Separo liyane saka uripku

100_0948Apa sing bisa nanggepi balapan ing jaman kepungkurku?

  • Njupuk pesawat saka siji dina kanggo sabanjure ing ATR sing akeh mbebayani wektu iki
  • Nganti jam 9 ing bandara sing ditutup nalika bali saka udan, ing terminal sing katon luwih funerary ... lan tanpa nirkabel.
  • Temokake kamera sing dijenengi 6 esuk
  • Ninggalake blog tanpa warta kanggo perjalanan dawa.

Inggih, lulusan saka bayi.

J * yen malah katon kaya ...

Nalika anakku lulus, kahanan padha padha ... nganti saiki dheweke ngelingake aku.

gereja Ana perkara ing urip sing mung kedadeyan sepisan, sampeyan nutup mata kanggo wayahe lan sampeyan wis ilang ... lan sing bisa dadi setengah saka urip kita.

Pungkasane, kanggo nate ngrayakake, kita kudu ninggalaken perjalanan daratan, kanggo ndeleng pesta kanca, ngunjungi sederek lan njupuk foto sawetara desa. Kene salah siji sing paling apik sing wis ditinggalake, yaiku Church of Pespire, sing ing Guinness Records akun minangka siji-sijiné ing donya sing duwé telung kubah ... Aku durung mriksa, nanging sing ditulis karo pastor.

3 Balesan kanggo "Separo liyane saka uripku"

  1. Dear kanca, iki wayahe urip sing sampeyan wartakake, iku salah sijine sing bisa laras karo wektu, ora mung kanggo sampeyan nanging uga kanggo anak wadon, aku ngerti saka pengalamanku dhewe.
    regards

  2. Sugeng mbesuk anak wadon! Muga-muga sampeyan seneng banget ing perjalanan, Aku seneng gambar gereja.

    salam!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.