Paling apik saka Micro Center

Wingi dhewek ngobrol babagan follies saka MicroCenter, saiki aku pengin nggawe dhaptar apa aku ketemu luwih bisa ditebus.

Secara umum, harga ora ketat kurang dibandhingake karo sing ditemokake ing negara Hispanik, nanging macem-macem lan anyar. Akeh perkara kasebut ora teka, utawa ditindakake nalika lagi dilalekake ing kene.

Donya Amérika fokus ing TV digital, konverter analog, rencana anyar lan akeh TV anyar. Muga-muga kapentingan ing mesin wis dialihake, nanging ana akeh gadget sing menarik, kabel ijolan lan barang-barang cilik.

Iki sawetara tim sing wis nyekel atiku:

  • Fujitsu LifeBook P8020, apa aku disenengi, 12.1 "Intel Core Duo 2, pitifully ndadekke Windows Vista lan menehi rega ngluwihi $ 1,400
  • gambar (3) Kanggo 100 dolar kurang, Notebook padha, karo Intel Centrino Core 2 Duo.
  • M-6888u Notebook Gateway, sawetara bisa katon sawise Acer tuku Gateway. Mesin kasebut minangka performa dhuwur, mesthine. 4GB Dual Channel, Intel Core 2 Duo, 320 GB SATA lan dilengkapi karo kartu grafis ATI Mobility Radeon saka 512. $ 599, sampeyan mung kudu mbusak Windows Vista
  • Kaya kang sadurunge yaiku Toxhiba Satellite P305D, nanging biaya $ 200 luwih akeh, lan Pavillion dv5-1250us sing worth $ 250 luwih akeh.
  • Ing Acer AspireOne mung $ 279 lan yen sampeyan nangis nalika padha menehi bali apik kanggo tuku liyane. Kanggo $ 329 sampeyan bisa njaluk Acer 10 "karo 160 GB nanging karo SATA drive normal, ora RPM 5400 sing apa ndadekake kinerja ala saka Aspire One.
  • Loro-lorone, ing Clearance & Overstocks kanggo rega iku Acer 8.9 karo SATA normal, apa sing kedadeyan ana ing kana sampeyan kudu bejo yen isih ana.

gambar (2) Emachines ora salah, sing lumaku ing $ 300, nanging karo AMD Athlon nanging kanggo rega sing, karo 14 "lan 2GB Dual DDR2 bisa menehi asil short-term.

Menarik para Refurbisher sing sah Microsoft, ana komputer rebuilt kanthi garansi siji taun sing bisa ngatasi masalah dhasar kanggo bocah sekolah.

$ 129, IBM Minitorre karo 512 MB lan 40GB. Iku kacilakan kanggo nggawe CAD, nanging yen anak sampeyan nyusahake komputer super kanggo nindakake tugas lan nyinaoni Wikipedia ... cukup.

gambar (1) Macs sing larang, nanging MacBook 2.0GHz yaiku $ 999 lan mini Mac saka 1.83 GHz kanggo $ 499

Nanging yen sampeyan pengin ndeleng apik Mac Pro Quad-Core, karo 3GB karo kertu Nvidia GeForce karo 512 MB. Nanging ing kene yen sampeyan kudu nangis, $ 2,499 iku akeh dhuwit nanging worth yen sampeyan mikir apa sing wis.

Lan saka diklik, diska njaba Maxtor 1 TB OneTouch 4 Plus, mung kanggo $ 119 lan FreeAgent padha, uga karo 1 TB kanggo $ 109, rampung Drive Station account die, ing terabite DriveStation padha dening mung $ 99. Ughh !!! Aku mbayar sing kanggo 320 GB sawetara sasi kepungkur.

Dina iki aku bakal weruh yen karo Houston Craiglist Aku bisa nindakake sawetara kabutuhan dhasar, aku uga bakal pindhah menyang saperangan garage sales kanggo ora gumunggung babagan dhuwit aku ora duwe.

3 Balesan kanggo "Paling apik saka Micro Center"

  1. Maturnuwun, Guru, kula badhe nampi pitutur panjenengan

  2. Prosesor Dual Core 2, paling ora 3
    RAM 3 Gb
    Kertu video, Nvidia Geoforce apik
    Hard drive, ora masalah, meh saben wong gedhe saiki, 160 lan munggah

  3. kanggo 3d lan revit sipil sing ngajak aku tuku, entuk nerjemahake apik lan kacepetan kanggo ngrancang dalan

    Prosesor
    Ram
    Kertu video
    Hard Disk
    etc

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.