kanca sing kepengin sinau kanthi gratis. Kita kepengin nyoba sawetara aspek kayata:

  • Prekara kasebut ana ing kahanan sing padha karo peralatan sing kasedhiya ing munisipalitas: MMPro lan MM6, mbandingake karo RTK loro Promark3.
  • Apa presisi sing bisa dipikolehi kanthi nyata lan kepiye fungsine kanggo mbukak Legenda Garmin kanthi kahanan sing padha kanggo properti sing luwih gedhe saka 3 hektar.
  • Sing akurasi mundhut ing jarak: 100 meter, siji, telung lan 6 kilometer.

Sanalika, sapisan, kita bakal nyoba meter jarak sing miturutku bisa ngganti kompas Suunto yen cukup triangulasi, ing wilayah kutha. Adhedhasar tes, kita bakal mutusake cara ngoptimalake gaweyan ing survey deso sing bakal ditindakake wiwit wulan Juni nganti September. 

pm3 magellan

Kita bakal weruh kepiye.

47 Wales kanggo "GPS Promo 3, kesan pertama"

  1. yen arep ngetokake 3 2007 lan mung bisa gawe, bakal wedi ndeleng satelit mudança.

  2. Pengontrol bis bisno ing un promark3 karo fastsurvey lan bisa tahan saben winCE 4.0 ripomax yahoo.it paypal matur nuwun kirim URGENT menyang Italia

  3. Hai, aku duwe Promark 3 Magellan lan aku manggon ing Medellin Colombia; Ngendi aku bisa njaga lan nganyari piranti kasebut?

    utawa karo sapa sing bisa hubungi kanggo dikirim menyang negara liya amarga aku bisa kerja karo tim lan aku kudu mbutuhake

    muchas gracias
    Aku bakal ngenteni jawabanmu

  4. Aku kepengin ngerti carane aku nampilake gambar ing layar promo gps 3 magellan titik kontrol

  5. Aku kudu ngerti carane ngganti ROBER lan BASE, lan carane ngundhuh POINTS MAGELLAN IN WINDOWS 8.1

  6. Aku kudu ngerti yen bisa DOWNLOAD THE TCTerms IN WINDOWS 8 GPS lan ngatur ROBERT lan BASE ora BE LIKE wong bisa ME PLEASE

  7. Aku duwe GPS promo 220 sing wis direset lan saiki nalika aku nguripake iku ora lunga layar pisanan kaya aku bisa

  8. Aku kasengsem ing piranti ing kahanan iki nanging penting kanggo duwe informasi liyane minangka instruktif saka padha, nanging uga dalan cilik sing diwenehake, aku uga pengin ngerti carane akeh biaya, anyar utawa anyar, matur nuwun ing advance iki informasi thanks.

  9. hello Aku pengin ngerti liyane babagan wektu sampeyan nggunakake piranti, keuntungan lan yen sampeyan bisa sawetara gambar piranti lan ndhuwur kabeh rega

  10. Aku MENJADI PROMARKE 3 EQUIPMENT DIGUNAKAN. Yen sampeyan duwe INTERESTED lan yen sampeyan perlu TRAINING babagan nggunakake, IT FREE. PRICE TO AGREE. Aku LOCATED IN COLOMBIA. email: fotopacho1hora@yahoo.es

  11. Sampeyan bisa nindakake iki karo dealer Topcon / Magellan ing negara sampeyan.

  12. Aku suggest sampeyan luwih apik golek Mobile Mapper 100 utawa kaya kaya amarga Promark3 minangka seri sing ora duwe masa depan ing bagean Magellan.

  13. kasengsem ing masa depan tuku gps promark3 gps karo kabeh aksesori thanks.

  14. Halo, aku duwe sepasang PMK3 (8 wulan panggunaan) nganggo aksesoris, piranti lunak lan pelatihan. Aku ing Bucaramanga (Sder-Col) regane 11'000.000 (Peso Kolombia).

  15. Aku duwe promo 3 lan aku wis dicolong antena, tongkat lan kabel, aku pengin ngutip aksesoris kasebut supaya bisa entuk dheweke menyang brebedad amarga mbutuhake banget kanggo karya saya. thanks.

  16. Hi, Roberto.
    Kita ora nyedhiyakake peralatan utawa aksesoris.
    Sing paling apik yaiku sampeyan ngutip karo distributor ing negara sampeyan. Kadhangkala kita wis ngubungi distributor, ing negara sing ora ana utawa ora aktif kaya ing Kolombia. Nanging wis ing kasus luar biasa.

  17. sore, sampeyan bisa ngutip aku kabel antena kanggo peralatan promo 3

  18. ngendi aku bisa njaluk DVD video ing Spanyol nggunakake prommark 3, sampeyan bisa ngedol kula matur nuwun nemen appreciate atte informasi ing adalberto alangi castan

  19. Aku rumangsa ora ana distributor Ashtech ing Kolombia. Sampeyan kudu golek supplier sing cedhak, bisa uga Panama utawa Venezuela.
    Promo 3 yaiku komputer sing bakal dilereni, supaya aku nyaranake sampeyan ndeleng opsi anyar kayata Promark 100 utawa Mobile Mapper 100

  20. Aku pengin ngerti rega promark3 Aku ing Kolombia lan ngendi aku bisa njaluk

  21. Bab sing paling gampang kanggo mriksa karo pemasok Thales lokal

  22. Aku kudu petik MARK GPS antena kanggo Thales PROMARK3 COLOMBIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  23. Aku NATE TANPA TUJUAN GPS ANTENNA MARK PROMARK3 THALES COLOMBIA

  24. Hi .. aku kaya ngerti apa GPS (Trimble-asttech) Aku menehi saran kanggo ngukur tanah liyane kanthi, Aku manggon ing topografi Kolombia banget atos, ana akeh wit supaya reception satelit ora sing paling apik, nanging aku pengin nggawe iki ngangkat karo submeter GPS asil aku kaya diukur karo stasiun total (iku akurasi beda-beda gumantung saka akeh aspèk lan tau akurasi GPS bakal padha menyang ing stasiun, nanging aku kaya ngerti apa nemu nyedhaki, apa iku luwih akurat, thanks

  25. Aku ora duwe tutorial kanggo apa sing kokanggo.
    Nanging nalika sampeyan tuku peralatan kasebut, ana video sing njlentrehake dasar-dasar.

  26. Aku kepengin tuku peralatan Promark 3, operasi RTK, piranti lunak lan kabeh aksesoris, yen sampeyan duwe tutorial supaya ngerti kepiye. Cara pembayaran Aku ing Venezuela.

  27. Salam, aku kudu tuku siji GPS Promark 3 Thales, ketik L1, aku kepengin weruh rega, mung GPS dibutuhake, unsur liyane ora ana. Aku bakal ngormati kerjasama sampeyan.

  28. Semono wae, angel dingerteni, sing paling aman yaiku kabel kasebut rusak ing titik sing nyambung, saengga bakal ilang sinyal nalika ditangani. Dheweke cukup lemah.
    Utamane aku ora nemokake mode Stop and Go sing praktis banget, amarga sinyal kasebut gampang ilang ing panggonan-panggonan kanthi alangan utawa medan sing ora teratur.

  29. Halo, minangka pitakon, aku kudu ngerti sebabe promot 3 nalika nggunakake lan nindakake survey kinematis lan mungkasi lan go alert of "link link" lan "ora bisa ndhaptar sambungan antena eksternal" utawa kaya ngono . Saben-saben kedadeyan kasebut ing wektu ndownload data menyang pcku, nilai-nilai kasebut pindah banget babagan sing lega. matur nuwun! saka Argentina

  30. Sampeyan bisa ngumpulake data kanthi mung siji, banjur Program Postprocess (Kantor Mobbile Mapper) sampeyan nindakake postprocessing babagan basis Rinnex sing kasedhiya ing Internet. Kesulitan kasebut yaiku yen sampeyan ora nemokake dhasar sing cedhak karo zona survey sampeyan.

  31. Salam sinarmoni saiki aku duwe promark3 lan aku pengin ngerti yen aku bisa nindakake survey topografik kanthi siji sing aku ngerti yen bisa ditindakake minangka cartogafria nanging ora menehi pangkat sing paling dhuwur, survey sing dibutuhake ora mbutuhake precision lan aku pengin nindakake ing postprocessing, aku matur nuwun bakal nuduhake carane Aku bisa nindakake iki thanks Alvaro Graham

  32. Yen padha arep tawaran, kudu ninggalake negara ngendi dheweke manggon.

  33. Aku pengin ngerti yen sampeyan bisa njaluk kula kabel kanggo antena eksternal pro seluler mapper lan amarga

  34. Contone, sampeyan bisa ngutip ProMark3 lan menehi katalog sawetara
    apa sampeyan bisa nindakake
    Aku arsitek
    cekak

  35. Apa sing bakal dadi email saka Roger Hernandez ?? ninggalake sawetara sinyal kanggo ndeleng apa sing wis rampung karo kabel antena

    jose

  36. Salam .... kepiye carane entuk piranti lunak survey sing Cepet nganggo basa Spanyol? Aku ngenteni indikasi ing mail ... matur nuwun

  37. Hai Joh, aku wis ngirim panjalukmu lan ngirim surat marang wakil Magellan kanggo njaluk sampeyan.

    Salam.

  38. Sugeng enjing, kula pengin sampeyan menehi kutipan prekara peralatan 3 gps kanggo tuku sanalika bisa…. …. matur nuwun

  39. Ya, pancen mlaku, aku pengin nggunakake sawetara wektu kanggo nulis asil. Loro saka nyathet sawetara kasalahan umum ing panggunaan peralatan iki.

  40. Hello Luis, ing negara sampeyan sampeyan, ngerti distributor apa sing bakal ngirim sampeyan.

  41. Mangga dikritik sanalika bisa

  42. Aku ngirim email menyang wong sing bisa ndhukung Kolombia, amarga katon kaya distributor saiki ing negara kasebut ora kasedhiya.

  43. GAMPANG GAMPANG KANGGO NUNGGUH ING AKU KANG ANTENNA KANGGO UNTUK GPS GPS PROMARK 3 lan NGANGGO ING NGANGGO ING UNTUK KANGGO MOLEKI BOGOTA-COLOMBIA

    Aku ngerti CARE disedhiyakake.

    PLEASE I NEED IT VERY URGENTLY.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.