Ekstensi kanggo ArcView 3x

Senajan ArcView 3x minangka versi kuno, isih akeh digunakake supaya adoh utamane kanggo desktop nggunakake, file wangun senadyan sing file 16 bit isih digunakake dening akeh program. Salah siji saka kaluwihan sing ditemokake generasi iki yaiku fungsi ngundhuh ekstensi sing nempatake crutches kanggo kelemahane versi kasebut minangka kekurangan kontrol topologi.

Nanging kita ora bisa nyangkal yen ing wektu iku ana sing paling apik, popularized tren ing manajemen informasi geografis lan malah, akeh program sing dina iki adhedhasar fungsi sing didhukung dening ArcView. Punika dhaptar sawetara ekstensi sing diwenehake dening Jeff Jenness:

Ekstensi gratis kanggo ArcView 3.x

Ekstensi ArcView kanggo Manajemen Vektor

Routine Animal Movement, v. 2.1 Nliti jalur potensial gerakan kewan sing adhedhasar karakteristik tartamtu saka habitat kasebut
Jarak / Azimuth Tools, v. 1.6 Piranti kasebut nyedhiyakake opsi kanggo ngasilake vektor ing dalan basa lan jarak kanthi manual utawa ing wangun tabular
Jarak lan Azimuth Matrix, v. 2.1 Kanthi ekstensi iki sampeyan bisa nggawe tabel ing wangun matriks lan jarak obyek lan ngirim menyang format sing beda kayata Excel utawa teks sing dipisahake karo koma
Pusat Mass, v. 1.b Kanggo nemokake centroid obyek kasebut
Convex Hulls saka Poin, v. 1.23 Ngonversi obyek kanthi massa cembung kanthi ciri umum
Jarak / Azimuth antarane Matched Features, v. 2.1 Nggawe tabel arah lan jarak antarane obyek sing nuduhake ciri umum
Ngenali Fitur Ing Jarak Ngenali objek sing ana ing penyangga utawa jarak sing ditetepake
Paling lurus Line, v. 1.3a Jarak paling dawa ing objek
Paling cedhak, v. 3.8b Objek paling cedhak ing fitur tartamtu
Path, kanthi Distances and Bearing, v. 3.2b Ngganti jarak lan judhule kanthi nggawe path antarane obyek sing ditetepake
Radiating Lines and Points v. 1.1 Kanggo nggawe garis radial saka titik
Random Point Generator v. 1.3 Ngasilake titik acak ing radius sing ditetepake
Ngulang Bentuk Nimbulaké obyek sing bola-bali
Nilai bobot saka Nilai v. 1.2c Regressions from points
3D Mean Pointed Weight, v. 1.2a Regression to 3 Dimensions
Ekstensi kanggo analisis lan ngatur model terrain digital Grid / Tin
Cohen's Kappa and Classification Table Metrics 2.1a Klasifikasi miturut metode Cohen's Kappa
Slope arah Manual Kemiringan Langsung Mbentuk peta slope
Regresi Kisi lan Tema, 3.1e Regresi Manual Regressions saka massa saka nilai
Proyektor lan Tema Proyektor v. 2 Ngirim proyeksi antarane topik lan grid
Download Ekstensi Piranti Alat Alat Grid (Jenness Enterprises) v. 1.7 Piranti sing digunakake kanggo gabungke lan nganalisa beda jaringan
Mahalanobis Distances Mahalanobis Manual Cara sing beda kanggo nindakake analisis spasial nggunakake metode Mahalonobis
Wewangunan Wilayah lan Rasio saka Elevation Grid Mbentuk permukaan saka grid
Alat Surface kanggo Poin, Garis lan Poligon, v. 1.6a Ndadekake permukaan saka titik lan baris
Indeks Topografi Posisi (TPI) v. 1.3a Ngitung Indeks Topografi Posisi lan nggawe sumber daya anyar kanggo analisis kothak

Ekstensi liyane

Ekspedisi ArcPress Ekspor menyang ArcPress
Query Case-Sensitive, v. 1.4 Nyedhiyakake pilihan sing luwih apik kanggo pitakon kanggo mbedakake antarane cilik lan cilik
Extension Loader Nambah fitur kanggo mbukak ekstensi
Temokake Duplikat Bentuk utawa Records Temokake duplikat obyek lan data
Alat Arah, v. 2.1 Nuduhake arah ing ngendi garis kasebut dibangun
Script lan Dialog Tools, v. 2.0015 Piranti kanggo mbangun dialog lan kode script
Dissolve Polygons, v. 1.8a Dissolves polygons jejer
Progress Meter - Dialog Nggawe garis progres sing nuduhake proses proses
Copot Z / M atribut saka Shapes v. 1.1 Iki ngidini kanggo ngilangi atribut Z lan M saka objek kasebut
Pamisah Fitur Multipart Operasi karo tokoh multipart sing ana hubungane karo rekaman sing padha
Split Shapefiles, v. 1.4 Objek kapisah kanthi nggandhengake cathetan kasebut

sumber: Jenness Enterprise

26 Balesan kanggo "Ekstensi kanggo ArcView 3x"

  1. Apa sampeyan bisa ngomong apa extension saka arcview 3.2 kanggo nggawe poin poligon utawa uga yen ana extension kanggo nggawe pigura konstruksi, thanks

  2. Sugeng enjang, pakan, sampeyan bisa nulungi aku ya? Apa ana extension utawa alat sing nempatake akeh poin kanthi jarak sing padha karo liyane? Aku duwe shp 10 ewu poin lan aku kudu kabeh wong ing jarak 1,5 mts. Matur nuwun kanthi sanget lan ucapan selamat kanggo web, migunani banget.

  3. Salam, Aku butuh aplikasi sing ngidini kula ngekspor peta sandi arcview 3.3 kanggo ngerteni sawetara aplikasi. matur nuwun

  4. Nyuwun pangapunten, Aku anyar kanggo iki lan yen aku kepengin ngerti apa ekstensi sing bisa digunakake kanggo nggarap arcview 3.2. Sampeyan bakal weruh manawa dheweke wis nginstal kanggo aku lan aku mung bisa ndeleng manawa lagi ujar sawetara sing duwe gambar nanging aku ora ngerti sing endi lan amarga ngowahi format sing aku uwal saka program kasebut lan saya larang banget, matur nuwun luwih dhisik

  5. Ragu-ragu sampeyan ora pati jelas, nanging kudu ditindakake kanthi nganalisa spatial, kanthi obyek sing disentuh. Yen tumpang tindhih, mula sampeyan nggawe salah siji lapisan sentra banjur salib centroid iki nglawan plot liyane kanthi syarat tabel sing kasebut kalebu data saka rong lapisan kasebut.

  6. Hello, Aku kudu nggabungake rong tabel, karo kabeh informasi, nanging padha ora duwe ID ing umum, mung spasi sing umum ing poligon sing cedhak. Kanggo luwih cetha, aku duwe Shape de Comunas lan adoh saka wilayah lan aku kudu nggabungake tabel-tabel kasebut supaya nalika sampeyan ngeklik info kasebut, bakal metu kanthi cara sing luwih praktis.

    thanks, regards

  7. Ngendi aku bisa njaluk orthophotos utawa peta guatemala supaya bisa dilebokake ing program kasebut

  8. Inggih, kita bakal ndelok kanggo ngirim link lan komentar babagan iki. Salami link ora ningkatake pelanggaran hak cipta.

    Salam.

  9. Aku wis ngirim, apa, dheweke kenalan karo aku.

  10. Hello Arturo.
    Ora ana masalah, kita menehi kridit sing perlu. Anggere link sah.

    sampeyan bisa ngirim menyang email editor (ing) geofumadas.com

  11. Hello, kanggo arcview, aku duwe ekstensi ekstensi Arc4You, sing duwe sawetara menarik lan siap gunakake tanpa watesan; yen penulis topik iki kasengsem, aku pass wong, mung demen kridit, kabeh aku takon. Sampeyan bisa nemokake kula ing forum Argentina sing terkenal kanthi alias arturo1000.

  12. please help I do not load any bar with arcview GIS 3.2, when select extension .. it ask for file and not recognize it. Yen ana wong sing bisa ngrampungake masalah, coba tulisake.

  13. THANKS FOR THE EXTENSIONS THE CARGARE AND SEE THE FUNCTIONS ONCE APPLYING, THANK YOU

  14. Iki wis ngormati sumbangan sing arep kula mangerteni yen ana wong bisa ngirim pesen utawa nerbitake ekstensi kanggo ngubungake Arcview 3.2 nganggo Google Earth 2010 thanks

  15. CONGRATULASI, AKU KETIKA KAMU KUNING SUKA SENDIRI MANGKAT AKU EXTENSION ECW UNTUK ARCVIEW 3.2. MUNGKIN KARO LAN NGGABUNGKAN ING KANGGO, MENGGUNAKAN KARYAWAN liyane Allah BLESS YOU.

  16. Many thanks for this tools, and in general, congratulations to Cartesia and Geofumadas.
    Thanks!

  17. Berkas prjika minangka sing kudu dibukak karo Arcview 3x utawa ngimpor nganggo ArcGIS 9x. Berkas iki duwe struktur kabeh konten.

  18. Hi, thanks kanggo sumbangan.
    Aku kudu mbukak indeks orthophoto nanging file extension prj bdf sbn sbx.
    Yen sampeyan bisa mbantu aku, aku bakal matur nuwun.

  19. hello extensions are interesting, aku opy karo ekstensi coordxy.avx lan coordina.avx

  20. Apik!
    Rasa solidaritas gedhe karo kita sing duwe masalah.

  21. Aku nguri-uri ekstensi, paling penting, utawa apa aku njupuk kanggo proyek

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.