Ing GPS Promark 3, kesengsem pisanan

Aku wis njupuk Toys iki metu saka kothak, ing promo 3 magellan Siji minggu kita bakal latihan supaya bisa ndeleng cara kerjane. Saiki, aku durung ndeleng video lan sawetara atribut.

Predator saka Promark 3.

Ing baris sing padha, ana sadurunge lan ana sing pungkasan:

  • Pro Mapper Seluler, dolanan apik sing mlaku kanggo US $ 1,500, lan karo postprocessing ngasilake sub-meter. Bisa uga basis lan uga rover. Saiki wis diterusaké; Iku ngganggu sing kertu ora dikonfirmasi nalika miwiti, mbok menawa amarga virus, mbok menawa amarga kesalahan sawise serangan karyawan perusahaan.
  • Mobile Mapper CX, iki versi Pro sing luwih apik, kanthi antena bisa digunakake minangka GPS geodetik. Dheweke duwe nom-noman sing diarani CE, sing mlayu ing Windows CE, lan kaya-kaya aku krungu, CX iki ora nyedhiyakake sirah kasebut.
  • Mobile Mapper 6, iki baris anyar, Aku wis ngomong babagan iki ing pirang-pirang kesempatan. Luwih kurang padha karo Juno saka Trimble, senadyan ing salawas-lawase. Ora bisa basis, mung rover lan ing wektu nyata minangka navigator klik kanthi precedal saka 3 nganti 5 meter.

Apa anyar karo PM3

Iki ndadekake fungsi padha karo Pro lan CX, ora kaya 6 sing ndadekke Pemetaan Mobile, kamera, kompas lan liyane pickets. Kanggo sing nyoba Pro, prasaja banget amarga cara kanggo operate padha, nggawe akeh langkah ing menu, sing nambahake keyboard lan layar tutul nggawe luwih produktif. Ndhukung resepsi RTK lan stakeout, promo 3 magellanAku ora yakin yen ndhukung aplikasi liyane, kaya ArcPad, sing bisa dilakoni MM6. Kapabilitas mesthi lunak sing ndadekke (FAST Survey) ora kanggo mbandhingaké Mobile Mapping, ing konfigurasi, ndeleng TCTerms lan ngelu sing.

Kaya Pro, bisa ditemokake basa utawa rover, dituku pasangan lan ditampilake tas kanvas praktis. Saben antena kalebu antena, ing wektu nyata, nemokake submetrik precisions (apa wae sing dilakoni karo postprocess). Ninggalake salah siji basa bisa menehi centimetric precisions, uga data dhasar iki bakal nyebabake MM6 teka ing submétricas amarga dituduhake ing latihan sadurungé.

Antarane aksesori yaiku adaptor kanggo nyelehake ing tripod, liyane kanggo ndhukung ing tebu lan uga band kanggo ndandani ing tangan; ukuran tape kanggo njupuk dhuwur antena, adaptor kanggo macem-macem wujud USB / Konektivitas Serial. Antarane liyane, kabel kanggo antena, macem-macem adaptor kanggo saiki, kertu SD lan tas anti banyu.

Baterei saka lithium, kanthi jam luwih akeh, ngluwihi para predator sing digunakake AA; ing tuku pasangan kasebut ana bar sing migunani kanggo nyelehake ing kondisi sing padha nalika nggarap cara "mandeg". Padha nggawa piranti lunak kanggo nggawe kantor Mobile Mapper, Processing, versi 3.4 sing wis ndhukung data raster, interaksi karo Mapinfo data, shp, dxf lan csv; uga aplikasi desktop liyane sing dikenal minangka solusi GNSS, sing kalebu kemampuan survey survey. Aplikasi pungkasan iki nduweni latar belakang sing praktis, kanthi opsi seret, seret, lan penyebaran isometrik.

promo 3

Paling apik ing aksesoris, DVD kanthi video ing basa Spanyol, kanthi ningali sampeyan bisa nyimpen dhewe maca akeh lan ngerti cara praktis cara kerjane; senadyan manual uga migunani banget. Video becik kanggo latihan, ing antaranane bagean sing nerangake babagan carane konstelasi satelit bisa digunakake lan aspek-aspek sing ngaruhi reception. Uga kalebu topik:

  • Presentasi tim
  • Setelan Awal
  • Pambuka pangoperasian GPS
  • Carane nindakake angkat statis
  • Mungkasi lan pindhah lan kinematika
  • Perangkat lunak survey lapangan
  • Nggunakake Kantor Mobile Mapper lan Perangkat Lunak Kantor Liyane
  • Njupuk lan ngatur data GIS

Ing regane, gumantung saka panyedhiya lokal, mula aku wis takon ing lingkunganku, Mobile Mapper Pro lumaku kanggo US $ 1,500, MM6 lumaku kurang saka 1,200 lan Promark3 cedhak Pasangan $ 6,000. Ora apik yen sampeyan nganggep sampeyan bisa mencapai akurat centimetri, merek liyane ora nyedhiyakake peralatan kaya sing kanggo rega kasebut.

Yen aku kudu mbandhingake karo komputer liyane, bisa dikatutake yen meh padha karo Trimble GeoXH, senadyan ora persis padha.

Apa sabanjure

promo 3 magellan Ayo dadi sing mesthi wae akhir minggu iki karo wong lanang saka stasiun total lan sawetara kanca sing kasengsem sinau gratis. We are interested in trying some aspects such as:

  • Prekara kasebut ana ing kahanan sing padha karo peralatan sing kasedhiya ing munisipalitas: MMPro lan MM6, mbandingake karo RTK loro Promark3.
  • Prekara apa bisa ditemokake ing wektu nyata lan cara fungsional bakal wiwit miturut kahanan sing padha karo Legenda Garmin ing sipat luwih saka 3 hektar.
  • Sing akurasi mundhut ing jarak: 100 meter, siji, telung lan 6 kilometer.

Ing wektu sing padha, sapisan lan kabeh bakal nyoba sawetara méter jarak sing, mungguh ing pendapat saya, bisa ngganti kompas Suunto manawa wis cukup triangulasi, ing wilayah kutha. Adhedhasar tes, kita bakal nemtokake carane ngoptimalake gaweyan ing survey pedesaan sing bakal njupuk kita saka Juni sasi September.

pm3 magellan

Kita bakal weruh kepiye.

47 Balesan kanggo "Promo 3 GPS, kesan pisanan"

  1. yen arep ngetokake 3 2007 lan mung bisa gawe, bakal wedi ndeleng satelit mudança.

  2. Pengontrol bis bisno ing un promark3 karo fastsurvey lan bisa tahan saben winCE 4.0 ripomax yahoo.it paypal matur nuwun kirim URGENT menyang Italia

  3. Hai, aku duwe Promark 3 Magellan lan aku manggon ing Medellin Colombia; Ngendi aku bisa njaga lan nganyari piranti kasebut?

    utawa karo sapa sing bisa hubungi kanggo dikirim menyang negara liya amarga aku bisa kerja karo tim lan aku kudu mbutuhake

    muchas gracias
    Aku bakal ngenteni jawabanmu

  4. Aku kepengin ngerti carane aku nampilake gambar ing layar promo gps 3 magellan titik kontrol

  5. Aku kudu ngerti carane ngganti ROBER lan BASE, lan carane ngundhuh POINTS MAGELLAN IN WINDOWS 8.1

  6. Aku kudu ngerti yen bisa DOWNLOAD THE TCTerms IN WINDOWS 8 GPS lan ngatur ROBERT lan BASE ora BE LIKE wong bisa ME PLEASE

  7. Aku duwe GPS promo 220 sing wis direset lan saiki nalika aku nguripake iku ora lunga layar pisanan kaya aku bisa

  8. Aku kasengsem ing piranti ing kahanan iki nanging penting kanggo duwe informasi liyane minangka instruktif saka padha, nanging uga dalan cilik sing diwenehake, aku uga pengin ngerti carane akeh biaya, anyar utawa anyar, matur nuwun ing advance iki informasi thanks.

  9. hello Aku pengin ngerti liyane babagan wektu sampeyan nggunakake piranti, keuntungan lan yen sampeyan bisa sawetara gambar piranti lan ndhuwur kabeh rega

  10. Aku MENJADI PROMARKE 3 EQUIPMENT DIGUNAKAN. Yen sampeyan duwe INTERESTED lan yen sampeyan perlu TRAINING babagan nggunakake, IT FREE. PRICE TO AGREE. Aku LOCATED IN COLOMBIA. email: fotopacho1hora@yahoo.es

  11. Aku suggest sampeyan luwih apik golek Mobile Mapper 100 utawa kaya kaya amarga Promark3 minangka seri sing ora duwe masa depan ing bagean Magellan.

  12. kasengsem ing masa depan tuku gps promark3 gps karo kabeh aksesori thanks.

  13. Hello, Aku duwe pasangan PMK3 (8 sasi nggunakake) karo aksesoris, piranti lunak lan latihan. Aku ing Bucaramanga (Sder-Col) 11'000.000 (Colombian Pesos).

  14. Aku duwe promo 3 lan aku wis dicolong antena, tongkat lan kabel, aku pengin ngutip aksesoris kasebut supaya bisa entuk dheweke menyang brebedad amarga mbutuhake banget kanggo karya saya. thanks.

  15. Hi, Roberto.
    Kita ora nyedhiyakake peralatan utawa aksesoris.
    Sing paling apik yaiku sampeyan ngutip karo distributor ing negara sampeyan. Kadhangkala kita wis ngubungi distributor, ing negara sing ora ana utawa ora aktif kaya ing Kolombia. Nanging wis ing kasus luar biasa.

  16. sore, sampeyan bisa ngutip aku kabel antena kanggo peralatan promo 3

  17. ngendi aku bisa njaluk DVD video ing Spanyol nggunakake prommark 3, sampeyan bisa ngedol kula matur nuwun nemen appreciate atte informasi ing adalberto alangi castan

  18. Aku rumangsa ora ana distributor Ashtech ing Kolombia. Sampeyan kudu golek supplier sing cedhak, bisa uga Panama utawa Venezuela.
    Promo 3 yaiku komputer sing bakal dilereni, supaya aku nyaranake sampeyan ndeleng opsi anyar kayata Promark 100 utawa Mobile Mapper 100

  19. Aku pengin ngerti rega promark3 Aku ing Kolombia lan ngendi aku bisa njaluk

  20. Bab sing paling gampang kanggo mriksa karo pemasok Thales lokal

  21. Aku kudu petik MARK GPS antena kanggo Thales PROMARK3 COLOMBIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  22. Aku NATE TANPA TUJUAN GPS ANTENNA MARK PROMARK3 THALES COLOMBIA

  23. Hi .. aku kaya ngerti apa GPS (Trimble-asttech) Aku menehi saran kanggo ngukur tanah liyane kanthi, Aku manggon ing topografi Kolombia banget atos, ana akeh wit supaya reception satelit ora sing paling apik, nanging aku pengin nggawe iki ngangkat karo submeter GPS asil aku kaya diukur karo stasiun total (iku akurasi beda-beda gumantung saka akeh aspèk lan tau akurasi GPS bakal padha menyang ing stasiun, nanging aku kaya ngerti apa nemu nyedhaki, apa iku luwih akurat, thanks

  24. Aku ora duwe tutorial kanggo apa sing kokanggo.
    Nanging nalika sampeyan tuku peralatan kasebut, ana video sing njlentrehake dasar-dasar.

  25. Aku kepengin tuku peralatan Promark 3, operasi RTK, piranti lunak lan kabeh aksesoris, yen sampeyan duwe tutorial supaya ngerti kepiye. Cara pembayaran Aku ing Venezuela.

  26. Salam, aku kudu tuku siji GPS Promark 3 Thales, ketik L1, aku kepengin weruh rega, mung GPS dibutuhake, unsur liyane ora ana. Aku bakal ngormati kerjasama sampeyan.

  27. Semono wae, angel dingerteni, sing paling aman yaiku kabel kasebut rusak ing titik sing nyambung, saengga bakal ilang sinyal nalika ditangani. Dheweke cukup lemah.
    Utamane aku ora nemokake mode Stop and Go sing praktis banget, amarga sinyal kasebut gampang ilang ing panggonan-panggonan kanthi alangan utawa medan sing ora teratur.

  28. Halo, minangka pitakon, aku kudu ngerti sebabe promot 3 nalika nggunakake lan nindakake survey kinematis lan mungkasi lan go alert of "link link" lan "ora bisa ndhaptar sambungan antena eksternal" utawa kaya ngono . Saben-saben kedadeyan kasebut ing wektu ndownload data menyang pcku, nilai-nilai kasebut pindah banget babagan sing lega. matur nuwun! saka Argentina

  29. Sampeyan bisa ngumpulake data kanthi mung siji, banjur Program Postprocess (Kantor Mobbile Mapper) sampeyan nindakake postprocessing babagan basis Rinnex sing kasedhiya ing Internet. Kesulitan kasebut yaiku yen sampeyan ora nemokake dhasar sing cedhak karo zona survey sampeyan.

  30. Salam sinarmoni saiki aku duwe promark3 lan aku pengin ngerti yen aku bisa nindakake survey topografik kanthi siji sing aku ngerti yen bisa ditindakake minangka cartogafria nanging ora menehi pangkat sing paling dhuwur, survey sing dibutuhake ora mbutuhake precision lan aku pengin nindakake ing postprocessing, aku matur nuwun bakal nuduhake carane Aku bisa nindakake iki thanks Alvaro Graham

  31. Yen padha arep tawaran, kudu ninggalake negara ngendi dheweke manggon.

  32. Aku pengin ngerti yen sampeyan bisa njaluk kula kabel kanggo antena eksternal pro seluler mapper lan amarga

  33. Contone, sampeyan bisa ngutip ProMark3 lan menehi katalog sawetara
    apa sampeyan bisa nindakake
    Aku arsitek
    cekak

  34. Apa sing bakal dadi email saka Roger Hernandez ?? ninggalake sawetara sinyal kanggo ndeleng apa sing wis rampung karo kabel antena

    jose

  35. salam .... piye carane aku bisa nemu software survey FAST in Spanish? Aku ngenteni arah neng suratku ... thanks

  36. Hai Joh, aku wis ngirim panjalukmu lan ngirim surat marang wakil Magellan kanggo njaluk sampeyan.

    Salam.

  37. apik esuk aku pengin ngutip aku sepasang gps promo 3, kanggo tuku mau sanalika bisa .... ... matur nuwun

  38. Ya, pancen mlaku, aku pengin nggunakake sawetara wektu kanggo nulis asil. Loro saka nyathet sawetara kasalahan umum ing panggunaan peralatan iki.

  39. Hello Luis, ing negara sampeyan sampeyan, ngerti distributor apa sing bakal ngirim sampeyan.

  40. Mangga dikritik sanalika bisa

  41. Aku ngirim email menyang wong sing bisa ndhukung Kolombia, amarga katon kaya distributor saiki ing negara kasebut ora kasedhiya.

  42. GAMPANG GAMPANG KANGGO NUNGGUH ING AKU KANG ANTENNA KANGGO UNTUK GPS GPS PROMARK 3 lan NGANGGO ING NGANGGO ING UNTUK KANGGO MOLEKI BOGOTA-COLOMBIA

    Aku ngerti CARE disedhiyakake.

    PLEASE I NEED IT VERY URGENTLY.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.